Ergen bir adam ve tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin tamamen selamı, sabahı kesmenizde garip kaçmış bence. Red cevabı aldı, selamı bile kesti, bana tavırlı galiba imajı vermişsiniz. Adamda bu yüzden sizinle muhattap olmamış o da yanlış tabi, bu bir iş sonuçta.
Diğerlerine nasıl davranıyorsanız öyle davranmaya devam etmeliydiniz. Başkalarına günaydın diyorsanız ona da deyin ne olacak sanki?
Bundan bir anlam çıkarırsa, başka yere çekerse o onun sorunu. Bence biraz siz zemin hazırlamışsınız buna. Sizde ergence davranmışsınız.
Bana red cevabı verdiğim biri günaydını bile kesse hala duyguları var ve ben hayir dediğim için bana kızgın mı, tavırlı mı diye düşünürdüm. Olgunca bir davranış olmamış.
Vee bence adamın bakışlarına, hareketlerine anlam yüklemeyin. Bu sizi daha çok beklentiye sokar ve üzer.

Çocuk daha o olgunluk seviyesinde değil ama o yolda ilerliyor ilerlerken bir çok kadının canını yakacak düzeyde ,

“Urunle ilgili araya araci koymak da nedir?” Demis ya. Pozisyon varsaydigim gibiyse bu bile benim icin isten cikarma sebebidir.

Acil olmasin olmasin isin sorumlusu kimse oma talep gecer. Hele ki satinalma bolumu. Siparis edilmis olan vardir, uretimde olan vardir, sevk halinde olan, depoya varmak uzere olan ya da ithalatsa gumrukte olan vs. Ve tum surecleri astlarina yonlendiren sorumlu tum bu raporlari gorecegi icin, bolum amirine talep gider.

Bunlari gectim, benim altimdaki elemana kimse is buyuramaz; elindeki is yukunu, elemanin kapasitesini, planlamasini vs ben yaparim. Pateon firmalarinda dahi ast-ust silsilesi cogunlukla takip edilir.

Konu sahibinin butun konularini bildigim icin belki de farkli bir perspektifle yanastim.

Bence ikiniz de ergence tavirlar sergilemissiniz. O da size uymus.

Ya zaten ERP sistemi oluyor normalde firmalarda ben şimdi işin hızlı olmasını istiyorsam yine müdürün çalışanına yazmam dediğiniz gibi iş buyurmus gibi hadi cc ye ekleyebilir. Birde mesela bizde ürün alınacaksa tek bir kişinin onay vermesi yetmiyor . Yine alacak kişi maille paylaşır ben teknik açıdan onaylarsam yine onun müdürü onaylarsa alınır . Böyle gelip bana trip atacak bir samimiyetimiz olmadı kimsenin. Çok yakın görüştüğüm hala gorusmeye devam ettiğim insanlarla bile mail üzerinden is yuruturum .
Yok bana baktı yok bence çocuğu kıskandı trip attım falan bunlar olsa bizi işte tutmazlardi

Normalde o iş için hep cc ye koyuyorsa
Ve şimdiden sonra koymamışsa ondan soruyor olabilir.

Ama her durumda takmaya değmez bence

Bence cok abartmissiniz her konuda. Birincisi acilmaniz yanlis olmus acildiniz o kisiye bari gormemezlikten gelmek yerine normal is arkadasi gibi davransaydiniz sonki olayda da cok cocukca olmus yazdiginiz mesajlar. Karsi tarafi suclamak yerine kendinizi biraz elestirin. Bundan sonr normal bir iletisim kurun is yerindeki herkesle o kiside dahil.

Cok sacma triplere girmissiniz. Bikere bukadar hizli acilmaniz hata, karsi tarafdan emin bi adim olmadan hemen hoslanmanizi söylemeniz hata.

Red edildikten sonra da "küstüm, oynamiyorum" dermis gibi adamla konusmamaniz cok sacma. Selam sabahi kesecek kadar ne gecti aranizda? Cocuk gibi davranmissiniz. Siz adami yok sayinca o da sizi yok saymis iste sorun nerde?

son yazdiginiz mesaj tamamen gereksiz adam kendini fazla önemsemiyorki, siz kendinizi fazla önemsiyorsunuz. Babaniza kadar anlatmaya ne gerek vardi?

Gel de çıldırma bu çocuk gerçekten çıldırtıyor.Bugun çevre mühendisi bana whatsaptan yazıyor ben de numaramı Ali'den mı aldiniz dedim evet dedi şahsi numaramı kadına veriyor bana sormadan yani gerçekten bu adam sıkıntılı.
İnsan söyler ya iznin var mı numaranı vereceğim diye bu neye bilenmiş bu nasıl bir kafa yapısı

Destek mi alsan acaba

İşte bu yüzden erkeklere acilmiyoruz

Ay yazık valla adam diyodur ki belaya çattık. İşyerinde olmasından en nefret ettiğim şeylerden biri bu durum. Salın adamı lütfen rahat verin. Mümkünse başka bir iş bulup gidin, siz sonradan geldiniz, yoksa adam çekip gidecek. Benim başıma gelse üst yönetime sizi şikayet ederdim, yine iyi etmemiş o.

Ay sakin ol biraz

Karşıdaki kadın olduğu için sormadan vermiştir belki numaranı. Bazen iş ile alakalı durumlarda ben de karşı tarafa sormayı unutup direkt veriyorum numarayı.

Olay baştan falsolu. Tamam, cesaret gösterdin adama açıldın ve reddedildin. Bunların hepsi cidden normal. Ama sonrasında hiç konuşmamak, görmezden gelmek vs.çok saçma. Aynı iş ortamında çalıştığın insanlara bunu yapamazsın. Adama böyle davranırsan tabi iş ile ilgili konuları bile seninle konuşmaktan kaçınır hale gelir.

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi adam üst yönetime şikayet etse haklı şu durumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…