- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
Hâlâ anlam yükleme çabası..QueenGenepil şimdi selam versem bu sefer dengesiz pozisyonuna ben düşeceğim yani bana hissin yoksa seni görmezden gelmem seni bozmuş ki demek ki sen işle ilgili böyle tavırlara giriyorsun benim senle konuşmamam selam günaydın dememem senin umrunda olmamalı şahsen ben o kıza birşey hissetmiyorsam bana ne derim
QueenGenepil şimdi selam versem bu sefer dengesiz pozisyonuna ben düşeceğim yani bana hissin yoksa seni görmezden gelmem seni bozmuş ki demek ki sen işle ilgili böyle tavırlara giriyorsun benim senle konuşmamam selam günaydın dememem senin umrunda olmamalı şahsen ben o kıza birşey hissetmiyorsam bana ne derim
Ya olabilir zaten. Kendince ağır abi rolüne girmiş. Olgun bi erkek güzelce açıksözlülüğün için teşekkür eder işle sosyal birbirine karıştırmaz ve sanki eski sevgilisiymişsiniz gibi tavırda almaz. Bu bildiğin nazlıNomad Daughter inanın sırf o rahatsız olmasın diye sessiz kaldım birden böyle kendince triplere girmeye başladı gereksiz yere bir buçuk ay geçmiş gitmiş üzerinden olayın işle ilgili durduk yere bir hallere girdi
Is, sadece bu mail geldi, su koli geldi degildir. Is arkadaslariniza gunaydin iyi aksamlar diyip gulumsemektir de. Eger Ahmete Mehmete bunlari yaparken, Ali'ye yapmazsaniz bir nevi soguk savas ilan etmis olursunuz.H Hodrimeydan selam verip konuşmaya çalışsam kim bilir ne yapardı bana karşı cevapını verdin ben senle konuşsam ne olur konuşmasam ne olur bunun hiçbir önemi olmamalı ama inan işle ilgili surat yapmadım
Selam vermekle sardı diyecek adam selam vermemekle de sardı diyebilir.Nie versin ki adam bu sefer sardi bana diyecek
Plastik metal atık kutusu ve tıbbi atık torbası önemli detaylardı konu için..Atladığın,anlatmadığın bir ayrıntı kalmamıştır inşallah. Aman diyeyim yani konu eksik kalır sonra.
Senin davranışların çok normalmiş gibi karşı tarafı ergenlikte suçluyorsun. Özellikle iş yerinde ortada bir yakınlık yokken mesaj atman hata. Reddedince söylediklerin çocukça. 1 buçuk ay görüp görmezlikten gelince sen o da benzer karşılık vermiş iş içinde olsa. Bunun üzerine yazdığın mesajlar o kadar anlamsızki, çocukluğuna kadar inmissin resmen. Fenalık geldi okurken.
Şefkat dilenmek gibi görünür her ne kadar niyet bu olmasa da. Ki konu sahibinin de amacı bu değildir ama dışarıdan böyle gözükür.Senin hareketlerin daha cringe ve ergence geldi bana. Kendini çok küçültmüşsün; bi ton dil dökmek, babanı kaybetmeni lafın içine katmak (demagoji gibi görünür bu), köpek gibi davranıyorsun demek falan.. Gözümde, yüz bulamayınca saçma sapan davranan bi kezban canlandı, kusura bakma. Yanımdan geçti, yüzüme şunu der gibi baktı, orda bizi süzdü, şurda bana bakıp bozuldu.. bunlar senin kurgun sadece. Umursamaz görüneyim derken daha beter belli etmişsin. Bundan sonra nasıl toparlanır bilmiyorum, dediklerimizi kabul edeceğini de hiç sanmıyorum ama biraz sakin olmaya çalış, naçizane tavsiye.
İstoç'u es gecersekte ayıp olur bir miktar lütfenPlastik metal atık kutusu ve tıbbi atık torbası önemli detaylardı konu için..
O verirse verir zaten kiz da hususi vermiyor deil kiSelam vermekle sardı diyecek adam selam vermemekle de sardı diyebilir.
Hani bir yere inatla bakmıyorsan asıl orda bir şey vardır derler ya.
Aynı işyerinde çalışan insanların büyük bir olay olmadıkça merhaba-merhaba dememesini anlamıyorum ve çocukça geliyor
cok iyi konusmussun, bundan sonra umursama artik. o Ali denen cocugun niye yuzu dusuyor yaninda birini gorunce?Merhaba iyi akşamlar.Sizden fikir almak istiyorum arkadaşlar.Gerçekten ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.Ben 7 aydır bir firmada sekreterlik yapıyorum burda bir çoçuktan hoşlandım.Ben 31 o 28 yaşında.Ben bu çoçuktan hoşlanmaya başladım sonra bunun işyerinde evli bir kankası var onun ismi Ali .Ali nin hayatında biri var mı dedim o da yok dedi ama kimseyi hayatında istemiyor dedi .Neyse iş çıkılında sormuş bu kız senden hoşlanıyor o da biliyorsun ben kimseyi istemiyorum demiş hayatımda 3 senedir hayatında biri yok diğer kankası kızla da ben samimiyim o söyledi yok uzun süredir diye.
Neyse kıza sorduktan sonra bu çoçuk bana bakmaya başladı birçok kez rastladım ben de güzel giyinmeye başladım daha fazla bakmaya başladı.Bu böyle bakınca ben de bir akşam ona mesaj attım cesaret mi buldum içimden o an söylemek geldi ne hissediyorsam ona söyledim o da aynen şunları yazdı.Ben düz biriyimdir bu konulara girmeyi pek tercih etmiyorum dedi.Bir hissim olsa söylerdim dedi.Ben de teşekkürler bana dürüst davrandığın için dedim.Bundan sonra iki yabancıyız dedim.Seni rahatsız etmek istemem dedim.Sadece işle ilgili konularda seninle konuşurum dedim.O da bence de böylesi daha iyi dedi.
Neyse aradan bir hafta geçti içerde eczacılık son sıf öğrencisi bir stajyer çoçuk vardı dış ticaret müdürü benim yanıma gönderdi çoçuğu şirket içinde kredi kartı ile alınan malzemelerin fişlerini ben giriyorum o da bizim bölümün fişleri nasıl giriliyor yardımcı ol dedi çoçuk sandalye alıp yanıma oturdu bir baktım Ali gördü hem girerken hem de çıkarken benim masaya doğru sonra çoçuğa baktı suratını düşürdü.Kendisi hayır demesine rağmen bakışlarını yakaladım.Ama ben ona mesaj attıktan sonra hiçbir şekilde ne selam ne sabah ne günaydın ne konuşmak ne yüzüne baktım .Çünkü dedim rahatsız olur bana cevapını verdi.Yakışık almaz hayır cevabını aldıktan sonra üstüne düşmek.
Neyse tam bir buçuk aydır suratına bile bakmadığım bu çoçuk izne çıktı bir hafta pazartesi günü izinden dönünce asansörü bekledik aşağıya inmek için hiç suratına bile bakmadan direk asansöre baktım o sırada o da kafayı kaldırıp suratıma baktı yokmuş gibi davranınca otomatikmen kafasını çevirdi.Sonra da bindim asansöre onun yüzüne bile bakmadan aşağıya indim.
Şu son üç dört gündür kendi kendine saçma tavırlara girmeye başladı.Sanki 28 yaında değil de 17 yaşında bir ergen gibi davranmaya başladı.Geçen hafta kızdan daksil istiyor kız da yok huveseden al dedi kıza git sen al dedi .Sonra geçen cuma günü şirkette bütün satın almaları iki kişi yapıyoruz benim üstüm de bir kadın var bir de ben geçen cuma günü kadına mail atıyor normalde maile beni de koyması gerekiyor maile koymadı beni tıbbi atık torbası istedi.Sonra pazartesi günü kadın bana attı sen yapar mısın dedi ben de anında bir saat içinde istoçta bir ambalaj firmasından anında buldum ürün gelince ben de ona götürdüm şaşırdı bu kadar hızlı nasıl geldi diye .Neyse ertesi günü bizim firmaya gelen çevre mühendisi bu çoçuk makine mühendisi bundan cam plastik metal atık kutularından istemiş.Benim yanıma gelip o sırada kadın da var yanımızda o günkü gibi hızlı bir şekilde bunları aldırabilir miyiz dedi kadına resimleri attı aliye de huvese alledecek dedi.Tam 7 8 yeri aradım istoçta hepsi toptancı olduğu için birer adet vermek istemedi koli adet sayısı bozulduğu için arayıp tarayıp en sonunda bir yer buldum .Bu çoçuğa mail attım dedim bu senin istediğin atık kutularından biraz bir ebat ufağı olurmu dedim.Aradan 15 dk geçmedi kadını arayıp bunlar olur dedi.O an o kadar sinirlendim ki kızlar anlatamam durduk yere ergence tavır sergiledi .Neyse ben de sinirlendim o aşağıda üretimdeydi dedim ürünle ilgilenen benim araya aracı koymak nedir ürünle ilgili bilgiye sahip olan benim.Tek diyeceğin huvese bu ürünler uygun al ya da alma.O da ben mail adamı değilim yok tamam sana söylerim dedi .Yani güler misin ağlar mısın nasıl bir ergenliktir bu.
Ben de dün akşam ona sakın bana işle ilgili birşey sorma dedim beni resmen köpek yerine koyuyorsun dedim ürünle ilgilenen arayan tarayan benim bana değil ona söylüyorsun rica teşekkürü geçtim bu benim işim ama işle ilgili benim muhattap olduğum bir konuda bana söyle ama sen yine aynı şeyi yapavaksın yarın sabah evsel atık torbalarıyla ilgili.Kargon gelirse direk masana koyarım biri ararsa söylerim.satın almayla ilgili sakın bana birşey söyleme ayşe abla ya kendisi hallediyor ya da bana paslıyor dedim.Bir buçuk aydır senden uzak duruyorum seni rahatsız etmiyorum sana tek kelime dahi etmedim.Ama sen işi buna karıştırıyorsun dedim.Ben hiçbirşeyi içimde tutmam en son 10 yaşında babamı kaybettiğimde kendime söz verdim içimde hiçbirşey tutmayacağıma dair.Kırmadan dökmeden içimden ne geçiyorsa söylerim dedim.
O da sana tavsiyem benimle ilgili ne olumlu ne olumsuz düşüncen olsun yazdı.Ben de cevabı yapıştırdım .Kendini bu kadar önemseme benim senle ilgili tek düşüncem yok sen işle ilgili bu şekilde davranınca bende yazmak zorunda kaldım.Sana hislerim olduğunu düşünyorsan yanılıyorsun bu kadar kendine güvenme dedim.Hissim olsa emin ol ben hiçbirşeyi içimde tutmam bağıra bağıra söylerdim.
Saygılar benden Ali dedim.Allah yolunu açık etsin dipnot olarak da izinde olursa abla onu beklersin o gelince satın almayı yapar dedim.Hadi hayırlı akşamlar sana dedim.
Eski işyerimde evlenip boşanıp aynı yerde çalışmaya devam edeni gördüm onlar da bile bu kadar ergence hareketler yoktu.Birinden hoşlanırsın açılırsın ya evet ya hayır ona göre cevabını kabul edip yolunu çizersin.Ben bir buçuk aydır bırakın konuşmayı kızlar selam bile vermedim kendi içimde sustum kabullendim bu çoçuk aptal aptal işle ilgili böyle şeyler yapmaya başladı.Sen gelip işle ilgili birşey ben boynuna mı atlayacağım ona mesajda benle konuşmak istemiyorsan saygı duyarım ama sen bunu işe karıştırmaya başladın dedim .
Beni sevmeyebilirsin ya da benle muhattap da olma ama işle ilgili mail denen bir iletişim biçimi var telefon var koskoca bir buçuk ay sana tek kelime etmemişim konu kapandı gitti der insan ya .
Gerçekten kızlar ben de bunu olgun biri sanmıştım ama resmen ergen içimi dökmek istedim inanın
İşine gelen mesajları görüp yorumlamakNomad Daughter çok haklısın aynen yani sevgili olup ayrılsak kimbilir neler yapardı