Ergen bir adam ve tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin ol.
Sinirlendiğinde de iyice şımarır.
Senin adamın yüzüne bakmaman görmezden gelmen de garipsemiş ve ürkmüş olabilir. Daha çok gerçi Totosu da aya çıkmış gibi sanki.

Konuşmak isterse Ali bey, sizi tanımadan bir şeyler hissetmiş olabilirim ama bu hisler geçti gitti. Size en ufak saygısızlığım olmadı veya iş hayatını etkileyecek hiç bir davranış sergilenmedi tarafımdan, lütfen profesyonel davranın. İşleyişi bozaracak şekilde, sorumlu olduğum birimi atlayıp; düzenimizi bozuyorsunuz. Beraber çalışıyoruz, buna istinaden lütfen herhangi çalışandan farklı bir davranışa girmeyin.
Bunu mesaj olarak da yazabilirsin.
Oralı olmayıp normal sakince günaydın, iyi günler, iyi akşamlar derseniz, bundan sonra -diğer vatandaşlara yaptığınız gibi- totosu iner. Sohbet etmeyin . Gülümsemeyin. Dert etmeyin adamla düşman gibi davranmayın kısacası önemsiz sıradan biri gibi davranacaksınız

Reddedilmenin acısını bir güzel adama rezil olarak çıkarmışsınız yalnız.
31 yaşına kadar hiç birinden ret almadınız mı ya? İlk kez karşılaşır gibi tavırlar...
Adama durduk yere seni yok sayacağım demişsiniz resmen, reddetti diye hem de. Tavşan ve dağ hikayesi gibi kusura bakmayın da.
Siz açılmasanız varlığınızdan haberdar olmayacak, size hiç o gözle bakmayacak bir adama çoook tuhaf davranmışsınız. Hem adama 1.5 ay tek kelime etmeyin hem de adam da sizden uzak duruyor diye şikayet edin. Profesyonellik böyle bir şey değil yalnız. İnsanlar iş arkadaşlarına sabahları hiç değilse günaydın der, zorunlu sohbetler vardır. Yani adam kötü bir şey de yapmamış ki selamı sabahı kesesiniz. Uygun bir dille ilişki istemediğini belirtmiş. Bunu hazmedemeyen sizsiniz.
Peki o zaman deyip, açılmadan önce nasılsanız öyle devam edecektiniz. O zaman işte sana duygularım yok imajı verebilirdiniz. Şimdi şu tavırların dışarıdan nasıl göründüğünü bir bilseniz...

QueenGenepil şimdi selam versem bu sefer dengesiz pozisyonuna ben düşeceğim yani bana hissin yoksa seni görmezden gelmem seni bozmuş ki demek ki sen işle ilgili böyle tavırlara giriyorsun benim senle konuşmamam selam günaydın dememem senin umrunda olmamalı şahsen ben o kıza birşey hissetmiyorsam bana ne derim

Senin hareketlerin daha cringe ve ergence geldi bana. Kendini çok küçültmüşsün; bi ton dil dökmek, babanı kaybetmeni lafın içine katmak (demagoji gibi görünür bu), köpek gibi davranıyorsun demek falan.. Gözümde, yüz bulamayınca saçma sapan davranan bi kezban canlandı, kusura bakma. Yanımdan geçti, yüzüme şunu der gibi baktı, orda bizi süzdü, şurda bana bakıp bozuldu.. bunlar senin kurgun sadece. Umursamaz görüneyim derken daha beter belli etmişsin. Bundan sonra nasıl toparlanır bilmiyorum, dediklerimizi kabul edeceğini de hiç sanmıyorum ama biraz sakin olmaya çalış, naçizane tavsiye.

Hâlâ anlam yükleme çabası..
Adam açıkça söylemiş istemediğini, sen hâlâ başka yorumlar peşindesin, bence yapma bunu kendine.

Son düzenleme:

Sizin adamı bir anda görmezden gelmenizden dolayı adam da sizi görmezden gelmiş. Sadece adamın değil sizin de hatanız var. Ve bir anda patlamışsınız bundan dolayı. Dengesiz görünmüşsünüz, adam da siz onunla muhatap olmuyorsunuz diye çekinmiş olabilir. Dışarıdan görünen bu. Siz bilirsiniz, bence hallolur. Aslında çok basit bir şey ama ani patlamalar ile hallolacak bir şey değil. Sakin olun.

Son düzenleme:
Ya olabilir zaten. Kendince ağır abi rolüne girmiş. Olgun bi erkek güzelce açıksözlülüğün için teşekkür eder işle sosyal birbirine karıştırmaz ve sanki eski sevgilisiymişsiniz gibi tavırda almaz. Bu bildiğin nazlı Aranızda bi şey geçmemiş sorsan neler anlatacak Benimde beğendiğim biri vardı ama açılmadım zira böyle sonuçlanacağını bildiğimden ve egoist biri olduğu için zaten sevgili olsakta ayrılırız diye düşündüm. O kadar farklıydık ki. Her konuşmamı alaya alan, bilmişlik taslayan, seni ciddiye almayan, merhabanı aşkım olarak algılayan manyağın biriydi Açılmamış olmama rağmen gitmiş arkadaşlarına benden hoşlandığını söyledi demiş böyle ruh hastaları da var şaşırmıyorum o yüzden. Ve bu tipler muhtemelen 40 lı yaşlarında anca gelişecekler.

Is, sadece bu mail geldi, su koli geldi degildir. Is arkadaslariniza gunaydin iyi aksamlar diyip gulumsemektir de. Eger Ahmete Mehmete bunlari yaparken, Ali'ye yapmazsaniz bir nevi soguk savas ilan etmis olursunuz.

Duygularinizi ve kendisiyle muhattap olmama isteginizi anliyorum, anlamiyor degilim. Ama buradan gorunen, patron bizi kovmasin, isler aksamasin diye seninle ancak cok zorunda kaldigimda muhattap olacagim, yoksa yuzune bakmayacagim seklinde bir kusluk gibi.

Kendisiyle sohbet etmek zorunda degilsiniz. Gunaydin, iyi aksamlar vs vs. Yani kisaca gercekten baskalarina nasil davraniyorsaniz oyle davranma. Baskalariyla sohbet ediyorum derseniz, o zaman cok alakaniz olmadigi kisilere nasil davraniyorsaniz diyelim... Gerci bence sohbet de edilebilirdi ama neyse.

Ayrica siz asansorde rastladiginizda bir gunaydininiza cevap vermeyecekse, birakin vermesin. Siz yine de diyin. Garip davranan o olsun, siz degil.

Atladığın,anlatmadığın bir ayrıntı kalmamıştır inşallah. Aman diyeyim yani konu eksik kalır sonra.

Senin davranışların çok normalmiş gibi karşı tarafı ergenlikle suçluyorsun. Özellikle iş yerinde ortada bir yakınlık yokken mesaj atman hata. Reddedince söylediklerin çocukça. 1 buçuk ay görüp görmezlikten gelince sen o da benzer karşılık vermiş iş içinde olsa. Bunun üzerine yazdığın mesajlar o kadar anlamsızki, çocukluğuna kadar inmissin resmen. Fenalık geldi okurken.

Bence adamın hareketleriyle alakalı bir problem yok,zaten sizi ugrastirmadan beğenmediğini/istemedigini dile getirmiş.
Sizin bu kadar ayrıntıya takılıp,yaptığınız isle alakali detay vermenize gerek yoktu.
Bu sadece okuyanları yorup/boğar.
Özetle adam CC kısmına sizi eklemedigi için,farklı biri ile telefon trafiğine girip size dönüş yapmadığı için geriliyorsunuz.
Net bir biçimde ne iş ne de baska bir nedenle iletişime geçmek istemiyor sizinle
Ergenlik değil tercih bu.
Belliki rahatsız olmuş.
Sizin konuya aşırı takmış olmanız ise daha nahoş sanki.
Siz erkek karşınızdaki kişi kadın olsaydı ; ben sapik/saplanti bile derdim şahsen..

Son düzenleme:
Nie versin ki adam bu sefer sardi bana diyecek
Selam vermekle sardı diyecek adam selam vermemekle de sardı diyebilir.
Hani bir yere inatla bakmıyorsan asıl orda bir şey vardır derler ya.
Aynı işyerinde çalışan insanların büyük bir olay olmadıkça merhaba-merhaba dememesini anlamıyorum ve çocukça geliyor

Siz bağırıp çağırmadan ortak arkadaşınıza ben Ali. Beye selam vermedim kendisini rahatsız etmek istemediğimden, biz ne olursa olsun iş arkadaşıyız. Hiç bir şey olmamış gibi davranalım. Zaten kendisine karşı ilgim de kalmadı. Günaydın merhaba iyi akşamlar ve iş dışında zaten konuşacak değiliz. Böyle yapabilirsek dışarıdan da anormal karşılanmaz ve gündelik iş hayatımıza da yansımaz. Karşılıklı bir yanlış anlaşılma oldu diyebilirsiniz.

Plastik metal atık kutusu ve tıbbi atık torbası önemli detaylardı konu için..

Şefkat dilenmek gibi görünür her ne kadar niyet bu olmasa da. Ki konu sahibinin de amacı bu değildir ama dışarıdan böyle gözükür.
İnsan bazı zamanlarda hırsını almak için hiç de lehine olmayan hareketler yapıyor. O an yaparken doğru gibi görünüyor ama değil işte.
Birinin size bir duygusu yoksa, isterseniz karşısında damdan atlayın etkisi olmaz işte. Ben bunu bizzat sevmeyen taraf olarak yaşayınca anladım. Böyle beni yok saymaya çalışma halleri, kendi kendine kıskandırmaya çalışması vs. gibi hareketleri olmuştu eski sevgililerimden birinin. Acıklı bir tebessümle izliyordum, adına utanıyordum valla. Keşke yapmasa derken buluyorsunuz kendinizi. Reddedilmek, biri tarafından sevilmemek düşman olmak için çok güçlü sebepler değil hatta sebep değil. Ne demiş şair, sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?

O verirse verir zaten kiz da hususi vermiyor deil ki

cok iyi konusmussun, bundan sonra umursama artik. o Ali denen cocugun niye yuzu dusuyor yaninda birini gorunce?

QueenGenepil inan bu çoçuğa o kadar güzel dille anlattım ki farkında olmadan ele verecek bizi böyle yapmaya devam ederse iş için niye huveseye değil de bize söylüyorsun diyip durduk yere kurcalarlar araya aracı koyuyor şaka gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…