Adam en azından açıkça isteğim yok demiş,kaçak dovusmemis ve doktora gitmiş. Bu bence büyük bir adım. 40li yaşların basi erkeklerde nirvana olarak tanımlanır ve bir süre zirve noktasında devam ederek yaşla doğru orantılı olarak ivme aşağıya doğru inmeye başlar. Tahlil sonuçlarından birşey çıkacağını sanmıyorum. Eşinizin erken boşalma,ereksiyon problemleri var mı? Son zamanlarda yoğun strese maruz kaldı mı? Pat diye bitmesine mantıklı bir açıklama bulmak gerek
Bana pek normal gelmedi bu durum. Hadi cinsellik istemiyor diyelim, öpmek de mi istemez sevdiği insanı? Umarım düzelebilecek bir sorundur, kimse istemez böyle bir davranışı eşinden.Arkadaşlar eşim son 2 haftadır “canım cinsellik istemiyor hiç bir şekilde hareket yok”diyor senle alakası yok diyor, tamam arada sırada ereksiyon olamıyordu ama mutlaka haftada 2 kere oluyordu en azından sevişme,öpüşme vardı şimdi oda yok sadece geceleri sarılıp uyuyoruz, hiç bir şekilde bir yerime dokunmuyor çünkü arzum yok dedi .48 yaşında ,doktora gitti kan tahlili yapılmış sonuçlar daha çıkmadı ama ben çok stresliyim ben daha çok üzülüyorum kafama takıyorum o sanki hiç birşey yokmuş gibi neşeli yani umrunda değil insn karısını hiç mi öpmek istemez mi sadece yatarken alnımdan hafif öpüyor , geçer mi sizce yada nedir bu böyle başına gelen var mı , ne yapacağım nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin lütfen
Off ben de bunu anlamıyorum. Cinsellikte iki tarafında istediği şeyler olur. Tek taraf istemeyince hemen araya soğukluk girmesi çok saçma, onun yerine başka bir şey bulabilirsiniz. Oral konusunda da yani, sana yapmasın ama kendine istesin oldu canım(!) Biraz iletişim eksikliğiniz var sanırım eşinizle.Evet erken boşalma sorunu var ve ereksiyon sorunuda var ama stres altında değil benim bildiğim kadarıyla maddiyatı kafasına takmaz işini çok severek yapıyor neşelide yani anlayamadım iyi kötü yapıyorduk ama birden dediğin gibi pat diye bitti çünkü ereksiyon sorunu olsa bile sevişiyorduk , ama aklıma başka birşey geliyor ona da dedim kabul etmedi acaba ondan mı ki diyorum , burda söylemem ne derece doğru bilmiyorum ama söyleyeyim o bana oral yapmayı 2 senedir bıraktı ama kendine hep yaptırıyordu en sonunda bende yapmayacağım dedim birde son 2 aydık maalesef birşey daha yaptık onu söylemeyeceğim ona da hayır dedim istemedim onu yaparken baya sertleşiyordu ama ben istemeyince olmuyordu , sebep bu dimi dedim istediklerini yapmayınca böyle oldun diyorum ama alakası yok diyor .
Anal seks istedi muhtemelen. Başkası olabilir mi?Evet erken boşalma sorunu var ve ereksiyon sorunuda var ama stres altında değil benim bildiğim kadarıyla maddiyatı kafasına takmaz işini çok severek yapıyor neşelide yani anlayamadım iyi kötü yapıyorduk ama birden dediğin gibi pat diye bitti çünkü ereksiyon sorunu olsa bile sevişiyorduk , ama aklıma başka birşey geliyor ona da dedim kabul etmedi acaba ondan mı ki diyorum , burda söylemem ne derece doğru bilmiyorum ama söyleyeyim o bana oral yapmayı 2 senedir bıraktı ama kendine hep yaptırıyordu en sonunda bende yapmayacağım dedim birde son 2 aydık maalesef birşey daha yaptık onu söylemeyeceğim ona da hayır dedim istemedim onu yaparken baya sertleşiyordu ama ben istemeyince olmuyordu , sebep bu dimi dedim istediklerini yapmayınca böyle oldun diyorum ama alakası yok diyor .
Aslında herşeyi konuşuyoruz , bana neden oral yapmayı kestin dedim istemiyorum diye net cevap verdi bende ona sen yapmazsan ben denyomam diye net cevap verdim , bir kaç kere ben yapmadan oldu aslında olamadı ereksiyon falan hep eliyle beni tatmin etmeye çalştı ama o şekilde de olamadım ama olmuyor diyemedim en azından sevişebiliyorsuk şimdi asıl sorun tamam ereksiyon olamayabilir ama nasıl yaa bu durumu da kabullenemiyorum, ereksiyon başıma dertken şimdi öpüşme sevişmede bitti sanki , ben konuyu açıyorum kapatalım bu konuyu diyor , nereye kadar duracak bu adam yaa ben boşalma derdim değil o mast. alda oluyor ama bir kadın olarak öpülüp sevilmek istiyorum şu anda arkadaş gibi yatıyoruz 2 haftasır tuhafıma gidiyor ve sinirlerim bozuluyor o ise horul horul uyuyorOff ben de bunu anlamıyorum. Cinsellikte iki tarafında istediği şeyler olur. Tek taraf istemeyince hemen araya soğukluk girmesi çok saçma, onun yerine başka bir şey bulabilirsiniz. Oral konusunda da yani, sana yapmasın ama kendine istesin oldu canım(!) Biraz iletişim eksikliğiniz var sanırım eşinizle.
Merabalar o yaşlarda zaman zaman olur böyle isteksizlik ,libidosunu harekete geçirecek yiyecekler verin mesela fıstık fındık bal polen ginseng etkili vitamin gibi ,benım eşimde de zaman zaman oluyor isteksizlik hemen dıyorum bak böyle olmuyor ,vitamin fındık fıstık veriyorum ertesi sabah kendine geliyor çok farkı oluyor deneyin sizde bunlarda etki etmesse psikoljik olabilir ,benım eşimde oral istıyor yapmadığım zaman daha uzun ilişki oluyor ,oral yaptığımda hemen boşalıyor ,yani denemek te fayda varAslında herşeyi konuşuyoruz , bana neden oral yapmayı kestin dedim istemiyorum diye net cevap verdi bende ona sen yapmazsan ben denyomam diye net cevap verdim , bir kaç kere ben yapmadan oldu aslında olamadı ereksiyon falan hep eliyle beni tatmin etmeye çalştı ama o şekilde de olamadım ama olmuyor diyemedim en azından sevişebiliyorsuk şimdi asıl sorun tamam ereksiyon olamayabilir ama nasıl yaa bu durumu da kabullenemiyorum, ereksiyon başıma dertken şimdi öpüşme sevişmede bitti sanki , ben konuyu açıyorum kapatalım bu konuyu diyor , nereye kadar duracak bu adam yaa ben boşalma derdim değil o mast. alda oluyor ama bir kadın olarak öpülüp sevilmek istiyorum şu anda arkadaş gibi yatıyoruz 2 haftasır tuhafıma gidiyor ve sinirlerim bozuluyor o ise horul horul uyuyor
Kilolu olmadığı halde sadece biraz göbeği var diye diyette yani onları teklif etsemde yemez ,az önce biraz konuşayım dedim neden böyle birden bire böyle oldun diye kavga ettik bana istersen bu akşam ayrı yatalım diyeyolladı salonaMerabalar o yaşlarda zaman zaman olur böyle isteksizlik ,libidosunu harekete geçirecek yiyecekler verin mesela fıstık fındık bal polen ginseng etkili vitamin gibi ,benım eşimde de zaman zaman oluyor isteksizlik hemen dıyorum bak böyle olmuyor ,vitamin fındık fıstık veriyorum ertesi sabah kendine geliyor çok farkı oluyor deneyin sizde bunlarda etki etmesse psikoljik olabilir ,benım eşimde oral istıyor yapmadığım zaman daha uzun ilişki oluyor ,oral yaptığımda hemen boşalıyor ,yani denemek te fayda var
Ginseng etkili vitamin de mi.içmez valla ne diyeceğimi bilemedim aynı durum sizde olsa ,çen çen konuşurlar ne biçim kadınsın kocanı memnun edemiyorsun dıye kendilerine gelince hiç bi çaresine bakmıyorlar karşısındaki eşini düşünen yok tabii kadının nefsi olurmu hiç o zevk almasada olur ,yani çoğu erkek böyle düşünüyor,çünkü başıma geldi bir ara şehir dışına çıktım bi zaman sonra eşim yanıma geldi ,sevişmek isdedı dedim regliyim aa ben duramam dedı olmaz beraber bitsin öyle dedim söz dedi bitince yıne yaparız ,kendi tam ilişki olmadan tabiki rahatladı neyse benım regli bitti ,ben bekliyorum hiç tık yok birde yaşadığımız şehre dönmesi gerektı erkenden yola çıkmaya kalktı ,suratımı astım konuşmuyorum anladı tabi bu sinir oldum sözler verirken iyiydi istemiyorum hadı git dedim yani diyeceğim erkekler bencil oluyorKilolu olmadığı halde sadece biraz göbeği var diye diyette yani onları teklif etsemde yemez ,az önce biraz konuşayım dedim neden böyle birden bire böyle oldun diye kavga ettik bana istersen bu akşam ayrı yatalım diyeyolladı salona
Ereksiyon sorununun sebebi şeker ya da kolesterol olabilir. Benim eşim kolesterol yüzünden yaşadı. Ama isteksizlik konusu pek çok sebepten olabilir. Bir şey söylemek imkansız gibiArkadaşlar eşim son 2 haftadır “canım cinsellik istemiyor hiç bir şekilde hareket yok”diyor senle alakası yok diyor, tamam arada sırada ereksiyon olamıyordu ama mutlaka haftada 2 kere oluyordu en azından sevişme,öpüşme vardı şimdi oda yok sadece geceleri sarılıp uyuyoruz, hiç bir şekilde bir yerime dokunmuyor çünkü arzum yok dedi .48 yaşında ,doktora gitti kan tahlili yapılmış sonuçlar daha çıkmadı ama ben çok stresliyim ben daha çok üzülüyorum kafama takıyorum o sanki hiç birşey yokmuş gibi neşeli yani umrunda değil insn karısını hiç mi öpmek istemez mi sadece yatarken alnımdan hafif öpüyor , geçer mi sizce yada nedir bu böyle başına gelen var mı , ne yapacağım nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verin lütfen
Bence çok ilgisi var, siz sorunun kaynağını bulmuşsunuz ama o kabullenir mi bilememEvet erken boşalma sorunu var ve ereksiyon sorunuda var ama stres altında değil benim bildiğim kadarıyla maddiyatı kafasına takmaz işini çok severek yapıyor neşelide yani anlayamadım iyi kötü yapıyorduk ama birden dediğin gibi pat diye bitti çünkü ereksiyon sorunu olsa bile sevişiyorduk , ama aklıma başka birşey geliyor ona da dedim kabul etmedi acaba ondan mı ki diyorum , burda söylemem ne derece doğru bilmiyorum ama söyleyeyim o bana oral yapmayı 2 senedir bıraktı ama kendine hep yaptırıyordu en sonunda bende yapmayacağım dedim birde son 2 aydık maalesef birşey daha yaptık onu söylemeyeceğim ona da hayır dedim istemedim onu yaparken baya sertleşiyordu ama ben istemeyince olmuyordu , sebep bu dimi dedim istediklerini yapmayınca böyle oldun diyorum ama alakası yok diyor .
Aynen dediğin gibi ben yapsam olay olur , ha o real olayı benimde hep başıma geliyor o haldeyken bana oral yaptırıyordu kendi rahatlıyordu ,teslim bitince bir kaç gün yaklaşmıyordu niye yaklaşsın kı salak karısı onu rahatlattıGinseng etkili vitamin de mi.içmez valla ne diyeceğimi bilemedim aynı durum sizde olsa ,çen çen konuşurlar ne biçim kadınsın kocanı memnun edemiyorsun dıye kendilerine gelince hiç bi çaresine bakmıyorlar karşısındaki eşini düşünen yok tabii kadının nefsi olurmu hiç o zevk almasada olur ,yani çoğu erkek böyle düşünüyor,çünkü başıma geldi bir ara şehir dışına çıktım bi zaman sonra eşim yanıma geldi ,sevişmek isdedı dedim regliyim aa ben duramam dedı olmaz beraber bitsin öyle dedim söz dedi bitince yıne yaparız ,kendi tam ilişki olmadan tabiki rahatladı neyse benım regli bitti ,ben bekliyorum hiç tık yok birde yaşadığımız şehre dönmesi gerektı erkenden yola çıkmaya kalktı ,suratımı astım konuşmuyorum anladı tabi bu sinir oldum sözler verirken iyiydi istemiyorum hadı git dedim yani diyeceğim erkekler bencil oluyor
Bakalım kan tahlili verdi ama kolesterolü falan yoktur sanmıyorum ama inşaallah ondan falandır psikolojik birşeyse eğer beni istemiyor diye algılayacağım yada benden etkilenmiyorEreksiyon sorununun sebebi şeker ya da kolesterol olabilir. Benim eşim kolesterol yüzünden yaşadı. Ama isteksizlik konusu pek çok sebepten olabilir. Bir şey söylemek imkansız gibi
Az önce kavga ettik demiştim ben bunu söyledim bana kızdı ve odadan kovdu şu an salondayım çok sinirlerim bozukBence çok ilgisi var, siz sorunun kaynağını bulmuşsunuz ama o kabullenir mi bilemem
Şükür bir sorunu yok az önce kandeğerlee çıkmış e nabızdan değerler normal doktor psikolojik demiş bu beni daha da üzdü çünkü ne maddi sıkıntı ne de ailesiyle yada başka şey gibi sorunu yok geriye tek şey kalıyor benden etkilenmiyor ama kaç yıllık evliyiz yaşlı desem değilBelki bir sorunu var, belki yorgun hissediyor, belki kan değerleri düştü. Alt tarafı 2 hafta olmuş insanlık hali libidosu düşmüş demek ki bir sebeple. Siz üstüne gittikçe daha çok kaçar biraz kendi haline bırakın