- 4 Şubat 2015
- 6.101
- 12.354
- 448
bağlılık değil Atatürk düşmanlığı.hazmedemiyorlar gariplerSen Hz. Muhammed'in vekili halifelerle son halifeleri aynı kefeye mi koyuyorsun yani?
Bence Allah halifelik kalktığı için memnun bile olmuştur, Emevilerden sonra halifelik hırs ve rant kapısı oldu dinle ilgisi yoktu, İslamiyet için en doğrusunuı yaptı Atatürk.
Dedelerinin alfabesi dediğinde 3-4 tane alfabenini karışımı ve yine bize ait olmayan bir alfabeydi, yani dedenin değil başkalarının alfabesiydi.
Alfabelere, harflere, dillere, şapkalara, sarıklara bu kadar anlam yükleyeceğinize Atatürk'ün sizi hristiyanların mandacılığından kurtarmasından, dininizi özgür yaşamanızdan ötürü şükredin bi kerede arkadaş. Ne alfabeymiş, ne sarıkmış, ne cübbeymiş anlamadık 100 yıldır şapka devrimi şapka devrimi.
Sarıkla gezin aga engel olan mı var??? O sarıkta senin atandan değil, araptan miras. Hz. Muhammed bile giymiyordu, neyin bağlılığı bu anlamak mümkün değil.
Naber kiz beyazgriVay vay vay bak dedektifimiz de varmış burada yoksa medyum Musun ama bak benim medyum inancım hiç yoktur
Oooo din bilgimiz süper .bu bilginizi neye borçlusunuz nerede mastır yaptınız çok merak ettim bende yapacağım söyleyin de .İş dine geldi mi bu millet alim kesiliyor yaw burada dikkat ediyorum da .insanın sorası geliyor bu kadar bilgili alim insan var madem bu sokaklarda gezen din cahili insanlar nerede diye ?hayret ...Sen Hz. Muhammed'in vekili halifelerle son halifeleri aynı kefeye mi koyuyorsun yani?
Bence Allah halifelik kalktığı için memnun bile olmuştur, Emevilerden sonra halifelik hırs ve rant kapısı oldu dinle ilgisi yoktu, İslamiyet için en doğrusunuı yaptı Atatürk.
Dedelerinin alfabesi dediğinde 3-4 tane alfabenini karışımı ve yine bize ait olmayan bir alfabeydi, yani dedenin değil başkalarının alfabesiydi.
Alfabelere, harflere, dillere, şapkalara, sarıklara bu kadar anlam yükleyeceğinize Atatürk'ün sizi hristiyanların mandacılığından kurtarmasından, dininizi özgür yaşamanızdan ötürü şükredin bi kerede arkadaş. Ne alfabeymiş, ne sarıkmış, ne cübbeymiş anlamadık 100 yıldır şapka devrimi şapka devrimi.
Sarıkla gezin aga engel olan mı var??? O sarıkta senin atandan değil, araptan miras. Hz. Muhammed bile giymiyordu, neyin bağlılığı bu anlamak mümkün değil.
insanları dalgaya alarak bence kumaşını belli ediyorsun.Vay vay vay bak dedektifimiz de varmış burada yoksa medyum Musun ama bak benim medyum inancım hiç yoktur
O kim ? Yada herşeyi bilebildiğini mi sanıyorsun ?Naber kiz beyazgri
Öyle .Bazılarını dalgaya almak gerekiyor demek kiinsanları dalgaya alarak bence kumaşını belli ediyorsun.
Senin inandigin dinde basortusunden baska bir farz yok mudur? Mesela kibir? Mesela savurganlik? Mesela yalan soylemek? Mesela insan yaftalamak? Mesela kul hakki yemek? Mesela insanlari sucsuz yere hucrelere tikmak, yillarini calmak? Mesela yanlis yollara gidip olumlerin artmasina sebep olmak? Mesela bir cani bile Ferhat Gocer konseri magduriyetine es tutmak?Sen imamahatipler ile ilgili ne biliyorsun ?daha imamhatip hazırlıkta iken başörtü yüzünden hoplamam insanlarız biz ..vs vs vs kim neyi rahat yaşayabilmiş bu sözde Müslüman ülkede o Zaman'lar acaba? Tabi sizin için hava hoştu oda ayrı mesele
işte burada ikinci üyelikle boş boş konuşuyorsun.cahil insanlar nerede diye soruyonya.Oooo din bilgimiz süper .bu bilginizi neye borçlusunuz nerede mastır yaptınız çok merak ettim bende yapacağım söyleyin de .İş dine geldi mi bu millet alim kesiliyor yaw burada dikkat ediyorum da .insanın sorası geliyor bu kadar bilgili alim insan var madem bu sokaklarda gezen din cahili insanlar nerede diye ?hayret ...
bunları yazan kişiye ne dersek boş gözler kör kulaklar sağır olmuş ziraTerör dediğiniz şey sadece bu halkın içindeki bazı insanların devlete baş kaldırma işi değil maalesef öle olsaydı iş kolay olurdu .arkalarımda duran devletler onlara destek sağlayanlar .boğazına kadar borca batmış hiçbir öncülük iddiasında olmayan diğer ülkelerin güdümüne girmiş
Bi ülkede neden daha fazla terör olsun ki .Zaten olanlar olmuş .Şimdi çoğuna Avrupa ülkelerinden daha güçlü bölgesinde daha aktif ayakları üzerinde dimdik duran bir ülke var her taraftan sarıp çökertmeye uğraşmak o pkk nın arkasında duran de
Bu "halde" ancak o olabilir diye seetmistim.O kim ? Yada herşeyi bilebildiğini mi sanıyorsun ?
Allah'a şükür tarihim de iyidir okuduğumu da iyi anlarımOkuduğunu anlamakta önemli :) :)
Sen önce okuduğunu anlama çalışması yap sonra tarih oku o zaman...
Oooo din bilgimiz süper .bu bilginizi neye borçlusunuz nerede mastır yaptınız çok merak ettim bende yapacağım söyleyin de .İş dine geldi mi bu millet alim kesiliyor yaw burada dikkat ediyorum da .insanın sorası geliyor bu kadar bilgili alim insan var madem bu sokaklarda gezen din cahili insanlar nerede diye ?hayret ...
Ataturke gelmesi hosuna gitmiş ama bak begenmissin bile
sen beyazgrisin beyazgrinin de sol gözü seğirip dururdu hepAllah'a şükür tarihim de iyidir okuduğumu da iyi anlarıme öle olmasaydı okullar mezun etmezdi beni dmi
Siz önce Bi din anlayışınızı düzeltin sonra Bi gelin konuşalım .Daha önce din ile ilgili oturup iki satır bişey okumamış insanlar iş konuşmaya gelince büyük alim kesiliyorlar .bir hadis bile oturup okuma zahmetinde bulunmayan Bi haber insanlar din konu olduğunda konuşmakta bayrağı kimseye bırakmıyorlar ...diğer konuların hepsi benim için önemli bile değil kim kime oy verir vs vs beni ilgilendirmez ama size kim verdi halkın çoğunluğunun seçtiği bir Cumhur Başkan'ına hakarete varan sözler söylemek .Demek ki insanlar sizinle aynı görüşte değil ki o o makamda oturuyor .Burada toplasan 20 kişi bol keseden anca laf üretiyorsunuz .Madem bu Ada'mı sevmeyen çok fazla kişi var yıllarca Başbakan seçildi sonrada Cumhurbaşkanı seçildi.Buda ne demek oluyor herkes memnun bir siz memnun değilsiniz.Kimin din cahili olduğunu, kimin Allah'ın sevdiği kulu olduğunu, kimin ibadet yaptığını, kimin inancının ne kadar olduğunu iki satırla söyleyen yetkili mercide sensin sanırım ama aman dikkat et, bu sular çook tehlikeli, milletin imanına laf edenlerin sonu hayra alamet değilimiş. Bak hiç bilmiyorsam kul hakkının, yaftalamanın günah olduğunu biliyorum Elhamdulillah...
O sokakta gördüğün din cahili belki mertebecede senden daha üstündür, o yüzden biraz mütevazı ol, merhametli ol, bak bunuda biliyorum çok şükür..
Başını kapatan, Atatürke hakaret eden, belli partiye oy veren kendini daha iyi müslüman sanıyor, yaftalıyor ne alaaa ne alaaaa...
Sen kendini çok akıllı zannediyorsun ama sana kötü bir haberim var maalesef değişimsen beyazgrisin beyazgrinin de sol gözü seğirip dururdu hep
Telefona çayı püskürttüm kızsen beyazgrisin beyazgrinin de sol gözü seğirip dururdu hep
Siz önce Bi din anlayışınızı düzeltin sonra Bi gelin konuşalım .Daha önce din ile ilgili oturup iki satır bişey okumamış insanlar iş konuşmaya gelince büyük alim kesiliyorlar .bir hadis bile oturup okuma zahmetinde bulunmayan Bi haber insanlar din konu olduğunda konuşmakta bayrağı kimseye bırakmıyorlar ...diğer konuların hepsi benim için önemli bile değil kim kime oy verir vs vs beni ilgilendirmez ama size kim verdi halkın çoğunluğunun seçtiği bir Cumhur Başkan'ına hakarete varan sözler söylemek .Demek ki insanlar sizinle aynı görüşte değil ki o o makamda oturuyor .Burada toplasan 20 kişi bol keseden anca laf üretiyorsunuz .Madem bu Ada'mı sevmeyen çok fazla kişi var yıllarca Başbakan seçildi sonrada Cumhurbaşkanı seçildi.Buda ne demek oluyor herkes memnun bir siz memnun değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?