Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

bağlılık değil Atatürk düşmanlığı.hazmedemiyorlar garipler

Oooo din bilgimiz süper .bu bilginizi neye borçlusunuz nerede mastır yaptınız çok merak ettim bende yapacağım söyleyin de .İş dine geldi mi bu millet alim kesiliyor yaw burada dikkat ediyorum da .insanın sorası geliyor bu kadar bilgili alim insan var madem bu sokaklarda gezen din cahili insanlar nerede diye ?hayret ...

Senin inandigin dinde basortusunden baska bir farz yok mudur? Mesela kibir? Mesela savurganlik? Mesela yalan soylemek? Mesela insan yaftalamak? Mesela kul hakki yemek? Mesela insanlari sucsuz yere hucrelere tikmak, yillarini calmak? Mesela yanlis yollara gidip olumlerin artmasina sebep olmak? Mesela bir cani bile Ferhat Gocer konseri magduriyetine es tutmak?
Senin basortusu daha kac kul hakki, kac can ediyor?

işte burada ikinci üyelikle boş boş konuşuyorsun.cahil insanlar nerede diye soruyonya.

bunları yazan kişiye ne dersek boş gözler kör kulaklar sağır olmuş zira

Kimin din cahili olduğunu, kimin Allah'ın sevdiği kulu olduğunu, kimin ibadet yaptığını, kimin inancının ne kadar olduğunu iki satırla söyleyen yetkili mercide sensin sanırım ama aman dikkat et, bu sular çook tehlikeli, milletin imanına laf edenlerin sonu hayra alamet değilimiş. Bak hiç bilmiyorsam kul hakkının, yaftalamanın günah olduğunu biliyorum Elhamdulillah...

O sokakta gördüğün din cahili belki mertebecede senden daha üstündür, o yüzden biraz mütevazı ol, merhametli ol, bak bunuda biliyorum çok şükür..

Başını kapatan, Atatürke hakaret eden, belli partiye oy veren kendini daha iyi müslüman sanıyor, yaftalıyor ne alaaa ne alaaaa...

Ataturke gelmesi hosuna gitmiş ama bak begenmissin bile

Bazı insanlar nolur Atatürk' e hakaret et diye yalvaracaklar yakında. Inanılır gibi degil! Benim hiç bir zaman öyle bir sorunum olmadı. Devletime hizmet etmis herkese saygı duyarım.

Sizin gibi değilim yani...

Siz önce Bi din anlayışınızı düzeltin sonra Bi gelin konuşalım .Daha önce din ile ilgili oturup iki satır bişey okumamış insanlar iş konuşmaya gelince büyük alim kesiliyorlar .bir hadis bile oturup okuma zahmetinde bulunmayan Bi haber insanlar din konu olduğunda konuşmakta bayrağı kimseye bırakmıyorlar ...diğer konuların hepsi benim için önemli bile değil kim kime oy verir vs vs beni ilgilendirmez ama size kim verdi halkın çoğunluğunun seçtiği bir Cumhur Başkan'ına hakarete varan sözler söylemek .Demek ki insanlar sizinle aynı görüşte değil ki o o makamda oturuyor .Burada toplasan 20 kişi bol keseden anca laf üretiyorsunuz .Madem bu Ada'mı sevmeyen çok fazla kişi var yıllarca Başbakan seçildi sonrada Cumhurbaşkanı seçildi.Buda ne demek oluyor herkes memnun bir siz memnun değilsiniz.

ne alakaysa aklima rahmetli kemal sunal geldi.hani salsk milyonerdi sanirim filmin adi.munir ozkul un evini kaziyorlardi hazine icin.orda temele konulan tasi cekiyorlardi ev yikiliyordu.alakasiz ama geldi iste aklima

1. cumhurbaşkanına hakaret etmedim, bul getir, iftira kul hakkı gırla.

2. sen benim dinimi, imanımı, namazımı, niyazımı nerden biliyorsun??? Allah aşkına nerden ya nereden biliyorsun Peygamber aşkımı, hadis okumadığımı. Ayıptır ya ayıp..

3. Konuyu dine getirdik banlamayın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…