Konunun o sayfalarinda ki Yeşiller i görüp o kişiyi yeşil göremeyince atlanildi diye düşündüm. Bir de kib raporu mu var bilmiyordum.Hala işlem yapılmamış KİB'ler arasında olabilir diye aklınızdan geçmedi mi acaba?
Ünlem koyarak hesap sormadan önce lütfen yaptığınız kiblerin işlem yapıldı raporu gelip gelmediğini kontrol ediniz.
Evet, KİB yaptığınız yorumlara bakılmışsa o kib'e bakıldığına dair size bildirim gelir.Konunun o sayfalarinda ki Yeşiller i görüp o kişiyi yeşil göremeyince atlanildi diye düşündüm. Bir de kib raporu mu var bilmiyordum.
Hayırlı işler.
Anladım sizi yorgun mod. Kusuruma bakmayın. Sabırsız gelmişim, öyle de gidiyorum işte. Ben rica ederim.Evet, KİB yaptığınız yorumlara bakılmışsa o kib'e bakıldığına dair size bildirim gelir.
Henüz pek çok kib var, bu gece mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum, gecikmeler olabilir, yarına sarkan işlemler olabilir çünkü yoktum ve 10 saatlik otobüs yolculuğu sonrası ayağımın tozuyla siteye daldım ve elimden geleni yapıyorum, biraz sabır rica ediyorum.
Kolay gelsin.Evet, KİB yaptığınız yorumlara bakılmışsa o kib'e bakıldığına dair size bildirim gelir.
Henüz pek çok kib var, bu gece mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum, gecikmeler olabilir, yarına sarkan işlemler olabilir çünkü yoktum ve 10 saatlik otobüs yolculuğu sonrası ayağımın tozuyla siteye daldım ve elimden geleni yapıyorum, biraz sabır rica ediyorum.
Aaa oldu mu şimdi siz yemek yiyemezsiniz dinlenemezsiniz pc başından kalkamazsınız. Sonuçta sizin tek bir hayatınız var oda kk bayan efide karşı görüşlüleri burda bize hakaret var bizi eleştiriyorlar diye tespit edip kibleyecek siz de anında işlem yapacaksınız. Neden çünkü efide bize inşallah kib den ban yersiniz diye beddua ediyor gerçekleşmesi için çabalıyor yapmazsınız böyle ünlemli azarlar geliyor. Lütfen şimdi uyumayın dinlenmeyin yemeyin içmeyin işemeyin.Evet, KİB yaptığınız yorumlara bakılmışsa o kib'e bakıldığına dair size bildirim gelir.
Hep senin yüzünden Erdoğan.çağırmadin adamı o şaşaalı iftara,kıskandi,Erdoğan: Sen sanatçı olsan ne olur
Cumhrubaşkanı Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde sanatçı Erol Evgin'in önceki gün verdiği röportajda söylediği ve büyük tepki çeken sözlerine sert yanıt verdi.
Sitene Ekle
Erdoğan şöyle konuştu;
"Çıkmış bir tanesi kalkıyor diyor ki, bu muhtarların seçilmesini yanlış buluyorum, herkesin oyu geçerli olmamalıdır, milletin içinde de böyle tefrike gidenler var. Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın, saygı, bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin."
EROL EVGİN NE DEMİŞTİ
Habertürk Gazetesi'nden Balçiçek İlter'e konuşan Erol Evgin manken Aysun Kayacı'nın verdiği örneğini hıtarlatıp, "Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir kardeşimizle, ablamızla, annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size sorarım. Hiç hakça değil" diye konuşmuştu. Sanatçının bu sözleri kısa zamanda yankı getirmiş ve sosyal medyada olay olmuştu.
http://www.milliyet.com.tr/erdogan-sen-sanatci-olsan-ne-olur-gundem-2267031/
Analar ağlamasın, babalar üzülmesin, dedeler neneler sevinsin sloganları oyunu yükselteceğini tahmin etmişti. Oyu yükselmeyip de tersine azalınca; o zaman analar daha çok ağlasın. dendi sanırım.Sayın Öcalan sayın öcalan diyip işlerine gelmeyince bölücü terör örgütüne dönen yanar döner tipler işte.
Ee senin partin Apoyla masaya oturdu. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Tepkiyse hepsine ver yoks ikiyuzlu sadece onlar olmuyoro cahil dediginiz kisim vermedigine göre kimin verdigini biliyoruz demi
ha simdi diyekceksinizki sizin Reis sayin apo dedi ama o sizin sülonun tapti apo gibi bebek öldürmedi
burdaki bazi iki yüzlüleri kaldiramiyorum
apocularla kanka olurlar el birligi yaparlar olsun AKP karsiti fark etmez
İlgilenmesi gereken nice sorun varken bunamı cevap vermiş peh.
ben zaten masaya oturulmasina karsiydim hata yapti orda umarim tekrari olmazEe senin partin Apoyla masaya oturdu. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Tepkiyse hepsine ver yoks ikiyuzlu sadece onlar olmuyor
O hatanin 1000 küsür sehit olması gibi bir sonucu oldu ama olsun tabi pişman olmalari mühim!ben zaten masaya oturulmasina karsiydim hata yapti orda umarim tekrari olmaz
aynisini tekrar yapilirsa biter benim icin
bunu pkk yandaslariylada tartisin ozman sade AKPlilerle degilO hatanin 1000 küsür sehit olması gibi bir sonucu oldu ama olsun tabi pişman olmalari mühim!
Takılsın artık herkes kafasına göre ya zaten ülkenin suyu çıktı :,) bizim muhtarlarda mangal yakıyor her gün işleri yok güçleri yok anca g*t göbek büyütüyorlarBir de muhtarlarla toplanıyor işte her hafta.
Pkk yandasi kim var bu forumda?bunu pkk yandaslariylada tartisin ozman sade AKPlilerle degil