Erdoğan'dan Erol Evgin'e Şok! "Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne "

Konunun o sayfalarinda ki Yeşiller i görüp o kişiyi yeşil göremeyince atlanildi diye düşündüm. Bir de kib raporu mu var bilmiyordum.
Hayırlı işler.

Konunun o sayfalarinda ki Yeşiller i görüp o kişiyi yeşil göremeyince atlanildi diye düşündüm. Bir de kib raporu mu var bilmiyordum.
Hayırlı işler.
Evet, KİB yaptığınız yorumlara bakılmışsa o kib'e bakıldığına dair size bildirim gelir.
Henüz pek çok kib var, bu gece mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum, gecikmeler olabilir, yarına sarkan işlemler olabilir çünkü yoktum ve 10 saatlik otobüs yolculuğu sonrası ayağımın tozuyla siteye daldım ve elimden geleni yapıyorum, biraz sabır rica ediyorum.

Anladım sizi yorgun mod. Kusuruma bakmayın. Sabırsız gelmişim, öyle de gidiyorum işte. Ben rica ederim.

Kolay gelsin.

Yani erol evgini elestirmesini hakli gormuyorum velevki erol evgin cok yanlis dusunuyor.insanlar dusuncelerini rahat ifade edemeyecek mi

Aaa oldu mu şimdi siz yemek yiyemezsiniz dinlenemezsiniz pc başından kalkamazsınız. Sonuçta sizin tek bir hayatınız var oda kk bayan efide karşı görüşlüleri burda bize hakaret var bizi eleştiriyorlar diye tespit edip kibleyecek siz de anında işlem yapacaksınız. Neden çünkü efide bize inşallah kib den ban yersiniz diye beddua ediyor gerçekleşmesi için çabalıyor yapmazsınız böyle ünlemli azarlar geliyor. Lütfen şimdi uyumayın dinlenmeyin yemeyin içmeyin işemeyin.

Hep senin yüzünden Erdoğan.çağırmadin adamı o şaşaalı iftara,kıskandi,

Sayın Öcalan sayın öcalan diyip işlerine gelmeyince bölücü terör örgütüne dönen yanar döner tipler işte.
Analar ağlamasın, babalar üzülmesin, dedeler neneler sevinsin sloganları oyunu yükselteceğini tahmin etmişti. Oyu yükselmeyip de tersine azalınca; o zaman analar daha çok ağlasın. dendi sanırım.

Ee senin partin Apoyla masaya oturdu. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Tepkiyse hepsine ver yoks ikiyuzlu sadece onlar olmuyor

Erol Evgin gibi naif, senelerdir etliye sütlüye karışmayan adamı bile delirttiler. Boşa sevmiyormuşum adamı desenize. Ağzına sağlık Erol Evgin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…