• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz!

Ya beyaz ya siyah yerine grinin elli tonu :KK75:

İlla ya Erdoğanın konuşması doğru ya da illa bu fotoğraf karesi doğru mu olacak ?

Bana göre ikisi de doğru değil .

Dönem itibarıyla birinin üzerinden 80 sene geçmiş diye ona 2-3 satır eleştri .
Diğeri günümüzde yaşandığı için benim için asıl eleştirilmesi gereken diye 2-3 paragraf :KK52::KK52:

sizinde tarzınız bu demekki ben salak demedimki sadece s...lar yazdım dersiniz birazdan:) az once Atatuku ima edip ben onu kastetmedim dediginiz gibi..cesaretiniz olsun biraz

Senin nasıl anladığının benim için hiçte önemi yok aslında. Ben Atatürk'ü kast etmediğimi çok iyi biliyorum. 'Millette salaktı anlamadı' yı sen dedin. Bende tamam 'hı hı' diyorum. Beni tekrar cevap vermek zorunda bırakmazsan sevinirim.

Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu polemiğimize bir uyarı yaparmısın.

Senin nasıl anladığının benim için hiçte önemi yok aslında. Ben Atatürk'ü kast etmediğimi çok iyi biliyorum. 'Millette salaktı anlamadı' yı sen dedin. Bende tamam 'hı hı' diyorum. Beni tekrar cevap vermek zorunda bırakmazsan sevinirim.

Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu polemiğimize bir uyarı yaparmısın.

benim nasıl anladıgımın onemi yoksa cevap vermek zorunda hissetmenize de hic gerek yok :KK51: bende cevabınızı hasretle beklemiyordum zaten ..iyi aksamlar:KK76:

Ya beyaz ya siyah yerine grinin elli tonu :KK75:

İlla ya Erdoğanın konuşması doğru ya da illa bu fotoğraf karesi doğru mu olacak ?

Bana göre ikisi de doğru değil .

Dönem itibarıyla birinin üzerinden 80 sene geçmiş diye ona 2-3 satır eleştri .
Diğeri günümüzde yaşandığı için benim için asıl eleştirilmesi gereken diye 2-3 paragraf :KK52::KK52:
Sen de sürekli erdoganin söylemlerini yumusatiyorsun :D
Ama akademik dil kullanabildigin için diğerlerinden daha ılımlı daha demokrat gibi duruyorsun.

Ne zaman Erdoğan elestirilse birazdan ausbilmemne gelip bize hayır ya o öyle demek istemedi diyecek diyorum ve oluyor :D

Hahaaha aman kız sus. Putcu oluruz şimdi bide..
Ben nasıl nafret ederdim var ya kemalistlerden şundan bundan romantik zamanlarimdi :D "yaa :( ama imam hatiplilerin onu açılsın, kürtçe konusulsun :( , başörtülü bacilar " dönemim vardı .
Gördüm dünyanın kaç bucak olduğunu

Şimdi bunlardan görünce izmir marşı söylemeye başlıyorum neredeyse :D böyle böyle delirttiler

Ya öf gerçekten bunalttı artık.
Ulu önder Atatürk le uğraşma artık. Kendini yirtsan onun sacinin teli olamazsın.
Bu ülkenin Atasi tektir ondan oncesi de sonrasi da yok . Kabullen artık bunu cumhurbaşkanı oldun ülkenin durumuna bak, yoksulluğa bak , savaşa bak onlar olsun gündemin.

Ayrıca kendini kemalist sanan Atatürk'ü savunduğunu sanan seviyesizler oldukça Atatürk nefreti daha da artacak. Bunları söylediğim için banlanacaksam da umrumda değil.

Ayrıca kendini kemalist sanan Atatürk'ü savunduğunu sanan seviyesizler oldukça Atatürk nefreti daha da artacak. Bunları söylediğim için banlanacaksam da umrumda değil.
Seviyesiz sensin.. Bu platform sana fazla şekerim.. Bir kaç kere rastladım hep bi şikayet üyeleri biride bendim..hep bi Atatürk duşmanlığı, bi nefret sen kimsin yaa baştan aşağı nefret olsan ne yazarsin..
Sen kimsin de, senle hemfikir olmayanları insan yerine koymuyorsun...bide yazmış profiline güzel bak sevap al hadi ordannn hadiii

Seviyesiz sensin.. Bu platform sana fazla şekerim.. Bir kaç kere rastladım hep bi şikayet üyeleri biride bendim..hep bi Atatürk duşmanlığı, bi nefret sen kimsin yaa baştan aşağı nefret olsan ne yazarsin..
Sen kimsin de, senle hemfikir olmayanları insan yerine koymuyorsun...bide yazmış profiline güzel bak sevap al hadi ordannn hadiii

Kuyruk acısı böyle bişey demekki.

Kuyruk acısı böyle bişey demekki.
Hahaaaha:KK70: iki gün ban almakla acı cekmem şükür..senin kuyruk acin daha fazla oyleki doksan yıllık...bak riyadda ..kadınlar insan midir,diye tartisildi.. Oraya katilaydin burda tartisacagin kadar..senin seviyen oralarda geziyor

Sana senin dilinle cevap veremem bende öyle bir lugat yok malesef

Son düzenleme:
Bu nasıl bir kindir artık pes yani ya. Yeşilay kürsüsünde senin yapman gereken 2016 yılı Türkiyesinde alkolün, uyuşturucunun zararlarından bahsetmek. Bunu yap biz de alkışlayalım, takdir edelim seni. Ama sen ne yapıyorsun yok bira şişeli çocuklar varmış Atatürk Orman çiftliğinde yok bilmem ne. Amaç ne? 80 yıl önce yaşamış bir liderden bu kadar nemalanmak niye? Korkmayın ! Mesih göklere yükseleli bin yıllar geçti kimse ATATÜRK ü diriltemez.

Bundan 80 yıl öncesini konuşmayın madem 100 yıl öncesini de konuşun. Kurtuluş savaşını da konuşun, milli mücadeleyi de konuşun... Atatürk ü sadece içkiyle anmayın bütün dünyanın kabul ettiği gibi askeri dehası, siyasi dehası, devrimleri, insancılık yönleriyle de anın.

Ayrıca madem konu Atatürk Orman çiftliği. Geçmişi nedir oranın? Atatürk ün emriyle oluşturulmuş ve ölümünden sonra bilhassa Türk Gençliğine hediye edilmiş bir orman değil mi? Peki sen hangi hakla saraykondu yaptın o alana demezler mi adama?

Neymiş efendim elinde içki şişeli çocuklarmış 80 yıl önceymiş bilmem ne. O zamanlarda hırsızlık da suçtu yolsuzluk da beyefendi. İslamın tek kuralı içkinin haram olması değil.

Ülke batakta adam hala bira diyor.
Sahte gündem yaratmak mı, yoksa safi hadsizlik ve rezllik mi anlayamadım.
Adamın kurduğu ülkeyi batırıp , üstüne tüy dikip sonra da adama hakaret nedir ya???
Cumhurbaşkanı da eşi de hadsiz ve terbiyesiz insanlar. Bir sussunlar artık yeter. Ülkemiz tükendi %10 işsizlik, mülteci problemi, kadın cinayetleri , hala bira içki laiklik yeter artık.

Atatürk nefreti nedir pardon???

Adamın kurduğu ülkede yaşayıp saygı duymamayı geçtim nefret nedir? Adamı sevmiyorsanız ülkesinden gidersiniz bu kadar basit. Ama yok biz bu adamın kurduğu ülkede yaşicaz derseniz saygılı davranmak zorundasınız köpekler bile yemek yedikleri kaba tükürmüyor.

Nankör olmayın. Mustafa Kemal babanızı dedenizi uşak, annelerimizi cariye olmaktan kurtardı. İngiliz sömürgeliği yaşayan ülkelere bir bakın. Hindistan'ı İngilizler hem istila ettiler, ardından yerli halkı uşak ettiler yetmedi Hintlileri İngiltere'ye götürüp orda da uşaklık yaptırdılar. Yeni Zelandalıları 1. Dünya Savaşında asker edip telef ettiler. Köpekler bile daha minnettar, sizi kölelikten cariyelikten kurtaran adama saygı duymama sevmeme şansınız yok. Haddinizi bilin, saçmalamayın. Oturun edebinizle.

Back