- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Tabii ki.. Buyuklerimizden ornek alacagiz..aslında sevdim ben bu işi..
başını örttükten ve alkol kullanmadıktan sonra her şey serbest anladığım kadarıyla.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki.. Buyuklerimizden ornek alacagiz..aslında sevdim ben bu işi..
başını örttükten ve alkol kullanmadıktan sonra her şey serbest anladığım kadarıyla.....
Mune ye katılıyorum ben babam da alkol alırdı asla iç yada tat gibi bişey demedi demez de. Etrafında hiç bir anne baba da çocuğuna al iç demedi.Erdoğan, "Aileler sağlığa faydalı diyerek ilkokul çocuklarına birayı sevdirmeye çalışmıştır. Bunlar bu ülkede yaşandı
Bu gerçek mi ya?
Bunu çağdaşlık ve tek partililiğe yüklemek elbette yanlış, şu anda da bacak kadar çocuklar küfrediyor, ellerinde sigarayla geziyor, içki ve uyuşturucu alıyorlar, malum uyuşturucu kullanma yaşı 9-10 yaşlara düştü ve ülkemizde salgın hastalık gibi yayıldı maalesef, bu yönetimle alakalıdır mı demeli insanlar?Hiçbir anne baba böyle bir şeyi yapmaz diye düşünüyorum.... kendini bilmezler her dönemde var tabii bunu o dönemin tamamina yüklemek yanlış
Koklamış olabilir neticede sonuçta çocuk.O resim bira fabrikasinda cekilmis, cocuk gercekten biranin tadina bakmis mi bilemem, ben bakmistim o yaslarda.. Adamin hedefi sadece Ataturk degil, sarayini da aklamak.. Verdigi mesaj bu: Ataturk Orman Ciftliginde alkolikler cocuklara icki iciriyorlardi, bizim sayemizde artik bu orman dindar muslumanlarin eline gecti. Dindarlik alkol icmeyip tesetture girmekten ibaret olunca atip tutmak bile sevap.. Haa.. sahi AKPye oy veren alkolikler haric.. Onlar hala dindar.
Bunu çağdaşlık ve tek partililiğe yüklemek elbette yanlış, şu anda da bacak kadar çocuklar küfrediyor, ellerinde sigarayla geziyor, içki ve uyuşturucu alıyorlar, malum uyuşturucu kullanma yaşı 9-10 yaşlara düştü ve ülkemizde salgın hastalık gibi yayıldı maalesef, bunun yönetimle alakalıdır mı demeli insanlar?
Sen koklamışsın bende kokusundan nefret ederim rakının, ki babam rakı içerdi, demek ki içki içilen her evde çocukların ağzına içki bardağı dayamıyorlar, Ülkü hanım dediğin gibi belki de meraktan kokladı ya da hiç koklamadı sadece şişeyi tuttu, bir fotoğraf karesinden birçok anlamlar çıkarmak yanlış.Koklamış olabilir neticede sonuçta çocuk.
Özellikle hele ki objektif karşısında bunu içereceğimi zannetmiyorum.
Benim de o yaşlarda rakıyı koklamışlığım var, tamamen meraktan, fakat ne ayyaş oldum ne alkolik.
Sapla samanı karıştırmak bu kadar olabilir...
Ya ya ne dindar.
Hırsızlık, kin tutmak, yalan söylemek. İftira atmak da mı dindarlığın göstergesi?
Tabii Erdoğan'a oy verince dini bütün sayıldığın bir ülkede, içki içip ona oy verince de alkolik olmuyorsun :)
Güzel kafalar bunlar.
Sen koklamışsın bende kokusundan nefret ederim rakının, ki babam rakı içerdi, demek ki içki içilen her evde çocukların ağzına içki bardağı dayamıyorlar, Ülkü hanım dediğin gibi belki de meraktan kokladı ya da hiç koklamadı sadece şişeyi tuttu, bir fotoğraf karesinden birçok anlamlar çıkarmak yanlış.
Fotoğraf karelerine anlam yükleyeceksek ohoooo.
Bizim ulkemizde yonetimle ilgisi kurulabilir, evet.. Ozellikle de uyusturucu. Bu isin kompedani Ortadogu teror orgutleri ve ve en cok da PKK. Onlarin gelir kapisi. uyusturucu ticaretini ellerinde tutuyorlar. Onlara inanilmaz imtiyazlar tanindi son yillarda, hepsine adeta ozgur gecis hakki tanidik sinirlarimizda.. Hatay taraflarinda yasayanlardan duyduguma gore Suriye sinir kapisi hala acikmis..Bunu çağdaşlık ve tek partililiğe yüklemek elbette yanlış, şu anda da bacak kadar çocuklar küfrediyor, ellerinde sigarayla geziyor, içki ve uyuşturucu alıyorlar, malum uyuşturucu kullanma yaşı 9-10 yaşlara düştü ve ülkemizde salgın hastalık gibi yayıldı maalesef, bu yönetimle alakalıdır mı demeli insanlar?
Valla ben çocuğunun ağzına içki kadehi dayayan birilerini görmedim çevremde, ki babamın arkadaş çevresi gazinolarda, barlarda alemci tayfasından olmasına rağmen.Benim çocukluğum tekelde geçti. Fabrikanın içindeki lojmanlarda otururduk. Koklamak ne kelime soluyorduk rakı ve şarap kokusunu. Belki o yüzden, bana çocukluğumu hatırlattığı için çok severim rakı kokusunu.
Benim babam da içerdi hala içer. Ben çocukken fabrikada üzüm sıktırırdı bana her gün bi şişe. Akşamları karşılıklı o şarabını içerken ben şıramı içerdim kadeh tokuştururduk, şimdi de rakı kadehlerimizi tokuşturuyoruz karşılıklı.
O kadar alkolün arasında büyümeme rağmen, bir kere de tadına bakmışlığım yoktu o zamanlar. Birayı ilk kez 16. doğum günümde tattım. Onda da içemedim tattım sadece. Hangi manyak ebeveyn çocuğuna içki içirir ki?
Rakıyı ilk defa 24 yaşında içtim ha sevdim mi sevdim fakat yılda bir ya içerim ya içmem. :)Sen koklamışsın bende kokusundan nefret ederim rakının, ki babam rakı içerdi, demek ki içki içilen her evde çocukların ağzına içki bardağı dayamıyorlar, Ülkü hanım dediğin gibi belki de meraktan kokladı ya da hiç koklamadı sadece şişeyi tuttu, bir fotoğraf karesinden birçok anlamlar çıkarmak yanlış.
Fotoğraf karelerine anlam yükleyeceksek ohoooo.
Ki zamanında onlarda alkol almış olabilir, insanız sonuçta, merak etmiş, hayatımızın bir döneminde şimdilerde ooooovvvv çok kötü dediğimiz şeyleri yapmış olabiliriz, hiçbirimiz melek değiliz ki kusursuz olalım.Rakıyı ilk defa 24 yaşında içtim ha sevdim mi sevdim fakat yılda bir ya içerim ya içmem. :)
Yani koklama deneyimine rağmen uzun yıllar içki içmedim.
Aynen, bir fotoğraftan bu derece anlam çıkarmak çok yanlış.
Bunub üstünden siyasi propaganda yapmak da aynı oranda yanlış.
Erdoğan'ın bir davette tuttuğu bardağı rakı gibi lanse edip anlatanlar olmuştu.
Keza eşi Emine Erdoğan'ın da bu tarz bir ortamda fotoğrafı var.
Bundan türlü türlü anlamlar çıkarıp capslar paylaşanlardan bir farkı olmalı devlet büyüğü denilen kişilerin.
Kılıçdaroğlu'ndan bu açıklamaya yanıt gelmiş:
"14 yıllık sürede fuhuştaki artış yüzde 790, cinsel taciz yüzde 449, çocukların cinsel istismarı yüzde 434 uyuşturucu bağımlılığı yüzde 678. Uyuşturucu yaşı 10'a düştü" diye konuşan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti; "'Çocuklara bira veriliyor' diyor. Biradan vazgeçtik okul bahçelerinde bonzai satılıyor senin iktidarında. Uyuşturucu bağımlılığı yaşı düşüyor. Araştırma yapalım dedik. İktidar partisinin oylarıyla reddedildi önergemiz. Bonzainin peynir ekmek gibi satıldığı ülkede siz neyden bahsediyorsunuz."
dinime küfreden müslüman olsa demiş kısaca.Agzını opeyim kıkıctaroglunun..guzel kapak yapmıs..
Biz çok ahlaksız insanlarız ,tek partili dönem devam etseydi hepimiz sokaklarda çırılçıplak gezen,bebelere bira içiren,herkesin namusuna yan gözle bakan ,dinsiz imansız insanlar olacaktık......