- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam cok haklıKılıçdaroğlu'ndan bu açıklamaya yanıt gelmiş:
"14 yıllık sürede fuhuştaki artış yüzde 790, cinsel taciz yüzde 449, çocukların cinsel istismarı yüzde 434 uyuşturucu bağımlılığı yüzde 678. Uyuşturucu yaşı 10'a düştü" diye konuşan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti; "'Çocuklara bira veriliyor' diyor. Biradan vazgeçtik okul bahçelerinde bonzai satılıyor senin iktidarında. Uyuşturucu bağımlılığı yaşı düşüyor. Araştırma yapalım dedik. İktidar partisinin oylarıyla reddedildi önergemiz. Bonzainin peynir ekmek gibi satıldığı ülkede siz neyden bahsediyorsunuz."
Atatürke laf soyluyorsan senin Haddin değilKüçük çocuğun başını örtünce ayaklananlar, çocuğun eline bira verilmesini çok normal görmüş!!!
Atatürke laf etme istersen.. başına iş açarsınKüçük çocuğun başını örtünce ayaklananlar, çocuğun eline bira verilmesini çok normal görmüş!!!
Atatürke laf etme istersen.. başına iş açarsın
konuda Ataturkun fotografı geciyor ama acıkca evet soyledim deyin yahu milletde salak sanki anlamıyorÖzne Atatürk değil, çocuğun elinde içki varsa ne olmuş diye normal görenler. Buda yorumumda açıkça belli.
Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Yorumumu yaptım bu kadar nokta.
Niye ufacık çocukların başını ortmeyi normal mi buluyorsun, bi aciklasana banaKüçük çocuğun başını örtünce ayaklananlar, çocuğun eline bira verilmesini çok normal görmüş!!!
konuda Ataturkun fotografı geciyor ama acıkca evet soyledim deyin yahu milletde salak sanki anlamıyor
Ahanda bu mesaji 3 saat once atmistim. Simdi okudum haberlerde, tam da dedikleri gibi Reyhanli'daki Cilvegozu kapisi acikmis ve oradan gunde 200 Suriyeli giriyormus. Aciklanabilen rakam bu. Kapiyi daha bugun kapatmislar. Normal bir devletin yapmasi gerektigi gibi, taa Reyhanli bombardimaninda kapatmalari gereken kapiyi hem de.. Canimiz Allaha emanet yasayip gidiyoruz su ulkede.. Yani ben degilse de sevdiklerim..Bizim ulkemizde yonetimle ilgisi kurulabilir, evet.. Ozellikle de uyusturucu. Bu isin kompedani Ortadogu teror orgutleri ve ve en cok da PKK. Onlarin gelir kapisi. uyusturucu ticaretini ellerinde tutuyorlar. Onlara inanilmaz imtiyazlar tanindi son yillarda, hepsine adeta ozgur gecis hakki tanidik sinirlarimizda.. Hatay taraflarinda yasayanlardan duyduguma gore Suriye sinir kapisi hala acikmis..
Hee ... Koyunca bizde anlamadik ordaki lafı. KibEvet anlamayan s...lar var demekki.
Evet anlamayan s...lar var demekki.
Tek bir kareden tarihe dair neyi çıkardın anlamadım ama diğer goruslerine katiliyorumBaşarısız bir konuşma .
Amaç ne ? Alkol , tütün , uyuşturucunun sağlığa zararlarından bahsetmek .
Amaç ne? Yeşilayın bu konudaki çalışmalarına destek vermek .
Sonuç ne ? Ne dersen de seni seven kitleden alkış , asla kazanamadığın bir başka kitleden pilav üstü nefret .
Amaca uygun olarak alkol, uyuşyurucu ile ilgili her türlü konuşmayı desteklerim . Bunu içkimizden sana ne ? Olarak görmem . Yasak ile teşviğe engelin farkını bilirim .
İşte bu minvalde konuşup , 80 sene öncesinden örnek vermese ; o zaman birilerinin gerçekten alkolü bırakması için konuştuğunu düşünürüm.
Ama yok , Erdoğan tarzı bu . Alakalı alakasız her konuda bir yerlere gönderme yapacak .
Fotoğrafa gelince , evet tek bir kare bile tarihe dair ipucudur . Bu fotoğraftan hoşlanmayanların olması da gayet normaldir .
illa ki sen de kıyıdan köşeden de olsa destekleyeceksin.Başarısız bir konuşma .
Amaç ne ? Alkol , tütün , uyuşturucunun sağlığa zararlarından bahsetmek .
Amaç ne? Yeşilayın bu konudaki çalışmalarına destek vermek .
Sonuç ne ? Ne dersen de seni seven kitleden alkış , asla kazanamadığın bir başka kitleden pilav üstü nefret .
Amaca uygun olarak alkol, uyuşyurucu ile ilgili her türlü konuşmayı desteklerim . Bunu içkimizden sana ne ? Olarak görmem . Yasak ile teşviğe engelin farkını bilirim .
İşte bu minvalde konuşup , 80 sene öncesinden örnek vermese ; o zaman birilerinin gerçekten alkolü bırakması için konuştuğunu düşünürüm.
Ama yok , Erdoğan tarzı bu . Alakalı alakasız her konuda bir yerlere gönderme yapacak .
Fotoğrafa gelince , evet tek bir kare bile tarihe dair ipucudur . Bu fotoğraftan hoşlanmayanların olması da gayet normaldir .