Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Nerden gidelim peki!
Allah üzerinden gitmeyın hanımefendı . Belki inanmıyorsunudur birşey dıyemem .
Ama bu laf üzerinden Sapma sapan capsler yapılıyor. Yok dünya üzerinde insan sıfatına konuşmuş bırıını Allah yerıne koymalar .
Allah yok mu ? Demek istiyor bu dalga geçenler ?

İnanmıyorsanız lafım size değil . Ben farklı inanışlara saygılıyımdır. Kimseın inanışı benı ılgılendırmez. Ama bir çok inannışın oldugu yerde böyle şeyler paylaşılırsa yorumumu yaparım.

He bu arada azcık sakin . Ne bu hiddet bu celall ?

işte ekonomik darbe

diz çökmeyeceğiz, yılmayacağız, boyun eğmeyeceğiz

“benim davamın sahibi Hak’tır. ‘Hak’ olan davada zafer muhakkaktır”

ekonominin dinle ne alakası var hakla allahla filan merak ediyorum? ülke olarak çalışmazsak üretmezsek, yönetenler har vurup harman savurursa doğru politika güdülmezse dinin ne olursa olsun batarsın.
biz ithal ettiğimiz her şeyi dolar endeksli alıyoruz öncelikle bunu herkesin artık anlaması lazım elektrik, doğal gaz, benzin, et, bakliyat, bilgisayar, araba, telefon aklıma gelmeyen binlerce şey ithal ediyoruz ve bunlar dolar endeksli alınıyor
üretime değil tüketime sürüklenirsek çiftçilik batırılırsa olan mal varlıkları da satılırsa bu sonuçlar kaçınılmazdı görmemek duymamak için kulaklarınızı gözlerinizi kapamayın dış güçlerin oyunuymuş filan bu sıkma hikayeleri artık geçin gerçekleri görün

40 dakikadır izliyorum yaklaşık. Hiçbir şey anlamadım. Farazi konuşmalar ... bankacıyım; bankacılık adına anlattıklarından zerre bir çözüm odaklı cümle duyamadım ya da ben anlamadım. Bakan konuştukça usd yukarı ivmeye devam ediyor. Ama kendisinin ne yüz ifadesinden ne de cümlelerinden aşağı ivmeye geçecek cümle duyamadım hala.
Usd’nin bu kadar artma sebebi papaz falan değil papaz etkilese etkilese 50 kuruş etkiler bu durumu. Gerisi mütemadiyen ekonomik hatalar ...

hiçbir şey konuşmuyor çünkü.

Ahhaaa sakin derken gayet sakinim yahuuu!

Millete laf yetiştireyim derken çok gerildiniz siz galiba.
Bırakın, siz sakin olun, Allah kendisi ile dalga gecenlerin cezasını verir...

Tıpkı bu ülkese 16 yıldır dilinden Allahı düşürmeyip, herişe Allahı katıp bugün memlekti bu hale getirenler gibi.

Kimsenin bişey dediği yok ayrıca, 80 milyonun önünde sizin reyiz dedi millette yazıyor. Ne var bunda.

Haydi İyi günler hanımefendi, sefa ile...

kötü ile zorluk bir mi şimdi? bir yaşıma daha girdim. kötü insan zorluk yaşamaz krallar gibi yaşıyordur. olan hep garibana olur. Zorluk hep garibanın sırtındadır.

O an aklıma bu gelmiş ve bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denmez mi demişim .
Bence çokta alakasız değil .

Yenı yaşın kutlu olsun .
Benim yorumum Allah üzerinden gidem yorumlara . Yapılan capslere .

Birde birşey dicem . Lütfen kalp kırmayın . Herkesın görüşü farklı olabılır . Şuan bana gelip ben Allaha inanmıyorum bıle d,yebılırsın . Saygı duyarım .

Yok aslınd abu benım 4 . 5 yorumumdur .
Kimseyle yorumlaşmadım da . Sadece burda paykaşılan bır caps e ve Allah üzerinden dalga geçiilmesine dayanamayıp o konu uzerinden yorum yaptım .

Ünlemli mesajlar yazan sizsiniz . Ben şahsen ünlem yaptıgınızda direk hiddetlendiğinizi düüşündüm .

Ben asla inancıma yapılan saygısızlıga sessız kalmam . Ben sessimi çıkarayım . Rabbım yıne cezasını verir gereken kişilerin.

Sağolsun sizede iyigünler

Yukarıdaki arkadaş sizinle aynı görüşte ve dini, yüce Rabbimi alay konusu yapmış ama aptal karikatüründe!

sizde kedi patileri var kalbiniz yumuşaktır. ben de saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…