Allah üzerinden gitmeyın hanımefendı . Belki inanmıyorsunudur birşey dıyemem .Nerden gidelim peki!
Kötülükler dediğim zorluklar :)Bizim yok sanki. Kim kötü göreceğiz. Kötüye Allah yardım etmeyecek sonuçta.
Ama eski hükümetleri eleştirirken hayatta olmadığınız dönemleri kullanıyorsunuz .
Ekmekler karneyle,tüp kuyrukları falan...
işte ekonomik darbe
diz çökmeyeceğiz, yılmayacağız, boyun eğmeyeceğiz
“benim davamın sahibi Hak’tır. ‘Hak’ olan davada zafer muhakkaktır”
kötü ile zorluk bir mi şimdi? bir yaşıma daha girdim. kötü insan zorluk yaşamaz krallar gibi yaşıyordur. olan hep garibana olur. Zorluk hep garibanın sırtındadır.Kötülükler dediğim zorluklar :)
hiçbir şey konuşmuyor çünkü.40 dakikadır izliyorum yaklaşık. Hiçbir şey anlamadım. Farazi konuşmalar ... bankacıyım; bankacılık adına anlattıklarından zerre bir çözüm odaklı cümle duyamadım ya da ben anlamadım. Bakan konuştukça usd yukarı ivmeye devam ediyor. Ama kendisinin ne yüz ifadesinden ne de cümlelerinden aşağı ivmeye geçecek cümle duyamadım hala.
Usd’nin bu kadar artma sebebi papaz falan değil papaz etkilese etkilese 50 kuruş etkiler bu durumu. Gerisi mütemadiyen ekonomik hatalar ...
Ahhaaa sakin derkenAllah üzerinden gitmeyın hanımefendı . Belki inanmıyorsunudur birşey dıyemem .
Ama bu laf üzerinden Sapma sapan capsler yapılıyor. Yok dünya üzerinde insan sıfatına konuşmuş bırıını Allah yerıne koymalar .
Allah yok mu ? Demek istiyor bu dalga geçenler ?
İnanmıyorsanız lafım size değil . Ben farklı inanışlara saygılıyımdır. Kimseın inanışı benı ılgılendırmez. Ama bir çok inannışın oldugu yerde böyle şeyler paylaşılırsa yorumumu yaparım.
He bu arada azcık sakin . Ne bu hiddet bu celall ?
Örnek bakınız ; sarayı olanlarkötü ile zorluk bir mi şimdi? bir yaşıma daha girdim. kötü insan zorluk yaşamaz krallar gibi yaşıyordur. olan hep garibana olur. Zorluk hep garibanın sırtındadır.
kötü ile zorluk bir mi şimdi? bir yaşıma daha girdim. kötü insan zorluk yaşamaz krallar gibi yaşıyordur. olan hep garibana olur. Zorluk hep garibanın sırtındadır.
Yok aslınd abu benım 4 . 5 yorumumdur .Ahhaaa sakin derkengayet sakinim yahuuu!
Millete laf yetiştireyim derken çok gerildiniz siz galiba.
Bırakın, siz sakin olun, Allah kendisi ile dalga gecenlerin cezasını verir...
Tıpkı bu ülkese 16 yıldır dilinden Allahı düşürmeyip, herişe Allahı katıp bugün memlekti bu hale getirenler gibi.
Kimsenin bişey dediği yok ayrıca, 80 milyonun önünde sizin reyiz dedi millette yazıyor. Ne var bunda.
Haydi İyi günler hanımefendi, sefa ile...
Bişey demiyor kiBakan temsili değil gerçekten “bakan” olan bakan, 45 dk konuşuyor ve ben hiçbirşey anlamadım. Allahını seven ekonomiden zerre olsun anlayan biri şunu Türkçeye cevirsin.
Ne diyor?
ehehemÖrnek bakınız ; sarayı olanlar
ben böyle birşey görmedim çok ayıp ya. bu kadar mı aptal herkes.Bişey demiyor ki
Hiç bişey
Sıfır
Yukarıdaki arkadaş sizinle aynı görüşte ve dini, yüce Rabbimi alay konusu yapmış ama aptal karikatüründe!Yine de dini karistirmamak lazim, hassas konudur. Baska bir boyuttur. Bir gorusu savunmamanin karsilik boyle bir tanimlamayla sonlandirilmamalidir.
Tanriyla araya hicbir sey girmemeli.misal Aliyi savunmamanin karsiligi Tanrisizlik olmamali. Geride kalan hersey medeni bir sekilde tartisilabilir
sizde kedi patileri var kalbiniz yumuşaktır. ben de saygı duyarım.O an aklıma bu gelmiş ve bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denmez mi demişim .
Bence çokta alakasız değil .
Yenı yaşın kutlu olsun .
Benim yorumum Allah üzerinden gidem yorumlara . Yapılan capslere .
Birde birşey dicem . Lütfen kalp kırmayın . Herkesın görüşü farklı olabılır . Şuan bana gelip ben Allaha inanmıyorum bıle d,yebılırsın . Saygı duyarım .
Saygısızsınız şu tarzınız bile asıl sizin ne kadar cahil olduğunuzun kanıtı..Sizin gibi cahilleri görmekten gına geldi artık... bir bitin allah aşkına!!!