Ama siz daha önceki yorumuumu okumamışsınız.Belki adam hiristiyan, belki onun tanrısının cinsiyeti var, belki o insan şeklinde tehazür ediyor yaratıcısını, nedir yani bunu bu kadar abartmak, internet ucu açık dünya , milyonlarca şey var böyle, okuduğunuzu herşeyi böyle kaldırıyor musunuz sırf sizin inancınızla eşleşmiyor diye ! Mesela inek yemeyi bıraktınız mı sırf hındukara hakaret oluyor diye?
7 de rahatlar philly cim.. bir krize kadar daha normal seyreder ama asla ve asla gerileme olmayacak bundan eminim..Dolar bir iki haftada resmen 4lerden 6:32 ye gelmiş. Şaka gibi ama sanırım 7 olacak((
Ama siz daha önceki yorumuumu okumamışsınız.
Ben kendı inanışıma ters oldugunu o yüzden burda paylaşıldıysa tepkimi gösterceğimi , kendısıının inancı yoksa saygı duydugumuda söylemiştim .
olsun okumamışsın tekrar yazayım .
Ben seni kırmam minnoşum :)Bugün noluyro yahuHerkes benım mesajlarıma bır asabıyetle cevap verıyor oysakı kımsyeı korumadım
Lütfen azcık sakın .
Ben kımseyı kırmıyorum sizde kırmayın .
Karikatür çok çok çok çok yanlış . Büyük ihtimalle inancı olmayan biri yapmış .
O karikatür çizen kişiye rabbım hidayet versin . . Başka dencek bir söz yok . BirdeMune den belki karikatürü kaldırmasını isteyebılırız sadece bu .
Aptal demeyelim de, birine körü körüne inanmak anlamındaki inanç insanın objektif bakışını engelliyor. Objektif bakmadığında böyle her sözünde her hareketinde bir keramet arar hale getiriyor insanı. Zamanında fetöye inananlarda böyleydi. Her dediğini tövbe emir kabul edip her hareketinde keramet arıyorlardı. Orda yanıldılar, burda da yanılacaklar. Çünkü allahtan başkasının kusursuz olmadığını insanoğlu tarihte hep gördü görecek.
Yarın birgün patronlar işçi çıkarmaya başlayacak
O zaman benim karnım dolarla mı doyuyor?diyenleri buraya yine bekleriz
Mesela şunu merak ediyorum ; Kredi kartı borcunu Allahla nasıl ödeyebilirsinizBir de iktidarı eleştirdiğin zaman inanmayan, dini yok sayan yada vatana ihanet içerisindeymiş gibi bir muamele görüyorsun. Akp = İslam oldu, böyle bir dönemdeyiz.
Konuda ki yorumlardan da anlaşılacağı üzere cümleler Allah hidayet etsin size şeklinde sonlandırılıyor :/
Düşünün bir ülkede kaos var ve ülkeyi yöneten çıkıp diyor ki bizim Allah ımız var.
Önce deveyi bağladık mı diye düşünen yok.
İşi ehline verdik mi diye sorgulayan yok.
Oy canım benımmmBen seni kırmam minnoşum :)
Tabiki farklı düşünceler olacak saygıyla herşey çözülür
O iş öyle değil işteBir de iktidarı eleştirdiğin zaman inanmayan, dini yok sayan yada vatana ihanet içerisindeymiş gibi bir muamele görüyorsun. Akp = İslam oldu, böyle bir dönemdeyiz.
Konuda ki yorumlardan da anlaşılacağı üzere cümleler Allah hidayet etsin size şeklinde sonlandırılıyor :/
Düşünün bir ülkede kaos var ve ülkeyi yöneten çıkıp diyor ki bizim Allah ımız var.
Önce deveyi bağladık mı diye düşünen yok.
İşi ehline verdik mi diye sorgulayan yok.
Sen, eşin, baban, oğlun, dostun bu dolar sebebiyle iflas vermek zorunda kalan şirketlerinizden çıkartıldığınızda o zaman bizim neye düşman, neye dost olduğumuzu anlayacaksınız.
Allah ede de sonumuz venezuella olmasın. Bir araştırın lütfen. Youtubeda izleyebilirsiniz Venezuellada hayat diye.
7 oldu düştü ytdöğlen yemeğini yeyip aç kalırız zırvalaması yapanlar aşırı minnoş değil mi ya, yerim yerim..
Yalnız o dalga geçmiyor.
Bu söz buyuk bır söz.
Bir sürü caps paylaşılıyor.
Allahımız var Elhamdülillah .
Bunu paylaşarak neyi ima ediyorsunuz ?
Bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denır. Adamda ona istinaden birşey söylemiş . Dalga konusu olsun dıye değil .