- 28 Mart 2013
- 2.108
- 1.900
Allah günahı, suçu, hatayı affedip yardım edecek olsaydı zaten cehennemi var etmezdi.O an aklıma bu gelmiş ve bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denmez mi demişim .
Bence çokta alakasız değil .
Yenı yaşın kutlu olsun .
Benim yorumum Allah üzerinden gidem yorumlara . Yapılan capslere .
Birde birşey dicem . Lütfen kalp kırmayın . Herkesın görüşü farklı olabılır . Şuan bana gelip ben Allaha inanmıyorum bıle d,yebılırsın . Saygı duyarım .
Tarzı ve saygısı ortada en güzel cevap sizin yaptığınız gibi saygısıza uymamak
Aptal demeyelim de, birine körü körüne inanmak anlamındaki inanç insanın objektif bakışını engelliyor. Objektif bakmadığında böyle her sözünde her hareketinde bir keramet arar hale getiriyor insanı. Zamanında fetöye inananlarda böyleydi. Her dediğini tövbe emir kabul edip her hareketinde keramet arıyorlardı. Orda yanıldılar, burda da yanılacaklar. Çünkü allahtan başkasının kusursuz olmadığını insanoğlu tarihte hep gördü görecek.ben böyle birşey görmedim çok ayıp ya. bu kadar mı aptal herkes.
Evet!Şu ciddi misin diyen Allahımı sembol edıyor ?
Bence çevirmenin anlamı yok anlamayacak kadar aptal değil kimse karikatür rezalet!Haşa Allah demeyelim de Para Tanrısı falan diyelim.
+100000000hayır. ‘yap’ dediklerini yapmadığımız için. başa getirmek istediklerini kabul etmediğimiz için. denedikleri darbede başarılı olamadıkları için, b planına geçtikleri için. daha da ötesi ‘müslüman’ olduğumuz için.
Bugün noluyro yahu
Bence kendisi de gayet farkında olarak paylaştı rezaletSen öyle dıyorsun ama karikatürü çizen bildiğin dalga geçmiş .
Allah afetsin . Hidayet versin.
Çok yanlış bir çizim.
nerde beni dalgaya aldıklarını anladım, orada bıraktım yazmayı.Tarzı ve saygısı ortada en güzel cevap sizin yaptığınız gibi saygısıza uymamak
Yok aslınd abu benım 4 . 5 yorumumdur .
Kimseyle yorumlaşmadım da . Sadece burda paykaşılan bır caps e ve Allah üzerinden dalga geçiilmesine dayanamayıp o konu uzerinden yorum yaptım .
Ünlemli mesajlar yazan sizsiniz . Ben şahsen ünlem yaptıgınızda direk hiddetlendiğinizi düüşündüm .
Ben asla inancıma yapılan saygısızlıga sessız kalmam . Ben sessimi çıkarayım . Rabbım yıne cezasını verir gereken kişilerin.
Sağolsun sizede iyigünler
Yukarıdaki arkadaş sizinle aynı görüşte ve dini, yüce Rabbimi alay konusu yapmış ama aptal karikatüründe!
Yoo yoo pardon sinirlenme sebebim tamamen karikatürü paylaşan şahısa ve karikatüre sinir olmam sizinle alakası yok özürBugün noluyro yahuHerkes benım mesajlarıma bır asabıyetle cevap verıyor oysakı kımsyeı korumadım
Lütfen azcık sakın .
Ben kımseyı kırmıyorum sizde kırmayın .
Karikatür çok çok çok çok yanlış . Büyük ihtimalle inancı olmayan biri yapmış .
O karikatür çizen kişiye rabbım hidayet versin . . Başka dencek bir söz yok . BirdeMune den belki karikatürü kaldırmasını isteyebılırız sadece bu .
Bugün noluyro yahuHerkes benım mesajlarıma bır asabıyetle cevap verıyor oysakı kımsyeı korumadım
Lütfen azcık sakın .
Ben kımseyı kırmıyorum sizde kırmayın .
Karikatür çok çok çok çok yanlış . Büyük ihtimalle inancı olmayan biri yapmış .
O karikatür çizen kişiye rabbım hidayet versin . . Başka dencek bir söz yok . BirdeMune den belki karikatürü kaldırmasını isteyebılırız sadece bu .
Merak etmeyın Allah ı ağzına alan herkese karşı tavrım , duruşum aynıdır.Hassasiyetiniz anlıyorum, ama bunlardan önce Allah ismini ağzımıza alırken aman yanlış bişey demiyelim diye nasıl dikkat ederdik. Şimdi capslare düştü!!!
Çok yazık bütün değerlerimiz yok oldu gitti. Ne din kaldı ne ahlak!
İnançsız biri değilim ama tepkiniz burda yorum yapanlardan çok, kendilerini aklamak için herfırsatta Allahı ağızlarından düşürmeyenlere olsun nolur...
Saygılar...
nerde beni dalgaya aldıklarını anladım, orada bıraktım yazmayı.
teşekkür ederim