Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Elhamdulillah Allahımız var, inancımız tam ama tevekkül etmek denen bir şey var.Bütün tedbirleri alıp taktiri Allah'a bırakmak ee sen bir önlem bir tedbir almadan çözüm üretmeden Allahımız var diyorsun, yetmez. Bana bu cümleden daha çok Allah sonumuzu hayretsin anlamını çıkarttım.

O an aklıma bu gelmiş ve bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denmez mi demişim .
Bence çokta alakasız değil .

Yenı yaşın kutlu olsun .
Benim yorumum Allah üzerinden gidem yorumlara . Yapılan capslere .

Birde birşey dicem . Lütfen kalp kırmayın . Herkesın görüşü farklı olabılır . Şuan bana gelip ben Allaha inanmıyorum bıle d,yebılırsın . Saygı duyarım .
Allah günahı, suçu, hatayı affedip yardım edecek olsaydı zaten cehennemi var etmezdi.
Bu söz sizin ima ettiğiniz ya da anladığınız anlamda kullanılmadı burada. Siz de biliyorsunuz ki Allah mazlumun yanındadır. Kendimizi biliyorsak da şayet bu laf bize dokunmaz.
Devletler iman ile değil akıl ile yönetilir. Öyle olmasaydı zaten koskoca Arap coğrafyası dünyaya hükmederdi ABD değil..
Allah’a inancım tam elbet de.. dediğiniz Anlamda olsaydı söylemler başta ben itiraz ederdim. Siz müsterih olun..

ben böyle birşey görmedim çok ayıp ya. bu kadar mı aptal herkes.
Aptal demeyelim de, birine körü körüne inanmak anlamındaki inanç insanın objektif bakışını engelliyor. Objektif bakmadığında böyle her sözünde her hareketinde bir keramet arar hale getiriyor insanı. Zamanında fetöye inananlarda böyleydi. Her dediğini tövbe emir kabul edip her hareketinde keramet arıyorlardı. Orda yanıldılar, burda da yanılacaklar. Çünkü allahtan başkasının kusursuz olmadığını insanoğlu tarihte hep gördü görecek.

Paraya savaş açtık nasıl bi milletiz yarabbim
Bide bunu direnişe dökenler yok mu? Neye direniyosunuz ya? Dolar 6 yı gecmis ülke ciddi anlamda büyük bi krize girdi, hala direneceğüüüüükkkk savaşağüüük diyolar :) siz savasın anam, ben milyonlarca kez dersimi aldım bu ülkeden artık umudum kalmadı..

He bide acaba doların artmasının sadece dolar bozdurmakla döviz alıp satmakla ilgisi oldugunu sanan var heralde allah onlarada akıl fikir versin

Bugün noluyro yahu :KK70: :KK70: Herkes benım mesajlarıma bır asabıyetle cevap verıyor oysakı kımsyeı korumadım :KK70:

Lütfen azcık sakın .
Ben kımseyı kırmıyorum sizde kırmayın .

Karikatür çok çok çok çok yanlış . Büyük ihtimalle inancı olmayan biri yapmış .
O karikatür çizen kişiye rabbım hidayet versin . . Başka dencek bir söz yok . Birde Mune Mune den belki karikatürü kaldırmasını isteyebılırız sadece bu .

Yok aslınd abu benım 4 . 5 yorumumdur .
Kimseyle yorumlaşmadım da . Sadece burda paykaşılan bır caps e ve Allah üzerinden dalga geçiilmesine dayanamayıp o konu uzerinden yorum yaptım .

Ünlemli mesajlar yazan sizsiniz . Ben şahsen ünlem yaptıgınızda direk hiddetlendiğinizi düüşündüm .

Ben asla inancıma yapılan saygısızlıga sessız kalmam . Ben sessimi çıkarayım . Rabbım yıne cezasını verir gereken kişilerin.

Sağolsun sizede iyigünler :KK15:

Hassasiyetiniz anlıyorum, ama bunlardan önce Allah ismini ağzımıza alırken aman yanlış bişey demiyelim diye nasıl dikkat ederdik. Şimdi capslare düştü!!!
Çok yazık bütün değerlerimiz yok oldu gitti. Ne din kaldı ne ahlak!
İnançsız biri değilim ama tepkiniz burda yorum yapanlardan çok, kendilerini aklamak için herfırsatta Allahı ağızlarından düşürmeyenlere olsun nolur...

Saygılar...

Yukarıdaki arkadaş sizinle aynı görüşte ve dini, yüce Rabbimi alay konusu yapmış ama aptal karikatüründe!

Alay konusu olan bizleriz. Merak etme Tanri ya hicbir sey olmaz. Kimsenin Buna gucu yetmez. O konuda nedense cok rahatim. Bakin bircok sarkici ,kurulus artik her ne iseler dupeduz Tanri ya hakaret ediyor. Bircok insan bunu gormuyor goremiyor. O kadar cok sey var ki bu gozumde daha masumca kaliyor. Yeni dunya duzeni diyorlar ya hani seytanin duzeni. Tanri hepimizi korusun , tehlike yozlasma cok daha buyuk

Bugün noluyro yahu :KK70: :KK70: Herkes benım mesajlarıma bır asabıyetle cevap verıyor oysakı kımsyeı korumadım :KK70:

Lütfen azcık sakın .

O karikatür çizen kişiye rabbım hidayet versin . . Başka dencek bir söz yok . Birde Mune Mune den belki karikatürü kaldırmasını isteyebılırız sadece bu .
Yoo yoo pardon sinirlenme sebebim tamamen karikatürü paylaşan şahısa ve karikatüre sinir olmam sizinle alakası yok özür:KK70:

• Beğen
Reactions: H E

Lütfen azcık sakın .

Belki adam hiristiyan, belki onun tanrısının cinsiyeti var, belki o insan şeklinde tehazür ediyor yaratıcısını, nedir yani bunu bu kadar abartmak, internet ucu açık dünya , milyonlarca şey var böyle, okuduğunuzu herşeyi böyle kaldırıyor musunuz sırf sizin inancınızla eşleşmiyor diye ! Mesela inek yemeyi bıraktınız mı sırf hındukara hakaret oluyor diye?

Hassasiyetiniz anlıyorum, ama bunlardan önce Allah ismini ağzımıza alırken aman yanlış bişey demiyelim diye nasıl dikkat ederdik. Şimdi capslare düştü!!!
Çok yazık bütün değerlerimiz yok oldu gitti. Ne din kaldı ne ahlak!
İnançsız biri değilim ama tepkiniz burda yorum yapanlardan çok, kendilerini aklamak için herfırsatta Allahı ağızlarından düşürmeyenlere olsun nolur...

Saygılar...
Merak etmeyın Allah ı ağzına alan herkese karşı tavrım , duruşum aynıdır.
Benım en hassas çizgimdir.
Sırf o yüzden bu konuya da yorum yaptım . Yoksa asla gelip böyle bır polemeğin içine girmezdim.
Çünkü bu tür ortamlarda hep kalpler kırılır. Ve ben inanın en son bir insanın kalbını kırmak isterım .

Size de saygılar. Sizle yorumlaşmak güzeldi :)

X