benim zihniyetimin tüp kuyrukları tatavası yapan hareketlerini örneklemenizi istesem?
arkadaş bana aynı tepkiyle gelirken sorun yoktu. madem tarafında olduğumuz partinin geçmişte yaptıklarıyla, kişiyi değerlendiriyoruz. ben de böyle yorum yaptım aksi bir durum göremiyorum.Yine de dini karistirmamak lazim, hassas konudur. Baska bir boyuttur. Bir gorusu savunmamanin karsilik boyle bir tanimlamayla sonlandirilmamalidir.
Tanriyla araya hicbir sey girmemeli.misal Aliyi savunmamanin karsiligi Tanrisizlik olmamali. Geride kalan hersey medeni bir sekilde tartisilabilir
aynenSizin gibi cahilleri görmekten gına geldi artık... bir bitin allah aşkına!!!
siz de siyaset meydanındasınız, künfeyekün ismiyle dualar topigine gidin.Secim doneminde a haber izlememissiniz anlasilan.
Ayrica her cumlenizde Allah din kavramlari var.
Siyaset meydanindasiniz Dualarimiz sizinle topiginde degil
Yok ben sustum.peki siz de araştırın kıyamet alametleri diye. hepsi olması gerekenler önüne ne kadar geçersen geç bunlar yaşanacak. ve öyle ki bundan sonra pek yüzümüzün gülmesini de beklemeyin.
Aslında dolar ile doyuyorsun , bil istedimdolarla doymaktansa tl ile aç kalırım daha iyi
Sizin gibi cahilleri görmekten gına geldi artık... bir bitin allah aşkına!!!
peki, varayım ben başka gezegenden gelmiş olayım, siz hep haklı olun.Gelismekte olan bir ulke miyiz? Inanin ben ilkokuldayken yani bundan 25 sene oncesinde bu kavram kullaniliyordu. Hala gelisemedik mi?
Ayrica dunya deviyiz super gucuz diyenler baska gezegenden geldi sanirim
ee işte belgelemişsiniz başarısızlığınızı. sorun ne?Şu an laf oyunu yapiyorsun ama sirf senin gönlün olsun diye araştırdım buldum
İnönü zamanında ekmek karne ile dağıtıldı, kuyruklar vardı. CHP halkı yokluğa mahkum etti.
-1970ler’de CHP döneminde, petrol, benzin, şeker, yağ kuyrukları vardı
- CHP, İSKİ yolsuzluğu ile Belediyeyi zarara uğrattı
- CHP döneminde İstanbul’u çöp götürüyordu… Nurettin Sözen’in Istanbul’a hiçbir hizmeti olmadı…
- Kılıçdaroğlu SSK’yı batırdı, Rahşan Affı ile kurtuldu...
Vs vs vs
Sizi alalim sahneye...
arkadaş bana aynı tepkiyle gelirken sorun yoktu. madem tarafında olduğumuz partinin geçmişte yaptıklarıyla, kişiyi değerlendiriyoruz. ben de böyle yorum yaptım aksi bir durum göremiyorum.
yok vallahi dolar ile doymuyorum.Aslında dolar ile doyuyorsun , bil istedim
eh benim de cumhuriyet düşmanı ilan edilmeme ramak kalmıştıArkadasla pekala tartisabilirsiniz, sadece dini bu sekilde kullanmak rahatsiz etti Beni. Yoksa herkes farkli dusunebilir, din dusmani tabiri cok agir.
Şu ciddi misin diyen Allahımı sembol edıyor ?
peki siz de araştırın kıyamet alametleri diye. hepsi olması gerekenler önüne ne kadar geçersen geç bunlar yaşanacak. ve öyle ki bundan sonra pek yüzümüzün gülmesini de beklemeyin.
ee işte belgelemişsiniz başarısızlığınızı. sorun ne?
O zaman yerli tohum sahibisiniz , ve organik tarım ile uğraşıyorsunuz,hayvanlarınız falan varyok vallahi dolar ile doymuyorum.
eh benim de cumhuriyet düşmanı ilan edilmeme ramak kalmıştı
yallah arabistana laflarını duymama ?
ee öyle zaten?Seytan her yerde, bunu okumussan bilirsin pekala. Seytanin insanlarla toplumla nasil ic ice olabileceni de tahmin edersin. Hersey bu kadar basit degil. Daha cok ogrenip bildikce dusuncelerin degisecekstir
Haşa Allah demeyelim de Para Tanrısı falan diyelim.Şu ciddi misin diyen Allahımı sembol edıyor ?
Arkadasla pekala tartisabilirsiniz, sadece dini bu sekilde kullanmak rahatsiz etti Beni. Yoksa herkes farkli dusunebilir, din dusmani tabiri cok agir.