Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Bunu sizler söylüyorsunuz,aksi ispatlanalı çok oldu.

Hadi varsa din düşmanlığı ispatlarınız alalım sizden de. Yoksa yukarıdaki zırvalar gibi boş atalım dolu tutalım mı oldu yine
ay bunları ben mi söylemisim pardon olayı kaçırdım :KK70: şahsımın değil de bizzat aynı safta olduğum kişilerin cümlelerini getirmişsiniz. ister misiniz sizin cümlelerinizin değil de yoldaşlarınızın cümlelerini getirmemi?
ben ısrarla topluma göre kişiyi yargılamamaya çalışırken siz ısrarla istiyorsunuz.

ee öyle zaten?
kadere, nasibe inanıyor musunuz?
inanan da bilir pekala ne kadar engel olursan ol yazılan gerçekleşir.

Herhangi bir siyasi gorus dini temsil etmemeli. Bu halk icin adaletsiz olur. Hosgorulu olmak lazim, din dusmanligi ne kadar agir bir tabirdir farkinda misin?
Benim inancim Tam ve seytanin ne suretlerle karsima cikacagini da iyi tahmin ederim

O zaman yerli tohum sahibisiniz , ve organik tarım ile uğraşıyorsunuz,hayvanlarınız falan var
Üretim Yok tüketim çok , bakınız hangi ideolojiyi savunursak savunalım gidişat pek de iç açıcı değil
kesinlikle aynı fikirdeyim. ben her şey çok güzel olacak vaadi vermiyorum neticede. ama şöyle bir şey var ki chp gelseydi iktidara muharrem incenin yüzü suyu hürmetine trump bey çıkarmayacak mıydı doları? hoş o gelseydi rahibi alma cesaretinde bulunamazdı.

Boşverin,ben asla bu zihniyetin din ile ilgili yorumlarından alinmam.
Malum onlara göre ayni siyasi bakis acisina sahip olmayan herkes din düşmanı:)
estağfurullah, partinizin geçmişi söylüyor bunu :) ama ben ona göre yargılamıyorum sizi farkındaysanız

Herhangi bir siyasi gorus dini temsil etmemeli. Bu halk icin adaletsiz olur. Hosgorulu olmak lazim, din dusmanligi ne kadar agir bir tabirdir farkinda misin?
Benim inancim Tam ve seytanin ne suretlerle karsima cikacagini da iyi tahmin ederim
benim de inancım tam. işte bu yüzden iktidarda olduğu vakitte müslümanlarımıza çektirdiklerini okuyup, dinleyip oy vermedim o partiye. herkesin gerekçesi farklı

“ Kaderinizi çabanıza bağlı kıldık “ ayeti desem..
e ben de kader diyip oturmuyorum. her türlü çabayı sarfediyorum her alanda. ama bu konular ince, sen ne yaparsan yap olması gereken olaylar vardır kıyametten önce çabayla orantısız

benim de inancım tam. işte bu yüzden iktidarda olduğu vakitte müslümanlarımıza çektirdiklerini okuyup, dinleyip oy vermedim o partiye. herkesin gerekçesi farklı

Farkli seylerdenbahsediyoruz galiba tatlim .Ayni frekansta degiliz. Din ve devlet islerine karismamayi tercih ediyorum. Ben kaccam da Ban yemesem durduk yerde

ay bunları ben mi söylemisim pardon olayı kaçırdım :KK70: şahsımın değil de bizzat aynı safta olduğum kişilerin cümlelerini getirmişsiniz. ister misiniz sizin cümlelerinizin değil de yoldaşlarınızın cümlelerini getirmemi?
ben ısrarla topluma göre kişiyi yargılamamaya çalışırken siz ısrarla istiyorsunuz.

Siz az önce din düşmanı diyerek yaptiniz zaten,neyse tamamen boş atıp dolu tutmaya çalıştığınız veremediğiniz dinsizlik örneklerinden belli oluyor.
Chpnin dinsizlik misyonu yok ama sizin safınızın dini kullanmak gibi çok üzücü bir misyonu var

e ben de kader diyip oturmuyorum. her türlü çabayı sarfediyorum her alanda. ama bu konular ince, sen ne yaparsan yap olması gereken olaylar vardır kıyametten önce çabayla orantısız
Neden kutsal kitapta Emirler yapma ile değil “yaklaşma “ diye başlıyor o halde.. Ve kitabımızda sıkça tekrarlanan iradeden kast edilen nedir ?

X