- 2 Mart 2013
- 1.808
- 1.673
Aynen.. Mecbur kanka olacaklar, bunun baska yolu yok.. Sonunda bu rahip buradan gidecek. Az zararla kisa yoldan donmek en iyisi degil mi? Ulke menfaati herseyden onemli.Aynen öyle abd astığım astık kestiğim kestik diyor ve bizimkiler de milleti bu kadar galeyana getirip birbirine düşürüyorlar sonra bi bakmışız kanka modundalar e madem böyle olacaklar ilerde neden biz birbirimize düşüyoruz zaten çözümleri belli köprüleri atmak yerine politik davranmamız gerek
Yani bir daha Türkiye ye dönmemesi kaydıyla defolup gitmesi lazımAynen.. Mecbur kanka olacaklar, bunun baska yolu yok.. Sonunda bu rahip buradan gidecek. Az zararla kisa yoldan donmek en iyisi degil mi? Ulke menfaati herseyden onemli.
Yani bir daha Türkiye ye dönmemesi kaydıyla defolup gitmesi lazım
KKde biz problemi cozduk. Darisi siyasetcilerin basina..Yani bir daha Türkiye ye dönmemesi kaydıyla defolup gitmesi lazım
İnş en kısa zamandaKKde biz problemi cozduk. Darisi siyasetcilerin basina..
Önce devlet büyükleri kemer sıkmalı bencede maaşları yarıya indirsinler az savursunlar paralarınıMillete; sukursuzsunuz, israf etmeyin(sanki var da israf edecegiz), az yiyin susun diyenler bu habere ne diyor? 1milyon(eski 6sifirli rakamla 1trilyon ) ustu araclara binmek zorunda mi vekiller? millete kuru ekmek yiyin diyenler utanin!vicdan varsa.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...tmali_makam_araci_ihalesi_yeniden_acildi.html
Ahmet Hasim guzel soylemis.Ahmet Haşim geleceği görmüş;
İroniden anlamayan nesle aşina değiliz.
Millete; sukursuzsunuz, israf etmeyin(sanki var da israf edecegiz), az yiyin susun diyenler bu habere ne diyor? 1milyon(eski 6sifirli rakamla 1trilyon ) ustu araclara binmek zorunda mi vekiller? millete kuru ekmek yiyin diyenler utanin!vicdan varsa.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...tmali_makam_araci_ihalesi_yeniden_acildi.html
Bunu bir hocam zamanında Türklerde halk devlet içindir anlayışı benimsenmiş hep ona bağlardı ancak Avrupa’da mesele devlet halk için anlayışı varBunlari her zaman ben de dusunup ya 80 milyon buna karsi cikarken nasil lüks icinde yasarlar ki falan diyordum
Yillar once ilk defa bir akp.li arkadas acikca milletvekili maaslarina yapilan astronomik zamlari bana deli gibi savununca aslinda 80 milyonun hepsinin de rahatsiz olmadığını anladim
O zamanlar ergenekon balyoz donemiydi ve insanlar askerlere paşalara düşmandı Arkadasim da ben vekil maaslarina yapilan zammı soyleyince "benim vekilim vatan haini paşalardan bile daha az mı maaş alsın yani bunu mu istiyorsun" gibi seyler soylemisti
O günkü o kafayla bugun demet akalın kadar para kazanamayacak mı diyen kafa aynı
O yuzden boyle haberler bazilarina vız gelip trıs gidiyor Bizim toplumda biat gelenegi var sanirim ben neden daha iyi sartlarda yasamiyorum demez kemer sıkmakla övünür
Bunu bir hocam zamanında Türklerde halk devlet içindir anlayışı benimsenmiş hep ona bağlardı ancak Avrupa’da mesele devlet halk için anlayışı var
Resmen dini milliyetçiliği kullanıp unutturmaya çalışıyor insanların gözünü boyuyor işte üstelik geçen sene söylediğini bu sene yalanlayabilen bir insan bunu bile görmüyor insanlarAynen katiliyorum
O yuzden bu krizde biz boyun egmeyiz ac kaliriz yeter ki vatan baki kalsin gibi söylemler ortaya cikiyor
Ama bunu da her lider yapamaz acikcasi Millieyetcilikten dinden ne kadar bol bahsederse halkin hesap sorma ihtimali azaliyor
Demek istedigim keske herkes için bu adalett devrede olsaydi bi kişiyle sinirli olmaysadi kandirildik diyip yargidan kacinilmasaydi papazin yaptigi seyleri niye bedelini ayni seyleri yapanlarda odemesin ahh ahhh kime ne anlatiyorsakYahu doğru olsa da bu papazı masum mu yapıyor??? Yabancı hayranlığı nedir bu kadar ya! Zaten devlet politikaları baştan aşşağı yıllardır kötü ama böyle olması ajanları masumlaştırıyor mu neredeyse ah papaza yazık oldu diyeceksiniz
Evet en başta kandırıldık diyip çekildiler kenara kimse hesabını sormadı madem kandırıldın sonuçlarına katlan o zaman bir sürü fetöcü kandırıldı! Olur mu öyle şey bir irade var ortada kaldı ki ben tsk nın bünyesinde olan fetö ile ilgili olan bir sürü video izledim o adamın ne olduğunu TSK biliyorduda baştakiler nasıl kandıDemek istedigim keske herkes için bu adalett devrede olsaydi bi kişiyle sinirli olmaysadi kandirildik diyip yargidan kacinilmasaydi papazin yaptigi seyleri niye bedelini ayni seyleri yapanlarda odemesin ahh ahhh kime ne anlatiyorsak