Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Aynen öyle abd astığım astık kestiğim kestik diyor ve bizimkiler de milleti bu kadar galeyana getirip birbirine düşürüyorlar sonra bi bakmışız kanka modundalar e madem böyle olacaklar ilerde neden biz birbirimize düşüyoruz zaten çözümleri belli köprüleri atmak yerine politik davranmamız gerek

Aynen.. Mecbur kanka olacaklar, bunun baska yolu yok.. Sonunda bu rahip buradan gidecek. Az zararla kisa yoldan donmek en iyisi degil mi? Ulke menfaati herseyden onemli.

Ahmet Haşim geleceği görmüş;

İroniden anlamayan nesle aşina değiliz.

Bunlari her zaman ben de dusunup ya 80 milyon buna karsi cikarken nasil lüks icinde yasarlar ki falan diyordum
Yillar once ilk defa bir akp.li arkadas acikca milletvekili maaslarina yapilan astronomik zamlari bana deli gibi savununca aslinda 80 milyonun hepsinin de rahatsiz olmadığını anladim

O zamanlar ergenekon balyoz donemiydi ve insanlar askerlere paşalara düşmandı Arkadasim da ben vekil maaslarina yapilan zammı soyleyince "benim vekilim vatan haini paşalardan bile daha az mı maaş alsın yani bunu mu istiyorsun" gibi seyler soylemisti
O günkü o kafayla bugun cumhurbaskani demet akalın kadar para kazanamayacak mı diyen kafa aynı
O yuzden boyle haberler bazilarina vız gelip trıs gidiyor Bizim toplumda biat gelenegi var sanirim ben neden daha iyi sartlarda yasamiyorum demez kemer sıkmakla övünür

Bunu bir hocam zamanında Türklerde halk devlet içindir anlayışı benimsenmiş hep ona bağlardı ancak Avrupa’da mesele devlet halk için anlayışı var

Bunu bir hocam zamanında Türklerde halk devlet içindir anlayışı benimsenmiş hep ona bağlardı ancak Avrupa’da mesele devlet halk için anlayışı var

Aynen katiliyorum
O yuzden bu krizde biz boyun egmeyiz ac kaliriz yeter ki vatan baki kalsin gibi söylemler ortaya cikiyor
Ama bunu da her lider yapamaz acikcasi Millieyetcilikten dinden ne kadar bol bahsederse halkin hesap sorma ihtimali azaliyor

Aynen katiliyorum
O yuzden bu krizde biz boyun egmeyiz ac kaliriz yeter ki vatan baki kalsin gibi söylemler ortaya cikiyor
Ama bunu da her lider yapamaz acikcasi Millieyetcilikten dinden ne kadar bol bahsederse halkin hesap sorma ihtimali azaliyor
Resmen dini milliyetçiliği kullanıp unutturmaya çalışıyor insanların gözünü boyuyor işte üstelik geçen sene söylediğini bu sene yalanlayabilen bir insan bunu bile görmüyor insanlar

bu turp u kimse istemezken.... dünyayı birbirine geçirip avrupanın hakkında gelir diye düşünüp desteklemiştim ...bilmedim bu turpun dünyayı türkiye üzerinden yıkmaya çalışacağını.....
türkiye çekil aradan....turpa yol ver ..avrupaya doğru

Bunu din olarak görmesek arkadaşlar bir çok siyasi parti devletimin yanındayım demişken sizkerin AKP yüzünden demesi saçma değil mi abd bildiğin haksız bir yol uyguluyor kendi kurumları dahi kabul ederken bizim insanımızn bunları demesi beni korkuttu açıkcası

Demek istedigim keske herkes için bu adalett devrede olsaydi bi kişiyle sinirli olmaysadi kandirildik diyip yargidan kacinilmasaydi papazin yaptigi seyleri niye bedelini ayni seyleri yapanlarda odemesin ahh ahhh kime ne anlatiyorsak

Din üzerinden veya akp denmiyor aslında başta kim varsa onun izlemesi gereken bir yol olduğunu düşünüyorum ortalık karşılıklı açıklamalarla alevleniyor ancak bizim öyle kafa tutacak sağlam bir ekonomimiz yok üretemiyoruz ki

Demek istedigim keske herkes için bu adalett devrede olsaydi bi kişiyle sinirli olmaysadi kandirildik diyip yargidan kacinilmasaydi papazin yaptigi seyleri niye bedelini ayni seyleri yapanlarda odemesin ahh ahhh kime ne anlatiyorsak
Evet en başta kandırıldık diyip çekildiler kenara kimse hesabını sormadı madem kandırıldın sonuçlarına katlan o zaman bir sürü fetöcü kandırıldı! Olur mu öyle şey bir irade var ortada kaldı ki ben tsk nın bünyesinde olan fetö ile ilgili olan bir sürü video izledim o adamın ne olduğunu TSK biliyorduda baştakiler nasıl kandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…