- 21 Ocak 2012
- 6.955
- 19.368
Komedi gibisin.. Annenden bahsetmiyorum, ordudaki subaylardan bahsediyorum, irticai faaliyetlere katilan subaylar, basortulu subaylar atildi demisim gibi mi algilandi?Ne saçmalıyorsun sen kendini kaybettin yada zaten hiç bulmamışsın!!!!!
Kraldan çok kralcı ne demek ben kimi savundum???
Düşüncesi kısıtlı hanfendi orduda fetö hareketi 10-20 yıldır mı var sanıyorsun? Herkes bu adamın uşağıydı! Herkes onu kullanarak başa geldi sonra uzaklaşmak isteyenler ölümle cezalandırıldı. Laf kalabalığı yapma dediklerimi anlamadan da ezbere konuşma bu ne kadar yüzeysel olduğunu gösteriyor. Devletin kademelerine sinsice girildi bu bazen fetö oldu bazen farklı şahıscıklar, ama hep oldu.
O irticai faaliyetler dediğin anası kapalı olup namaz kılanlardan bahsesiyorsun, kuzenimin askeriyeden mezuniyetine annem kapalı olduğu için giremedi kapıdan çevrildik sene 2001-02
Kuzenimin annesi oğlunu askeriyeden atmasınlar diye kapalıydı açmak zorunda kaldı başını
Papaz suçsuz mu diye sırdum sana, sen rte savunucusu gibi saldırıya geçtin bak bakalım hiç savunmuşmuyum. Sizin gibi cahil insancıkları batı aşıkları sofralarda rakılı fotoğrafı paylaşacaksınız diye dinle ilgili herşeyi ötekileştiriyorsunuz! Papaz masum he he kusursuz yargımız hükmetmedi henüz ajanlığına!
Sen ezbere konuşup hemen herkesi rte hayranı yapıp ötekileştiriyosun ya bencede sen papazların hayranısın git günah çıkar amen
Neyse, senle daha fazla kendimi yoramayacagim.. Ayni seyleri on sefer yazmaktan gina geldi artik. Sirisinek, saz hikayesi..