- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Pakistana Turk menseli ucak satacaktik. Atak adli ucagi. Meger motoru ABDden geliyormus, patent icin izin bekliyorlardi en son.Abd f35 satisini gecici olarak durdurmus.
Biz de dik durup egilmemek icin artik icraatta bulunsak nasil olur?
Daha insan içinde var olan haksızlıkları yalanları menfaatçileri ayıramıyorsa neden ben dışarıyı suçlayayımE tamam doğru ben onları savundum mu? Sadece baştakileri kötülemek için bana ajanları masumlaştırmak çok acı geliyor, zaten bunları birbirinden ayırmamalıdınız, ama bizde bi yabancı aşıklığı var onlar hep masum sadece ve sadece bizim kötülerimiz kötü, bu bakış acısı beni delirtiyor çok sığ. Bunların hepsi kollektif şirket birbirlerinin çıkarlarını düşünen, arada böyle çelme takıyolar işte kendi aralarında, olan bize oluyor
Esim bunu dusunmustu bu secimde gidecek cunku ekonomiyle basa cikamayacak sucu gelenin ustune atacak demisti ama Allahtan gitmedi size katiliyorumŞükürler olsun ki diğerleri başkan seçilmedi.. İki aya kalmadan batırdınız ülkeyi derlerdi.. Şimdi ise ülkemiz ile oyun oynanıyor oldu adı..
Tarım, hayvancılık, eğitim yok.. O kadar kişi ihraç edildi, onların maaşı, mallarına el konulanların malları, bunlar nerede????
Bizim millete sorsan dolar ile alışveriş yapmıyoruz olur cevapları..
Sorgulama sıfır.. Bizim Allahımız var diyor.. Bizim??? Hepimiz kafiriz bu adama göre.. Öyle ya kamera ordusu ile namaz kılmak müslümanlığın birinci vazifesi oysa
Atatürk bayağı on görüşlü adamdır saygım sonsuzda Atatürk zamanında akp mı vardı arkadaş böyle sözleri Atatürk söylemiş gibi paylaşım yapıyorsunuz
ilkokulda 7 bölgeyi incelerken neleriyle meşhur olduğunu, hangi bölgede ne yetiştirildiğini falan öğrenirdik. Şimdi çocuklarımız nereden ne ithal ediliyor onu öğrenirler artık.
Daha burda yazmayanlar var. Et, sut, peynir, yogurt vb. gibi.. Allahtan sira, kuyruk filan yok, bol bol gonderiyorlar..
Peki Turkiye'nin Moldova'dan domuz ithal ettigini biliyor muydunuz?
Bizim 3 harfli ABD uçağına ihtiyacımız yok. Reis artık uçağımızı da uzay mekiğimizi de yapıyor. Öncekiler yapamıyordu.Abd f35 satisini gecici olarak durdurmus.
Biz de dik durup egilmemek icin artik icraatta bulunsak nasil olur?
Ülkeyi batırmadan gitmez.. Büyük orta Doğu projesinin eş başkanı.. Yunanlılardan madalya alan bir insan.. Herseyimizi mahvetti ama yol yaptı, köprü yaptı.. Allah razı olsun.. Artık onları kemiririzEsim bunu dusunmustu bu secimde gidecek cunku ekonomiyle basa cikamayacak sucu gelenin ustune atacak demisti ama Allahtan gitmedi size katiliyorum
Turkiye'de boyle olmak gerekiyor.
Haberin kaynagi ne?
Yani söylediklerinin başıyla sonu birbirine zıt, yargıya güveniyorsun papaz suçsuz çıkarsa onu barış elçisi ilan edebilirsinPapazin suclu olup olmadigi hala mechul, yargi asamasinda. Suclulugu ispat edilene dek sen hakim gibi hukum veremezsin suclu diye, soyledigim bu, nesini anlamadiysan..
Benim sahsi fikrimi sorarsan Devletin izni ile acilmis Bank Asya'ya para yatiranlar, cocugunu FETO nun o zamanki Milli Egitim Bakanliginin onayi ile acilmis okullarinda okutanlar ne kadar suclu ise o kadar suclu.
FETO ile dirsek temasinda bulunanlar iceri atilacaksa once ABDdeki evine kadar gidip ziyaret edenler, fikir teattisinde bulunanlar, sofrasina oturanlar tutuklanmali, sence haksiz miyim? Bu yapilmiyorsa yargi nalinci keseri gibi sadece bir kesime yontuyordur, boyle bir adalet olamaz.
Doğu aşkı mı ? Neymiş doğu aşkı anlamadımDaha insan içinde var olan haksızlıkları yalanları menfaatçileri ayıramıyorsa neden ben dışarıyı suçlayayım
En büyük zararı bize gene biz veriyoruz
Ajana ne gerek var isteseler ülkeyi 24 saate yerle bir ederler
Adam iki twit attı dolar 7 tl
Bizde yabancı aşıklığı var doğruda bu batı değil doğu aşkı bence bunu bir düşün
Bizim kötülerimiz kötü olmadılarki adam göz göre göre birsürü hata yapıyor genede halk padişahım çok yaşa diyor
Her ülke çıkarları doğrultusunda hareket eder tıpkı türkiye gibi
Bugün idlibde reuthes haberine göre 30 bine yakın cihatcı örgüt üyesinin mühimatını maaşını gayri resmi türkiye ödüyor neden ödüyor çıkarları doğrultusunda bunu yapıyor
Değil mi?
Neden uretemiyoruz bunu kimse sorgulamiyor büyük küçük baş hayvan bakanlar yemden yakınıyorYani söylediklerinin başıyla sonu birbirine zıt, yargıya güveniyorsun papaz suçsuz çıkarsa onu barış elçisi ilan edebilirsin
Ama istediğin kişiler yargılanmadığı için de adaleti sorguluyorsun
Fetönün sofrasında oturanlar da sadece şimdikiler mi? Bu adam yıllardır derin devlet ve bizim tüm liderlerimiz onunla kol kolaydı. İçeriye atılsalar da benim inancım yok sistemin düzeleceğine o kadar çok dışa bağımlı bi sistem yapılmış ki soğanı suriyeden aldık! Ana doluyduk biz ne ekersek biçerdik ama artık üretemiyoruz
Aynen öyle şartlar insanları üretememeye sürüklüyor herkes göç edip maaşlı işe giriyorNeden uretemiyoruz bunu kimse sorgulamiyor büyük küçük baş hayvan bakanlar yemden yakınıyor
İsrail yemi pahalı ama çok güzel et süt yapıyor diyenler
Yem e para yetiştirmeyince hayvancılığı bırakıyor
Adam bişey ekip biçiyor hasata gelince bakıyor ettiği harcamayı karsilamiyor
Çiftçiliği bırakıyor
Tabi bırakır adam kendi geçimini düşünüyor
Ve boyleelikle bitiyor tarım ve hayvancılık gelsin et gelsin bakliyat dışardan
Sozlerimde ne zitlik var yav? Yargiya guvenmedigimi daha en basindan yazmisim, kac defa daha yazmam gerekiyor?Yani söylediklerinin başıyla sonu birbirine zıt, yargıya güveniyorsun papaz suçsuz çıkarsa onu barış elçisi ilan edebilirsin
Ama istediğin kişiler yargılanmadığı için de adaleti sorguluyorsun
Fetönün sofrasında oturanlar da sadece şimdikiler mi? Bu adam yıllardır derin devlet ve bizim tüm liderlerimiz onunla kol kolaydı. İçeriye atılsalar da benim inancım yok sistemin düzeleceğine o kadar çok dışa bağımlı bi sistem yapılmış ki soğanı suriyeden aldık! Ana doluyduk biz ne ekersek biçerdik ama artık üretemiyoruz
Neden uretmiyoruz ben deyiverem. AKP enflasyonu tek haneli rakamlara indirecem diye gelmedi mi? Mazot 4.5, bu mazot fiyati arti kabzimallar, aracilar maliyetleri etkiledigi icin yerli uretim pahalli bulundu ve tesvikler durduruldu, kimi urunlerin ekimi daha onceki IMF kurallari ve Kemal Dervis yasalari cercevesinde yasaklandi kota koyularak.. Mesela seker.. Once kota kondu, sonra seker pancarinin islendigi fabrikalar kapatildi, satildi. Amerikadan kalitesiz misir sekeri ithali baslatildi. IMFye borcu odedik dediler ama KD yasalari hic revize edilmeden surduruldu. Butun fabrika ve isletmeler satildi. Ithal urun daha ucuz oluyormus ve enflasyonu etkilemiyormus diye.. Tabi bir de satildikca para girdi, kapatilan fabrikalar insaat firmalarina verildi, binalar dikildi, rant gelirleri paylasildi. Ama hesap tutmadi, elin kanunlari bizim aleyhimize, onlarin lehine israrla surduruldu. Sonunda bugunlere gelindi iste.Neden uretemiyoruz bunu kimse sorgulamiyor büyük küçük baş hayvan bakanlar yemden yakınıyor
İsrail yemi pahalı ama çok güzel et süt yapıyor diyenler
Yem e para yetiştirmeyince hayvancılığı bırakıyor
Adam bişey ekip biçiyor hasata gelince bakıyor ettiği harcamayı karsilamiyor
Çiftçiliği bırakıyor
Tabi bırakır adam kendi geçimini düşünüyor
Ve boyleelikle bitiyor tarım ve hayvancılık gelsin et gelsin bakliyat dışardan
Ne saçmalıyorsun sen kendini kaybettin yada zaten hiç bulmamışsın!!!!!Sozlerimde ne zitlik var yav? Yargiya guvenmedigimi daha en basindan yazmisim, kac defa daha yazmam gerekiyor?
Psapazi yargilayan bagimsiz olmayan yargi BILE adam hakkinda hukum vermedi henuz, sen nasil bu kadar emin bir sekilde bu adam ajan diyorsun diyorum, Adami 35 yil ile yargilayanlar hapisten cikartip ev hapsine koydular, ne zamandan beri ajanlar hapisten cikarilip ev hapsine konuyor? Onlar adami 2 yildir yargiliyor, onlar adama sen ajansin dememis daha, bu savcinin iddiasi olmaktan oteye gecmemis henuz, sen nasil onlardan once hukum verdin diyorum? Adamla beraber mi yaptin ajanligi, yoksa kuslar mi soyledi?
Anlssilmsysn bir yer kaldi mi hala?
FETOnun devletin butun kademelerine girmesi evet, bu iktidarin doneminde olan birsey. FETO evvelden beri tum iktidarlara yanasti, iyi gecinmeye ugrasti, ancak hic biri onu devlet kademelerine yerlestirmedi, orduya sokmadi. Dahasi sinirotesine yolladi. Sila hasreti bitsin, geelll diye seslenenler bunlar.. Orduda her yil irticai faaliyetlere bulasanlar ayiklanir, atilirdi, yillardir hic boyle birsey duydunuz mu? Ustelik sanki adamlar inkar etmis, kraldan cok kralci olmussunuz. paralel diyorlar, ne istediniz de vermedik diyorlar, kandirildik diyorlar.. Hala eskiden de suydu buydu.. Sen kendini kandirmaya devam et, gercek balcikla sivanmaz.