Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Abd f35 satisini gecici olarak durdurmus.

Biz de dik durup egilmemek icin artik icraatta bulunsak nasil olur?
Pakistana Turk menseli ucak satacaktik. Atak adli ucagi. Meger motoru ABDden geliyormus, patent icin izin bekliyorlardi en son.
ABDyi acitabilecek tek icraat usleri kapatmak olur. O da biraz zor..

Daha insan içinde var olan haksızlıkları yalanları menfaatçileri ayıramıyorsa neden ben dışarıyı suçlayayım
En büyük zararı bize gene biz veriyoruz
Ajana ne gerek var isteseler ülkeyi 24 saate yerle bir ederler
Adam iki twit attı dolar 7 tl
Bizde yabancı aşıklığı var doğruda bu batı değil doğu aşkı bence bunu bir düşün
Bizim kötülerimiz kötü olmadılarki adam göz göre göre birsürü hata yapıyor genede halk padişahım çok yaşa diyor
Her ülke çıkarları doğrultusunda hareket eder tıpkı türkiye gibi
Bugün idlibde reuthes haberine göre 30 bine yakın cihatcı örgüt üyesinin mühimatını maaşını gayri resmi türkiye ödüyor neden ödüyor çıkarları doğrultusunda bunu yapıyor
Değil mi?

Esim bunu dusunmustu bu secimde gidecek cunku ekonomiyle basa cikamayacak sucu gelenin ustune atacak demisti ama Allahtan gitmedi size katiliyorum

Daha burda yazmayanlar var. Et, sut, peynir, yogurt vb. gibi.. Allahtan sira, kuyruk filan yok, bol bol gonderiyorlar..
Peki Turkiye'nin Moldova'dan domuz ithal ettigini biliyor muydunuz?
ilkokulda 7 bölgeyi incelerken neleriyle meşhur olduğunu, hangi bölgede ne yetiştirildiğini falan öğrenirdik. Şimdi çocuklarımız nereden ne ithal ediliyor onu öğrenirler artık.

Canım memleket gözüme çorak arazi gibi göründü bu tablodan sonra.

Esim bunu dusunmustu bu secimde gidecek cunku ekonomiyle basa cikamayacak sucu gelenin ustune atacak demisti ama Allahtan gitmedi size katiliyorum
Ülkeyi batırmadan gitmez.. Büyük orta Doğu projesinin eş başkanı.. Yunanlılardan madalya alan bir insan.. Herseyimizi mahvetti ama yol yaptı, köprü yaptı.. Allah razı olsun.. Artık onları kemiririz

Yani söylediklerinin başıyla sonu birbirine zıt, yargıya güveniyorsun papaz suçsuz çıkarsa onu barış elçisi ilan edebilirsin
Ama istediğin kişiler yargılanmadığı için de adaleti sorguluyorsun

Fetönün sofrasında oturanlar da sadece şimdikiler mi? Bu adam yıllardır derin devlet ve bizim tüm liderlerimiz onunla kol kolaydı. İçeriye atılsalar da benim inancım yok sistemin düzeleceğine o kadar çok dışa bağımlı bi sistem yapılmış ki soğanı suriyeden aldık! Ana doluyduk biz ne ekersek biçerdik ama artık üretemiyoruz

Doğu aşkı mı ? Neymiş doğu aşkı anlamadım

Türkiyenin yaptığı hatalar zaten doları 7 lira yaptı

nihayet açıldı hesabım
bakıyorum da yokluğumda adımı ağzınızdan düşürmemişsiniz

herkesi tek tek alıntılayamam, benim fikrim budur. ha din düşmanı mesajıma gelince de (muhtemelen ondan ban yedim) arkadaş “Verilen her oy,ağızdan çıkan her cümle bir zihniyeti temsil ediyor artık.” demişti. “o zaman verdiğin oya nazaran seni din düşmanı mı ilan etmeliyim?” dedim. şayet din düşmanı suçlaması yapacak olsam bunun iznini almam. çarpıtmayı baya seviyorsunuz, ama siz de haklısınız başka türlü baş edilmiyor.

Neden uretemiyoruz bunu kimse sorgulamiyor büyük küçük baş hayvan bakanlar yemden yakınıyor
İsrail yemi pahalı ama çok güzel et süt yapıyor diyenler

Yem e para yetiştirmeyince hayvancılığı bırakıyor

Adam bişey ekip biçiyor hasata gelince bakıyor ettiği harcamayı karsilamiyor

Çiftçiliği bırakıyor

Tabi bırakır adam kendi geçimini düşünüyor

Ve boyleelikle bitiyor tarım ve hayvancılık gelsin et gelsin bakliyat dışardan

Aynen öyle şartlar insanları üretememeye sürüklüyor herkes göç edip maaşlı işe giriyor
Ama bizim çok güzel topraklarımız vardı tüm dünyaya ihracat yapabilecek kapasitedeydik ama ürünlerimizin değeri olması gerekenin altında olup gider gelirden fazla olursa, yerli tohumlu ürünlerin satışı yasaklanıp İsrail tohumu alıp ilaçlı ürünler yetiştirilmek zorunda bırakılınırsa hem cebimize bişey girmez hemde sağlığımızdan oluruz
Yahu fındığı tarlada kilosunu 8-9 liraya satıyolar marketten 70-80 liraya alıyoruz. Kim kazanıyor 3-5 aracı komisyoncu. E çıkar komisyoncuyu aradan devlet olarak al fındığı üretici kazansın komisyoncu yerine

Sozlerimde ne zitlik var yav? Yargiya guvenmedigimi daha en basindan yazmisim, kac defa daha yazmam gerekiyor?
Papazi yargilayan bagimsiz olmayan yargi BILE adam hakkinda hukum vermedi henuz, sen nasil bu kadar emin bir sekilde bu adam ajan diyorsun diyorum, Adami 35 yil ile yargilayanlar hapisten cikartip ev hapsine koydular, ne zamandan beri ajanlar hapisten cikarilip ev hapsine konuyor? Onlar adami 2 yildir yargiliyor, onlar adama sen ajansin dememis daha, bu savcinin iddiasi olmaktan oteye gecmemis henuz, sen nasil onlardan once hukum verdin diyorum? Adamla beraber mi yaptin ajanligi, yoksa kuslar mi soyledi?
Anlasilmayan bir yer kaldi mi hala?

FETOnun devletin butun kademelerine girmesi evet, bu iktidarin doneminde olan birsey. FETO evvelden beri tum iktidarlara yanasti, iyi gecinmeye ugrasti, ancak hic biri onu devlet kademelerine yerlestirmedi, orduya sokmadi. Dahasi sinirotesine yolladi. Sila hasreti bitsin, geelll diye seslenenler bunlar.. Orduda her yil irticai faaliyetlere bulasanlar ayiklanir, atilirdi, yillardir hic boyle birsey duydunuz mu? Ustelik sanki adamlar inkar etmis, kraldan cok kralci olmussunuz. paralel diyorlar, ne istediniz de vermedik diyorlar, kandirildik diyorlar.. Hala eskiden de suydu buydu.. Sen kendini kandirmaya devam et, gercek balcikla sivanmaz.

Son düzenleme:
Neden uretmiyoruz ben deyiverem. AKP enflasyonu tek haneli rakamlara indirecem diye gelmedi mi? Mazot 4.5, bu mazot fiyati arti kabzimallar, aracilar maliyetleri etkiledigi icin yerli uretim pahalli bulundu ve tesvikler durduruldu, kimi urunlerin ekimi daha onceki IMF kurallari ve Kemal Dervis yasalari cercevesinde yasaklandi kota koyularak.. Mesela seker.. Once kota kondu, sonra seker pancarinin islendigi fabrikalar kapatildi, satildi. Amerikadan kalitesiz misir sekeri ithali baslatildi. IMFye borcu odedik dediler ama KD yasalari hic revize edilmeden surduruldu. Butun fabrika ve isletmeler satildi. Ithal urun daha ucuz oluyormus ve enflasyonu etkilemiyormus diye.. Tabi bir de satildikca para girdi, kapatilan fabrikalar insaat firmalarina verildi, binalar dikildi, rant gelirleri paylasildi. Ama hesap tutmadi, elin kanunlari bizim aleyhimize, onlarin lehine israrla surduruldu. Sonunda bugunlere gelindi iste.

Ne saçmalıyorsun sen kendini kaybettin yada zaten hiç bulmamışsın!!!!!
Kraldan çok kralcı ne demek ben kimi savundum???
Düşüncesi kısıtlı hanfendi orduda fetö hareketi 10-20 yıldır mı var sanıyorsun? Herkes bu adamın uşağıydı! Herkes onu kullanarak başa geldi sonra uzaklaşmak isteyenler ölümle cezalandırıldı. Laf kalabalığı yapma dediklerimi anlamadan da ezbere konuşma bu ne kadar yüzeysel olduğunu gösteriyor. Devletin kademelerine sinsice girildi bu bazen fetö oldu bazen farklı şahıscıklar, ama hep oldu.
O irticai faaliyetler dediğin anası kapalı olup namaz kılanlardan bahsesiyorsun, kuzenimin askeriyeden mezuniyetine annem kapalı olduğu için giremedi kapıdan çevrildik sene 2001-02
Kuzenimin annesi oğlunu askeriyeden atmasınlar diye kapalıydı açmak zorunda kaldı başını

Papaz suçsuz mu diye sırdum sana, sen rte savunucusu gibi saldırıya geçtin bak bakalım hiç savunmuşmuyum. Sizin gibi cahil insancıkları batı aşıkları sofralarda rakılı fotoğrafı paylaşacaksınız diye dinle ilgili herşeyi ötekileştiriyorsunuz! Papaz masum he he kusursuz yargımız hükmetmedi henüz ajanlığına!
Sen ezbere konuşup hemen herkesi rte hayranı yapıp ötekileştiriyosun ya bencede sen papazların hayranısın git günah çıkar amen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…