Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ingilizler gelip alacaz zarrrrrr
Devlet boykot cagrisi mi yapmis?
İyide başka telefon kullanacaz.Ya onların parçası?Amerikan malı değilmi?
Ne yapacak siyasi partiler, onlarin yapabilecegi baska birsey yok.Bunu din olarak görmesek arkadaşlar bir çok siyasi parti devletimin yanındayım demişken sizkerin AKP yüzünden demesi saçma değil mi abd bildiğin haksız bir yol uyguluyor kendi kurumları dahi kabul ederken bizim insanımızn bunları demesi beni korkuttu açıkcası
Bu konu çok kişiyi mapusa götürür ama yine de dilimi tutmayacagim.
Bundan yıllar önce lisede öğretmenlerimiz bize kendi kendine yeten ülkeler arasında yer aldığımızı söylerdi şu anda değil yetmek toprağında var olanı bile ithal alan bir ülke olduk.
Üretmeyen ve sürekli var olanı satan bir ülke olarak bu bize şaşırtıcı bir durum gelmemeli.
Papaz mapaz hikaye.
Eğer senin ekonomin bu kadar bıçak sırtında en ufak sarsıntıda seni kesip biciyorsa bir durum kendini sorgulamasın.
TV kanallarında çıkıp boykot ediyoruz yok efendim bizim Allah'ımiz var demekle olmuyor..
Ay sonu kaşık ile verdiğinizi kepçe ile alıyorsunuz..
Elektrik , şu , doğalgaz , benzin bir takım faturalari ota b.ka KDV ler kitlerken ödeme zamanında kimse Allah'ın var mı demiyor..
Boykot etmeye kimsenin hakkı yok.
Ahada bir mahkum adayıyımSosyal medya kayniyor. En az 20 milyonu alabilecek bir hapishane lazim ulkeye her elestireni atabilmek icin.
Hapishaneler dolu biz napcez şimdiAhada bir mahkum adayıyım
Eğer öyleyse kaliteli koğuş arkadaşlarım olacak
Gülermisin ağlarmısın
20 milyon diyor canım bu hepize yeterHapishaneler dolu biz napcez şimdi
Ahada bir mahkum adayıyım
Gülermisin ağlarmısın
Ben de.. Kesin kirmizi bultenle araniyorumdur..Ahada bir mahkum adayıyım
Gülermisin ağlarmısın