Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Komedi gibisin.. Annenden bahsetmiyorum, ordudaki subaylardan bahsediyorum, irticai faaliyetlere katilan subaylar, basortulu subaylar atildi demisim gibi mi algilandi?
Neyse, senle daha fazla kendimi yoramayacagim.. Ayni seyleri on sefer yazmaktan gina geldi artik. Sirisinek, saz hikayesi..

Neden banlandi diye baktim da.dikkat etmemisim.. Meger Elli tane hakaret yazmis bana, ustunkoru okumusum yazdiklarini, Iyi olmus. Burda hakaret yasak..

İyi ki rte yi savunmamışsın

ben kibledim verecek cevabi olmayinca hakaret ediyorlar...
Sagol canim, iyi yaptin, ellerine saglik. Uslup da bozuk.. Insan bu kadar asagilayici lafi yiyince tecavuze ugramis gibi hissediyormus kendini, bir kez daha okuyunca hissettigim bu. Tartismanin da bir adabi olmali.

Sagol canim, iyi yaptin, ellerine saglik. Uslup da bozuk.. Insan bu kadar asagilayici lafi yiyince tecavuze ugramis gibi hissediyormus kendini, bir kez daha okuyunca hissettigim bu. Tartismanin da bir adabi olmali.
Gozardi et ablacim ben oyle yapiyorum :) zayif insan hakaret eder. tartismada adab, durustluk olmayinca bir yere varilmiyor.. ben burada bunu anladim..

Genel olarak bi yerden sonra bazı insanlar saldırganlaşıyor canım aynı fikirde olmayınca tahammül edemiyor

When in need, use başörtü

Ama yinede bi papaz ülkeyi karıştırdı sinsi adam
Almanya papazi verin demis. Onlar da batacak bir papaz ugruna bu gidisle.. Turk bankalari batacak diye akillari gidiyor, kendileri de zamaninda kredi acmis Turk bankalarina.. Euro ve ingiliz poundu dolar karsisinda yerlere yatti. Yilin en dusuk seviyesine dustuler.

Olaya objektif bakmalı...
Amerikanın karşında sağlam ve kararlı durmalıyız bu net...bişeylere bağımlı olmaktan kurtulmak zorundayız...bu fırsat olabilir...

Yalnız bu birilerini hakli ve kahraman yapmiyor...Bugün bizi dolara muhtaç edip, şimdi dolar umurumuzda değil diyenler aynı kişiler...kendileri hayat standartlarından zerre taviz vermezken kuru ekmek yeyin dayanın demek hak mıdır??Eğer mücadele edilecekse hep birlikte...insanları gaza getirip yumuşak karınlarından yakalayıp (milli ve dini duygular) haydi bakalım demek ne derece inandırıcı ve samimi...

Ve tüm içtenliğimle bu durumu çok hırpalanmadan atlatabilmeyi diliyorum...şimdi ne felaket tellallığı ne de zerre kadar haketmeyen birilerini kahraman yapma zamanı...

O zaman bi papaz dünyayı karıştırmış

Maalesef...

Papaz bahane aslinda...1. Dünya savaşında olduğu gibi...Trump un derdi papazın arkasına sığınıp dünyayı karıstırmak ama kendi başına patlayabilir o yüzden direnmek gerek
Aslında kendi ekonomisi çöküyor Almanya vs derken sıra Kanada’ya gelmiş bu tavırlarından halkıda memnun değil

Isin mantiksal yani papazi vermeli diyor. Bu hareket dolarin atesini alir, piyasalar biraz nefeslenir, yapisal reform veya en azindan onlem paketi icin zaman kazandirir.

Vatan millet sakarya havasindan cikilmali, piyasalarin duygulari yoktur, realiteye gore kendisine yon verir.

Koydugum Videolari seyreden hatirlayacaktir, orada da geciyor. 2008de Amerika bile bir krizde batma noktasina gelmisti. Piyasa hata kabul etmez.

Zaten ülkemizde olan bu olay yatırımcılara risk sinyali veriyor ve ülkemizi tehlikeli olarak görüyorlar

Zaten ülkemizde olan bu olay yatırımcılara risk sinyali veriyor ve ülkemizi tehlikeli olarak görüyorlar
Oyle.. Amerika ile inatlasiyoruz. Zaten borcumuz var, adam bir de yaptirim getirmekten bahsediyor. Yabancilar bu inatlasmanin sonucunda gelecek yaptirimlardan Turkiyedeki bankalarin batacagi endisesini tasiyorlar. Boyle bir havada kim para getirip yatirir Turkiyeye..
Diren diyorlar da.. Nereye kadar? Adamlar teknolojide, uretimde dunya devi, 18 trilyonluk bir ekonomi, bir sirketlerinin sermayesi bizim borsa sirketlerinin toplam sermayesi kadarmis.. 45 kiloluk bir guresciyi 125 kiloluk bir gurescinin karsisina cikartip diren demeye benziyor. Sartlar esit degil ki.. Avrupa basedememis adamlarla, biz ne yapabiliriz? Onlara da koydu iste bu demir celik gumruk vergisini, onlar da mictilar. Cikip bagiriyorlar mi ABD, dis mihraklar bize saldirdi diye? Diplomatik yollardan guzel guzel temaslardalar.. Vergiyi geri cektirmeye, en azindan makul bir seviyeye indirtmeye ugrasiyorlar. Normali de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…