Komedi gibisin..Ne saçmalıyorsun sen kendini kaybettin yada zaten hiç bulmamışsın!!!!!
Kraldan çok kralcı ne demek ben kimi savundum???
Düşüncesi kısıtlı hanfendi orduda fetö hareketi 10-20 yıldır mı var sanıyorsun? Herkes bu adamın uşağıydı! Herkes onu kullanarak başa geldi sonra uzaklaşmak isteyenler ölümle cezalandırıldı. Laf kalabalığı yapma dediklerimi anlamadan da ezbere konuşma bu ne kadar yüzeysel olduğunu gösteriyor. Devletin kademelerine sinsice girildi bu bazen fetö oldu bazen farklı şahıscıklar, ama hep oldu.
O irticai faaliyetler dediğin anası kapalı olup namaz kılanlardan bahsesiyorsun, kuzenimin askeriyeden mezuniyetine annem kapalı olduğu için giremedi kapıdan çevrildik sene 2001-02
Kuzenimin annesi oğlunu askeriyeden atmasınlar diye kapalıydı açmak zorunda kaldı başını
Papaz suçsuz mu diye sırdum sana, sen rte savunucusu gibi saldırıya geçtin bak bakalım hiç savunmuşmuyum. Sizin gibi cahil insancıkları batı aşıkları sofralarda rakılı fotoğrafı paylaşacaksınız diye dinle ilgili herşeyi ötekileştiriyorsunuz! Papaz masum he he kusursuz yargımız hükmetmedi henüz ajanlığına!
Sen ezbere konuşup hemen herkesi rte hayranı yapıp ötekileştiriyosun ya bencede sen papazların hayranısın git günah çıkar amen
ben kibledim verecek cevabi olmayinca hakaret ediyorlar...Neden banlandi diye baktim da.dikkat etmemisim.. Meger Elli tane hakaret yazmis bana, ustunkoru okumusum yazdiklarini, Iyi olmus. Burda hakaret yasak..
İyi ki rte yi savunmamışsınNe saçmalıyorsun sen kendini kaybettin yada zaten hiç bulmamışsın!!!!!
Düşüncesi kısıtlı hanfendi orduda fetö hareketi 10-20 yıldır mı var sanıyorsun? Herkes bu adamın uşağıydı! Herkes onu kullanarak başa geldi sonra uzaklaşmak isteyenler ölümle cezalandırıldı. Laf kalabalığı yapma dediklerimi anlamadan da ezbere konuşma bu ne kadar yüzeysel olduğunu gösteriyor. Devletin kademelerine sinsice girildi bu bazen fetö oldu bazen farklı şahıscıklar, ama hep oldu.
O irticai faaliyetler dediğin anası kapalı olup namaz kılanlardan bahsesiyorsun, kuzenimin askeriyeden mezuniyetine annem kapalı olduğu için giremedi kapıdan çevrildik sene 2001-02
Kuzenimin annesi oğlunu askeriyeden atmasınlar diye kapalıydı açmak zorunda kaldı başını
Papaz suçsuz mu diye sırdum sana, sen rte savunucusu gibi saldırıya geçtin bak bakalım hiç savunmuşmuyum. Sizin gibi cahil insancıkları batı aşıkları sofralarda rakılı fotoğrafı paylaşacaksınız diye dinle ilgili herşeyi ötekileştiriyorsunuz! Papaz masum he he kusursuz yargımız hükmetmedi henüz ajanlığına!
Sen ezbere konuşup hemen herkesi rte hayranı yapıp ötekileştiriyosun ya bencede sen papazların hayranısın git günah çıkar amen
Sagol canim, iyi yaptin, ellerine saglik. Uslup da bozuk.. Insan bu kadar asagilayici lafi yiyince tecavuze ugramis gibi hissediyormus kendini, bir kez daha okuyunca hissettigim bu. Tartismanin da bir adabi olmali.ben kibledim verecek cevabi olmayinca hakaret ediyorlar...
Gozardi et ablacim ben oyle yapiyorum :) zayif insan hakaret eder. tartismada adab, durustluk olmayinca bir yere varilmiyor.. ben burada bunu anladim..Sagol canim, iyi yaptin, ellerine saglik. Uslup da bozuk.. Insan bu kadar asagilayici lafi yiyince tecavuze ugramis gibi hissediyormus kendini, bir kez daha okuyunca hissettigim bu. Tartismanin da bir adabi olmali.
Genel olarak bi yerden sonra bazı insanlar saldırganlaşıyor canım aynı fikirde olmayınca tahammül edemiyorSagol canim, iyi yaptin, ellerine saglik. Uslup da bozuk.. Insan bu kadar asagilayici lafi yiyince tecavuze ugramis gibi hissediyormus kendini, bir kez daha okuyunca hissettigim bu. Tartismanin da bir adabi olmali.
b
Ekonomi bakani boyle olur timsali..Ayni ekonomist 5 ay once de konusmus, ne guzel konusmus.. Ama burasi Turkiye iste.. Herseyi bir kisi biliyor, her ise bir kisi bakiyor. Cunki halk boyle istiyor. (aslinda onceki videoya bunu yazsaydim daha uygun olacakti, neyse)
https://www.facebook.com/
Ne saçmalıyorsun sen kendini kaybettin yada zaten hiç bulmamışsın!!!!!
Almanya papazi verin demis. Onlar da batacak bir papaz ugruna bu gidisle..Ama yinede bi papaz ülkeyi karıştırdısinsi adam
O zaman bi papaz dünyayı karıştırmışAlmanya papazi verin demis. Onlar da batacak bir papaz ugruna bu gidisle..Turk bankalari batacak diye akillari gidiyor, kendileri de zamaninda kredi acmis Turk bankalarina.. Euro ve ingiliz poundu dolar karsisinda yerlere yatti. Yilin en dusuk seviyesine dustuler.
Napsak bu papazı bilemedimPapaz ulkeyi degil, dunyayi karistirdi anlayacagin..
Maalesef...O zaman bi papaz dünyayı karıştırmış
Aslında kendi ekonomisi çöküyor Almanya vs derken sıra Kanada’ya gelmiş bu tavırlarından halkıda memnun değilMaalesef...
Papaz bahane aslinda...1. Dünya savaşında olduğu gibi...Trump un derdi papazın arkasına sığınıp dünyayı karıstırmak ama kendi başına patlayabilir o yüzden direnmek gerek
Zaten ülkemizde olan bu olay yatırımcılara risk sinyali veriyor ve ülkemizi tehlikeli olarak görüyorlarIsin mantiksal yani papazi vermeli diyor. Bu hareket dolarin atesini alir, piyasalar biraz nefeslenir, yapisal reform veya en azindan onlem paketi icin zaman kazandirir.
Vatan millet sakarya havasindan cikilmali, piyasalarin duygulari yoktur, realiteye gore kendisine yon verir.
Koydugum Videolari seyreden hatirlayacaktir, orada da geciyor. 2008de Amerika bile bir krizde batma noktasina gelmisti. Piyasa hata kabul etmez.
Oyle.. Amerika ile inatlasiyoruz. Zaten borcumuz var, adam bir de yaptirim getirmekten bahsediyor. Yabancilar bu inatlasmanin sonucunda gelecek yaptirimlardan Turkiyedeki bankalarin batacagi endisesini tasiyorlar. Boyle bir havada kim para getirip yatirir Turkiyeye..Zaten ülkemizde olan bu olay yatırımcılara risk sinyali veriyor ve ülkemizi tehlikeli olarak görüyorlar