Siz önce bi kendinize gelin hanımefendi. Keşke ekonomi iyiye gitse hepimiz seviniriz. Bu ülke sizin olduğu kadar bizim de.Ödunuz kopuyor dimi bunu da basaracak,boyun egmedi diye.
Böyle konuşanların çoğunun tuzu kurudur. Gelecek kaygısı endişesi yoktur. Yastık altı doludur.Bana gerekirse ac kalmaktan kastin ne bi anlatir misin?
Cocugun var mi evli misin? Cocuguna iki ayda bir kez et yedirerek mi kalan ömrünü gecirirsin mesela ac kalmaktan ne kastediyorsun? Her gun yumurta yemesin yilda bir iki kez balik yesin bir sey olmaz bazi vitaminlerden eksik kaliversin vs der misin gercekten? Findik ceviz yemeden büyüsün onemli degil der misin?
Bunlar sadece ornek
Demir celik satiyoruz da, aliyoruz da.. Hurda ve dokuntu demir celigi ABDden aliyoruz. Almasak da olur bence ama, herhalde bir anlasmanin maddeleri icine sokulmustur, kimbilir?Demir celik i biz satiuoruz.almiyoruz
Arkadaşlar ;
Kıskanmak falan değil bddk swap işlemlere az evvel kısıltlama getirdi Asya bazlı deniyor ama Londra da bazı bankalar işlem saati olmamasına rağmen sistem açık forex fx ve tl işlem yapmış .
MASAK ta manipülasyon için yaptırım uygulayacak bu içten gelen pek birşey değil dışardan...
ABD nın ekonomi si çok kötü Çin e Rusya ya birçok ülkeye yaptı
ABD bunu sırf bize yapmadı Rusya ya Çin e de eş zamanlı uygulama yaptı .Ben yazdiklarini tam anlayamadim biraz daha aciklar misin
Bu arada dolardan bahsediyorum euro degilGece %9 hareket oldu hayrolsun ...
7.40 makasına çekildi
Bunun siyasi olduğu ortada bizde piyasa kapalı gece yarası operasyonlarla alış emri verildi .Ay noldu be, niye ben hicbisey anlamıyorum. Bu yaşananlar çok garip değilmi sizcede!
Gene ne işler karıştırıyorlar acabaa
Ödunuz kopuyor dimi bunu da basaracak,boyun egmedi diye.
Öyle basit zihniyetler ki.
Adam,siraliyor bunlar bunlar olacak.yok maden ler devredilecek,papaz verilecek,digerleri de.
Bu taraf boyun egmedi diye nasilda bazilari köpürüyor.
Ne derseniz deyin boyun eğmeyeceğizzz.
Gerekirse aç gezeceğiz,ABD ye boyun egmeyecegiz.
Ama sanki bazilari dunden razi boyun eğmeye.yeterki RTE gitsinde.
Vahh vahh vah.
Bedr in arslan lari ancak bu kafar şanli idi.
Şehit kanlariyla şekillenmiş bayragimizi yerden alan la kendi bayragini pantolonun icinden giyenler bir tutuluyor.
Biz ne ara bu kadar dejenere olduk.
Nedir bu.
Hala saldiriyorsunuz.
Bir durun,yuzunuzu yikayin sakinleşin daa.
Atalarimizin kemikleri sizladi artik.
He he satti ulkeyi,he yefi,saray yapti.
Vah vahh sizee
Abi piyasa kapalıyken bankalar kuru alım -Satıma marj koyarlar satış 6.40 i göstermiştir .marj oluyorGece %9 hareket oldu hayrolsun ...
7.40 makasına çekildi
Bu nasıl saçma bir öfkeDerdinizi anladım sizin dert ettiğiniz şey zaten benim derdim. Ülkemde yaşamıyorum diye söz hakkına sahip olmadığımı düşünüyorsunuz ya hani ben de diyorum ki ben doğma büyüme Ankara'lıyım ve varlığı da yokluğu da biliyorum. Dolar euro fırladı diye bunun acısını benden çıkarırcasina tabi senin işine gelir felan demesin kimse o zaman. Çelişkili çelişkili şeyler diyip duruyorsunuz hepiniz de.
Sizler ülkenizi bu kadar seviyorsunuz bu kadar Atatürkçüsünüz ama burdan bakınca çoğunuzun Nicki de uyduruk saçma yabancı sözlerden ibaret.
Yeterince zamanımı harcadım, şu saatten sonra da değmeyecek.
Temennim daha güzel bir Türkiye. Dualarım bu yönde..
Sabır ablam sabır ://Nefretim tavan halinde ...
Ben 4 çocuklu ailenin ortanca uyesiydim açlığı bilirim 90 lilarin çoğu açlık bilmez bolluk döneminde geldiler dünyaya gerçi 70-80 li olsa da anlamayacak insan illaki vardır aramizdaCanim.bunlarin ac kalma korkusu yok olsa bu kadar rahat yazamaz zaten
Ac kalmayi ne saniyorlar bilmem ki..
Hiç bişey olmaz bacım korkma reis bizi Allah la başbaşa bıraktıAy noldu be, niye ben hicbisey anlamıyorum. Bu yaşananlar çok garip değilmi sizcede!
Gene ne işler karıştırıyorlar acabaa