Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Ödunuz kopuyor dimi bunu da basaracak,boyun egmedi diye.
Siz önce bi kendinize gelin hanımefendi. Keşke ekonomi iyiye gitse hepimiz seviniriz. Bu ülke sizin olduğu kadar bizim de.

Bütün işimiz dolarla bizim. Kiralarımız, çalışanlara verilen maaşlar hepsi dolar. Bunun hesabını bakkaldan soracak değiliz herhalde hükümetten soracağız.

Sırf noluyor dediğimiz için vatan haini ilan edeceksiniz be. Bir taneniz çıkıp da aklı başında açıklama yapsın dişimi kıracağım.

Bütün bildikleriniz çatlayın patlayın erdoğan başkan oldudan öteye gidemiyor. Memleket batıyor takılmışsınız bir adamın peşine, memleketin hali ne olacak diye konuşanlar dinden çıkacakmış gibi davranıyorsunuz.

Böyle konuşanların çoğunun tuzu kurudur. Gelecek kaygısı endişesi yoktur. Yastık altı doludur.

Çocuğuna yiyecek et alamasın, içirecek ilaç bulamasın o zaman anlarlar hanyayı konyayı.

Ben yazdiklarini tam anlayamadim biraz daha aciklar misin

Ben yazdiklarini tam anlayamadim biraz daha aciklar misin
ABD bunu sırf bize yapmadı Rusya ya Çin e de eş zamanlı uygulama yaptı .
Ülkemizde mali suçları araştırma kurumu (masak) dolar serbest kura geçecek vs diyip bu yangını ateşleyen kişi ve kurumlara ceza verecek.
Şimdi biraz düştü dolar 6.6 seyrinde swap işlemlere BDDK’da sınırlama geldi
Swap:Bir zaman diliminde Tl cinsinden borçlanıp döviz alma işlemi
Bence daha da düzenlemeler gelecek .
Aşacağız

Bence ABD de ekonomik olarak çökecek
Cari açığı beklentilerinin üzerinde ülkelere böyle eş zamanlı yaptırım uyguluyor .
Hadi bize rahip yüzünden Rusya ya Çin’e neden

Ay noldu be, niye ben hicbisey anlamıyorum. Bu yaşananlar çok garip değilmi sizcede!
Gene ne işler karıştırıyorlar acabaa
Bunun siyasi olduğu ortada bizde piyasa kapalı gece yarası operasyonlarla alış emri verildi .
İçten onay verenlere inceleme olacak
Hong honk tan
Evet Londra masaya oturunca ve Newyork borsası açılırken sabah acayip haraketler oldu tl aleyhinde sert hareketler oldu .

Son dk Merkez bankası tarafından tedbirler geldi ;

piyasaya likidite sağlanacak
Bankalara döviz teminat depo işlemleri 7.4 ten 20 milyar Euro kota getirilecek

Son düzenleme:
Ödunuz kopuyor dimi bunu da basaracak,boyun egmedi diye.

Tabi biz zaten mutluluktan ölüyoruz ülke bu durumda diye. Yahu siz nasıl nir körsünüz de bu kadar göremiyorsunuz? Sizler gibi düşünen insanlar ve sizin yüzünden herkes çekiyor. Öd kopmasıymış Evet herkes korkudan ölüyor ülke ya şaha kalkarsa diye.

Ne Amerikası ne papazı yaa diyenler için bir video bırakıyorum.
Trump'ın TL ile ilgili tehditlerini görmeyenler bunu da görmez ama olsun.

Siz kendinizi kurtuluş savaşında filan sanıyorsunuz herhalde. :) Hu huuu ülke batıyor ülke! Aloğ, orda havalar nasıl?

Aç kalırmışmış. Siz açlığı ne sanıyorsunuz? Aç kalmış adam, çocuğunu doyuramayan adam her şeyi yapar. Yarın birgün hırsızlıklar, zorbalıklar, kapkaçlar boy gösterecek. Açlıktan birbirini yiyecek herkes. O zaman görürüz boş kahramanlıklarızı.

Gece %9 hareket oldu hayrolsun ...

7.40 makasına çekildi
Abi piyasa kapalıyken bankalar kuru alım -Satıma marj koyarlar satış 6.40 i göstermiştir .marj oluyor
fx piyasadan bakmak lazım
Benim bakabildiğim kadarıyla bizde sistem kapalı en yüksek 05:15 gibi oldu 00:00 da olan hareketlerden sonra

Allah ülkemizi açlıkla, yoklukla, savaşla imtihan etmesin.
Kimseyi vatansız bırakmasın.

Çünkü vatanın olmazsa, ne ekmeğin olur ne aşın.
Savaş sadece kılıçla, silahla, bombayla olmaz. Ekonomik, siyasi savaşlarla bir ülkeyi önce psikolojik olarak çökertirler, halk direnmeyip pes ettiğinde silahla dize getirilir ve parçalanıp, yönetilir.

Biz pes etmeyeceğiz asla, direneceğiz.
Ne tür savaş olursa olsun, boyun eğmeyeceğiz.
Batının herkese kabul ettirdiği yaşam standartını yakalayamazsak ölmeyiz.
Kurtuluş şavaşını bir tas hoşaf, iki dilim ekmekle kazanmış milletiz.
Bu kadar refah içinde mi pes edip yenileceğiz?

Biz kimden gelirse gelsin tahakküme boyun eğmeyiz.
Elin gavur itine insanımızı, vatanımızı peşkeş çekmeyiz.

Son düzenleme:
Bu nasıl saçma bir öfke
Hem Üye adı neden tartışma konusu olsun ki
Truman Show da uyduruk yabancı bir söz değil
Kaliteli bir filmin adı.
Gerçi bilmemenize de şaşırmadım ya

@_Marla_ biz Amerika'ya boyun egecegiz falan mı dedik yada doların yükselişi ile ilgili konuşan arkadaşlar biz milliyetçiyiz satmayız sattirmayiz ...

Laiklik elden gidiyeahhh falan diyen dayı hemen bı kadına vatan haini demişti

Yargısız infaz diye buna denir

Dolar yükseldi ülke dara giriyor diyoruz ülke batsın diye bekleyip Amerika'ya boyun eğen oluyoruz

Tavsiye ceviz ye bol bol balık tuket

Canim.bunlarin ac kalma korkusu yok olsa bu kadar rahat yazamaz zaten
Ac kalmayi ne saniyorlar bilmem ki..
Ben 4 çocuklu ailenin ortanca uyesiydim açlığı bilirim 90 lilarin çoğu açlık bilmez bolluk döneminde geldiler dünyaya gerçi 70-80 li olsa da anlamayacak insan illaki vardır aramizda

Bir kıtlık çıksa açlık çoksa ben çok rahat yaşarım acaba diğerleri bunu yapabilir mi inada inat böyle savunurken ellerinde avuclarinda bişey kalmayınca nasıl tavuk gibi cirpinacaklar kimbilor

Klavye başında milliyetçilik vermesin Allah kimsenin ruhuna

Kimim milliyetçi kimin vatan sevdalısı olduğu anca için de

Ama anlamalar yavrum anlamazlar

Secim onceside anlamadılar

Seçimden önce neydi vaatler hani hangisi gerçekleştiriliyor desem

Amerika nun oyunlaruylan bogusuyoz derler

Bı eli yağda bı eli balda olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…