Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolarla dogru orantili hanim abla..Nefretim tavan halinde ...
Sen ulken icin degil, reisin icin ac kalirsin. Cunki ulken bu hale gelmisken hala onun icin tepiniyor, laf gelmesin diye onu savunuyorsun. Ulkeni degil.
Anlayis sekliniz buysa degistiremeyecegim kusurabakmayin.Sen ulken icin degil, reisin icin ac kalirsin. Cunki ulken bu hale gelmisken hala onun icin tepiniyor, laf gelmesin diye onu savunuyorsun. Ulkeni degil.
dolarla dogru orantili hanim abla..
Zavalli soylemi olan ben degil sizsiniz farkinda degilsinizŞu zavalli soylemleriniz gercekten issizlik aclik baslayinca kimsenin gözünü boyayamayacak
Ay su milliyetci soylemlerden tiksindim artik ya
Senin karsina iki gune issiz kalacak olan birini cikarmali ona bu nutuklari atinca sana ne cevap verecek oturup izlemeli
Hayir bi de ekonomiyi yönetmeyi beceremedikleri icin dolar yukseliyor diyemiyor da yok abd.ye boyun egmezmis bilmem ne..
O zaman dune kadar boyun egerek dolari düşük tuttunuz demek ki..
sayin mor bildirmisti tatile gitmemek iphone kullanmamak bi kac coook onemli sey daha..Canim.bunlarin ac kalma korkusu yok olsa bu kadar rahat yazamaz zaten
Ac kalmayi ne saniyorlar bilmem ki..
Keske o anlayisin ucte biri sizlerde de olsaydi. Ulkemiz sizin kayitsiz sartsiz desteklediginiz iktidarin yonetiminde ellerimizden kayip gidiyor, hala kuruk acisi nerdenmis onun derdindesiniz. Iki uc ay sonra goreceksiniz evinize ates dustugunde o kuyruk acisi ne imis. Umudum yok ama, belki anlarsiniz diyeyim.Anyayiş
Anlayis sekliniz buysa degistiremeyecegim kusurabakmayin.
Ben anlarimda siz bu zihniyetle hicbirsey anlamazsiniz belkideKeske o anlayisin ucte biri sizlerde de olsaydi. Ulkemiz sizin kayitsiz sartsiz desteklediginiz iktidarin yonetiminde ellerimizden kayip gidiyor, hala kuruk acisi nerdenmis onun derdindesiniz. Iki uc ay sonra goreceksiniz evinize ates dustugunde o kuyruk acisi ne imis. Umudum yok ama, belki anlarsiniz diyeyim.
Zavalli soylemi olan ben degil sizsiniz farkinda degilsiniz
Haa bak koseye sıkıstirdin.ovvvvahh.Bana gerekirse ac kalmaktan kastin ne bi anlatir misin?
Cocugun var mi evli misin? Cocuguna iki ayda bir kez et yedirerek mi kalan ömrünü gecirirsin mesela ac kalmaktan ne kastediyorsun? Her gun yumurta yemesin yilda bir iki kez balik yesin bir sey olmaz bazi vitaminlerden eksik kaliversin vs der misin gercekten? Findik ceviz yemeden büyüsün onemli degil der misin?
Bunlar sadece ornek
neyi kazandi ki bugune kadar bunu Da diyorsunuz??haa pardon 15 temmuz destaniniz vardi sizin yaz ciz oynaSizlere inat bunu da kazanacak RTE.
Haa bak koseye sıkıstirdin.ovvvvahh.
Sen yenisin heral kemer sıkan bir milleten geliyoruz biz