Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Aa.. ama Turkiye de ABDye yaptirim yapmis.. Hem de Haziran'da yapmis, daha papaz olayi bile cikmadan, ne tesaduf.. ABDnin Cin ve Avrupa ile vergi krizine bir tokat da ben atayim diyerek Turkiye de ABDden ithal Amerikan ve Avrupa markali otomobillerin gumruk vergilerini yuzde 60 arttirmis. 700.000 TLlik Ford Mustang olmus 1 milyon 120 bin TL, Cheeroke de ayni.. Mercedes ve BMW Suv modellerinin fiyatlarini konulan ek vergilerle ucurmus.. Amerika'nin batmasi lazimdi simdiye bu yaptirimlarla.. Halbuki kalkmis utanmadan onlar da bize yaptirim uyguluyor.. Ne ayip.

Celik ve Aluminyumdaki ABDnin ek vergi yaptirimi Canada, Meksika ve Almanya'yi direkt, bizi de doloayli yonden etkileyen bir Trump uygulamasi. Yani ABD henuz ozellikle bize yonelik bir yaptirim yapmadi bile, o her an kapida. Canada yerinde duruyor, Almanya diplomatik yollardan haksiz bir uygulama oldugu teziyle temaslarda, "saldiriya ugradik, vatan millet Sakarya" davasinda olan tek ulke biziz. Neden acaba?

Şu üstteki yazıma bir reis taraftarı cvp versin Allah aşkına madem reis ülkeyi düşünüyor kendi maaşlarını birazcık dusursuler Türkiye'deki emeklinin aylık maaş ödemesini hem rahat yaparlar diye düşünüyorum

hala cvp gelmedi kimseden madem madem oyun oynanıyor ona göre bı savaş veriliyor herkes elini cebine atsın

Geriye kaliyor bir parti , o iktidar olsaydi iki ayda surmezdi batmamiz

vallahi öyle. allah'tan akp var da iktidarda, şu an malikanemde havyar yiyerek bu yorumu girebiliyorum. :) ama iktidarda chp olsaydı bir gecekonduda allah bilir ne yiyor olurdum. teşekkürler reis, teşekkürler akp ahşdğcsfmshdksad

Burda vatan millet sakarya diyenler, Ince kazansaydi sadece onu suçlarlardi. Birlik beraberlik naralari atmazlardi. Inci'nin istifa etmesini isterlerdi.

Mühim olan vatan değil, hükümet. Halen ekonomik plan yok ama olsun. Ülke batsin ama yeterki hükümete zeval gelmesin!

Ve utanmadan bunu çanakkale ile kurtuluş savaşi ile eşdeğer görüyorlar. Artik takim tutar gibi parti tutmak bile değil bu, tamamen başka birşey bu.

Sence hükümete mi zeval gelmesin? Yoksaaaa

Geldi iki ayda batirdi ulkeyi diyip teneke baglayacaklardi. Simdi hepimiz ayni gemideyiz. Yersen

Büyük alkış. ortalama matematikte 40 soruda 4 net yapan öğrencilerin arasında boğaziçi kazanacak sıralamayi yapmışsın. Aa pardon sen sozelden girmiştin sınava 10 tarih sorusunda 1 tane doğru cevaplayabilen öğrencilerin arasından siyrilmissin büyük başarı tebriks bak bu da akpnin tablosu: https://m.mynet.com/osym-ysk-sonucl...-turkiye-olarak-sinifta-kaldik-egitim-4303418

2 ay direndik diye alkış mı tutmalıyız? Verilen vaadleriniz gerçekleşti mi? Ekonomi düzelmeye başladı mı? Bize bundan haber versene. Kasma.
Yooo ben kasmiyorum :) basta kim olsaydi belki bugun yarin yasanacakti. Haaa unutum yolsuzlugu olan partileri , onlar icin gülük gülüstanlik olurdu papazi falan saliverirlerdi dimi

Aaa öylemi malikanendesin demek :) cünkü havyar nedir ben bilmiyorum :)) okadar gözüm yükseklerde degil cünkü azicik asim kaygisiz basim. Malikane falan istiyorsan , cok calis burda aciklamalar yapma. 3 kurusa 5 köfte yok biliyorsun

Geldi iki ayda batirdi ulkeyi diyip teneke baglayacaklardi. Simdi hepimiz ayni gemideyiz. Yersen

Referandumda hayir dedik diye hain terorist ilan edildik. Pkk'li ilan edildik. Şimdimi ayni gemideyiz?

Ben Ali Ismail'i öldürenler ile, Berkini yuhlayanlar ile, Somadaki insanlari dövenler ile, saraylar ve gemicik alanlar ile, intihar eden öğretmenler varken "nolcak iphone almayin bir zahmet" diyenler ile ayni gemide değilim. Aslada olmam.

bir sozelci olarak katiliyorum kendi girdigim sene ve oylesine girdigim senelerde siralamam hep Bogazici'ni tutuyordu. Okul Oncesi Ogretmenligi TS puan turune gecmese esit agirlikta bakalim Bogazici'nin yanindan gecebilir miydi? Ayrica Bogazici'nin egitim dili Ingilizce. Gavur itler diyip asagiladigi insanlarin diliyle egitim alacak olmasi ayri gecmisinde Robert Koleji olan okulu kazanmasiyla ovunmesi ayri ironi

Son düzenleme:
Siyasette bu dediğiniz olabilir . ama kimin ne mesleği icra ettiğini bilmiyorsanız çokta bu konuda ithamlarda bulunmamalısınız .zira ben maliyeciyim .siyasette olan şeyler bu kadar etki ediyor evet ,ama buna da mali önlemler almadıktan sonra aşılamaz .ayrıca ülkede zaten çoğu kesimce bilinmeyen enflasyon vardi %30 civarında .sadece devlet büyükleri gizliyordu ama artık öyle bir patlak verdi ki gizleyemiyorlar.

Yooo ben kasmiyorum :) basta kim olsaydi belki bugun yarin yasanacakti. Haaa unutum yolsuzlugu olan partileri , onlar icin gülük gülüstanlik olurdu papazi falan saliverirlerdi dimi

Hı hı biz de papaz olayını yedik zaten.
Sen her şeyi ya sat ya özelleştir. Ülkenin ekonomisini yükseltmiş göster. Sonra borçları ödeyemez ol. E hani satacak bir şey de yok elde avuçta artık. Başarısızlığını kabullenmemek için papazdan ondan bundan dem vur. Olduuu o zamaaan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…