Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Şöyle bişey i desteklermisiniz mesela adı sürekli medyada dolaşan bı şirkette işçi benim esim sözde şirket batacak diye davalardan dolayı şirketin müdüründen işçisine memuruna herkese 2000 TL verdiler 3 ay boyunca maaş sonra dediler ki maaşın üzerinden kalan parayı sonra verecez

Tabi kimse inanmadı verileceğine

3 ayin ilk ayında tüm müdürler nasıl gecinecegiz biz 2000 TL ile nasıl geçiririz dediler hatta ne olur ne olmaz diye 500-600 TL lik kiraya çıkan oldu müdürlerden bahsediyorum

İscilerse zaten alisikti duruma aç kalmayı biliyorlardı da sorun olmadi onlar için

Sadece kredi borcu olan dara girdi 3 aylığına

Neyse güzel fikirdi 3 ayda olsa herkes aynı maaşı alınca tutuştu müdür ve amirleri 3 aylığına da olsa geçim sıkıntısını hissettiler

RTE yi savunanlar
O zaman reis kendi de dahil bu maaşlara kota koysun bir süreliğine ülkeyi feraha çıkartalım kurtaralım ülkemizi ne dersiniz :kahve:

Alıntılayani kiblemeyegim polemik yüzünden söz veriyorum :kahve::işsiz:

Ek: olay uydurma değil 2018 başında yaşandı

Hep kuru laf salatası bboyun eğmeyeceğiz

Napacaksınız ? İncirlik'i kapatıp Amerikadan f 35 leri almaktan vaz mı geçeceksiniz?
Bizim tek tehdit unsurumuz ''Rusyayla yakınlşırım bak haaa''
O da ne kadar inandırıcı malum
Hep laf hep laf sıfır icraat
Lafla peynir gemisi yürüseydi keşke

eski üniversite hocam sosyal medyada paylaşmış;

şuan tam birlik olma zamanıymış, kurtuluş savaşında atalarımızın gösterdiği dayanışmayı şimdi de göstermeliymişiz.

bir kaç saat sonra da İngiltere tatilinden fotoğraf kolajı paylaştı kendisi.

gerekirse aç kalırız diyen arkadaşların cepleri dolu değilse veyahut da memuriyet tarzı garantili meslekleri yoksa ben de gohacan değilim :KK51:

Gerçek hayatta patronuna, eşine, çocuğuna, komşusuna rest çekemeyenler; aman üzülmesin, kırılmasın diye kılı kırk yaranlar, her türlü şiddete rağmen susup bakanlar;
devletler arası ilişkiler konusunda ne kadar da cahiller.
Devletler keserim, atarım, yakalarım, kovalarım demez. Şartlara göre davranır. Üsluplar, yaptırımlar yaşananlara ve yaşatılanlara göre şekillenir.

Bugün Abd geri adım atsa, Türkiye de geri adım atar. Trump naber kanka dese, Erdoğan iyidir kanka der. Çünkü siyaset, politika budur.
Ülkenin ve halkın çıkarı neyi gerektirirse öyle davranılır.
Hamasetle, dar kafayla, kinle devlet yönetilmez. Yönettiğini sanan bir atom bombasıyla yerle bir olur.

Ülkeyi savaşa sokmadan, dengeleri sarsmadan, halkın zararına olacak adımlar atılmaması amaçtır.

Elbette ekonomik ve siyasi yaptırımlar, saldırılar ülkeyi sarsabilir ama yıkamaz, yeter ki gözümüzü ve gönlümüzü açalım.

Aman Allahım et yiyemeyeceğim, fakirleşeceğim ayarında olanlar anlamaz ama umut işte.

Aç kalırız diyen arkadaş nasıl bir hayal dünyasında acaba ya da tuzu kurudur ondan mı böyle bilinmez ama açlıkla krizin ne demek olduğunu birbirine karıştırıyor çalıştığı işte az maaş alsa tamam idare eder de işsiz kalacak insanlar hanımefendi aç gözünü sen yaşamasan da çevrende yaşayan olacak onlara da aynını de bakalım sana ne methiyeler düzecek şuan devletin başında başkası da olsa aynı şekilde eleştirirdik burada sizin aksinize biz seçtiğimiz insanlarıda yargılayabiliriz kör kütük sahiplenmeyiz

Şaka filan bir yere ama gerçekten durum vahim üzülüyorum çok:KK43:biz Nasıl ödeyeceğiz okadar dolar borcunu bu sefer gerçekten Allah ülkemizi korusun kimsenin birşey yapmaya niyeti yok gibi hızlı bir şekilde BATIYORUZ içim yanıyor :KK43:
Bloomberg te iş bankası gm si Bali konuluyor onu dinle
Normal de kurlar iki ülkenin enflasyondaki farkıyla belirlenir
Bu ekonomik temelli değil .
Bu bir ekonomik savaş.
Ödeyecek dolarımız var açıklıyor .

Şükürler olsun ki diğerleri başkan seçilmedi.. İki aya kalmadan batırdınız ülkeyi derlerdi.. Şimdi ise ülkemiz ile oyun oynanıyor oldu adı..

Tarım, hayvancılık, eğitim yok.. O kadar kişi ihraç edildi, onların maaşı, mallarına el konulanların malları, bunlar nerede????

Bizim millete sorsan dolar ile alışveriş yapmıyoruz olur cevapları..

Sorgulama sıfır.. Bizim Allahımız var diyor.. Bizim??? Hepimiz kafiriz bu adama göre.. Öyle ya kamera ordusu ile namaz kılmak müslümanlığın birinci vazifesi oysa

Bloomberg te iş bankası gm si Bali konuluyor onu dinle
Normal de kurlar iki ülkenin enflasyondaki farkıyla belirlenir
Bu ekonomik temelli değil .
Bu bir ekonomik savaş.
Ödeyecek dolarımız var açıklıyor .
İnş doğrudur her ne olursa olsun yoksa hepimiz biteriz

Abd, Trump, ekonomik savaş, finans terörü, algı operasyonu, uluslararası ilişkiler, devlet diplomasisi diyorum.
ODUNUMUN PARASI diyor hâlâ, Boğaziçi ünv kazanacak seviyeye sahip olamayanlar.

Dipnot: Yazar burada kinaye, tariz, hiciv sanatlarına yer veriyor.

Ben demiyorum Atatürk diyor.

38955162_2195976920474374_3098207236296540160_n.jpg

Laf salatasi secimden önce vaadelerde kazanamayan partiler yapmisti sanirim:confused:

'Erken seçime gidilsin ekonomi düzelecek' diyenler olarak en büyük laf salatasını AKP+MHP yapmıştı. Yanlış mı hatırlıyoruz tatlım?:KK39: Dövizin seçim öncesi durumuna bakın bir de şu an ki.:spor:

Bu parti meselesi değil ki seçimden öncede söylemiştim Ünal veriyordu ekonomi neden bu raddeye gelinceye kadar önlem alınmadı göz gör göre geldik bu duruma

X