Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Bankaların hepsi 7.50 üstü
Bankalar fx olmayınca işlem saati dışında alış ve satışları arasına marj koyar fx piyasada şu an 7
Zaten çoğu banka o konuşma arasında sistemi kapadı
Çoğunun Marjları da çok açık kambio zararı yapmamak için

Öyle basit zihniyetler ki.
Adam,siraliyor bunlar bunlar olacak.yok maden ler devredilecek,papaz verilecek,digerleri de.
Bu taraf boyun egmedi diye nasilda bazilari köpürüyor.
Ne derseniz deyin boyun eğmeyeceğizzz.
Gerekirse aç gezeceğiz,ABD ye boyun egmeyecegiz.
Ama sanki bazilari dunden razi boyun eğmeye.yeterki RTE gitsinde.
Vahh vahh vah.
Bedr in arslan lari ancak bu kafar şanli idi.
Şehit kanlariyla şekillenmiş bayragimizi yerden alan la kendi bayragini pantolonun icinden giyenler bir tutuluyor.
Biz ne ara bu kadar dejenere olduk.
Nedir bu.
Hala saldiriyorsunuz.
Bir durun,yuzunuzu yikayin sakinleşin daa.
Atalarimizin kemikleri sizladi artik.
He he satti ulkeyi,he yefi,saray yapti.
Vah vahh sizee

Hep siz bilirdiniz,okursunuz,aydinsiniz.
Cikarin şu gözlukleri.
Ha ben cahilim,bilmem,siz bilirsiniz.hade siralayin bakalim.
Sanki ilk bunlar.daha once olmamis,yada sonra olmayacakti.yada ince veya aksener gelse hepimiz uzaya cikacaktik

Biz yillar oncesinden alişkiniz kemer sıkmaya.
Gerekirse gene olur.
Ama gecmis unutulur.sadece RTE donemi incelenir,hersey sadece bu donemde yasanir sanki.

Gerekirse ac mi gezicen? Niye? AKP sana bunu mu vaad etmisti oyunu verirken? Yeter ki reisine birsey olmasin, Turkiye batsa da olur. Sirf sen ac gezsen bana ne, sayenizde herkes ac gezecek..

Hani seninki kafa tutuyordu yedi duvele? Hadi kapativersin Incirlik hava ussunu Amerikalilara.. Almiyorum Calros pirincini, pamugunu, soya fasulyeni, geri acacam seker fabrikalarini almayacam senin kalitesiz misir sekerini deyiversin.. Kendi ucagimin motorunu kendim yapacam, almayacam ucak motorunu, bilgisayar parcalarini, I-phonunu, demir celikini desin.. Sana mi kaldi ekonomiyi kurtarmak? Vah vah.. Boyun egmemek lafla olmaz, icraatla olur. Sen eglen, dunya size guzel valla..

Ben uyuyamıyorum 2000 de babamın şirketi batmıştı .
Vardiyalı 350 işçi çalıştırıyorduk .

.Demir işi yapıyordu .

Herşey gitmişti
Bizim de
işçiler işsiz kaldı
Bir gece döviz fırladı .
Faizler artmıştı .
Biz de bir gecede batmıştık
İnsanlar paralarını o bankadan o bankaya taşıdı
Bankalar battı
Sonra bankacılar işsiz kalmıştı biri çocuğuyla çatıya çıkmıştı .
O günlerden korusun
Allah ım bilmiyorum da elimizden birşey gelse keşke çok kötü ya bende uyku falan kalmadı kaç gündür

Şimdi incirlik kapanirsa,sinirlar disindaki onca asker gozden mi cikarilsin.bu kadar basit mi.
Aksener yada kilictaroglu gelseydi.tok mu gezecektiniz.yoksa boyun mu egecektiniz

Demir celik i biz satiuoruz.almiyoruz

Şimdi incirlik kapanirsa,sinirlar disindaki onca asker gozden mi cikarilsin.bu kadar basit mi.
Aksener yada kilictaroglu gelseydi.tok mu gezecektiniz.yoksa boyun mu egecektiniz
Aksener mi getirdi bu hale bu ulkeyi? Aksener mi yapti bas baglayan anlasmalari ABD ile, Israil ile? Bas egmeyecekse kapatacak. Begenmediginiz, el pence duruyor deyip dalga gectiginiz Ecevit sak diye kapativermisti 70li yillarda.. Hani sizinki Ecevit gibi el pence durmaz, kafa tutardi? Ecevit kadar bile olamiyormus iste.. Asker atlar ucaga doner, bu mudur yani?

Bu kadar badit mi,ankaradan samsuna gider gibi

Şu zavalli soylemleriniz gercekten issizlik aclik baslayinca kimsenin gözünü boyayamayacak

Ay su milliyetci soylemlerden tiksindim artik ya
Senin karsina iki gune issiz kalacak olan birini cikarmali ona bu nutuklari atinca sana ne cevap verecek oturup izlemeli

Hayir bi de ekonomiyi yönetmeyi beceremedikleri icin dolar yukseliyor diyemiyor da yok abd.ye boyun egmezmis bilmem ne..
O zaman dune kadar boyun egerek dolari düşük tuttunuz demek ki..

He he aynen.sizin zihniyet oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…