Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Sen ulken icin degil, reisin icin ac kalirsin. Cunki ulken bu hale gelmisken hala onun icin tepiniyor, laf gelmesin diye onu savunuyorsun. Ulkeni degil.

Canim.bunlarin ac kalma korkusu yok olsa bu kadar rahat yazamaz zaten
Ac kalmayi ne saniyorlar bilmem ki..

Zavalli soylemi olan ben degil sizsiniz farkinda degilsiniz

Himm RTE gitsin trampet gelsin dimi.nede olsa adam dolar zengini şuan.o zaman aç kalmazsiniz.
Hep mideniz,bogaziniz yeter yav yeter gozunuz doysunn

Anyayiş

Anlayis sekliniz buysa degistiremeyecegim kusurabakmayin.
Keske o anlayisin ucte biri sizlerde de olsaydi. Ulkemiz sizin kayitsiz sartsiz desteklediginiz iktidarin yonetiminde ellerimizden kayip gidiyor, hala kuruk acisi nerdenmis onun derdindesiniz. Iki uc ay sonra goreceksiniz evinize ates dustugunde o kuyruk acisi ne imis. Umudum yok ama, belki anlarsiniz diyeyim.

Ben anlarimda siz bu zihniyetle hicbirsey anlamazsiniz belkide

Zavalli soylemi olan ben degil sizsiniz farkinda degilsiniz

Bana gerekirse ac kalmaktan kastin ne bi anlatir misin?
Cocugun var mi evli misin? Cocuguna iki ayda bir kez et yedirerek mi kalan ömrünü gecirirsin mesela ac kalmaktan ne kastediyorsun? Her gun yumurta yemesin yilda bir iki kez balik yesin bir sey olmaz bazi vitaminlerden eksik kaliversin vs der misin gercekten? Findik ceviz yemeden büyüsün onemli degil der misin?
Bunlar sadece ornek

Haa bak koseye sıkıstirdin.ovvvvahh.
Sen yenisin heral kemer sıkan bir milleten geliyoruz biz

Arkadaşlar ;
Kıskanmak falan değil bddk swap işlemlere az evvel kısıltlama getirdi Asya bazlı deniyor ama Londra da bazı bankalar işlem saati olmamasına rağmen sistem açık forex fx ve tl işlem yapmış .
MASAK ta manipülasyon için yaptırım uygulayacak bu içten gelen pek birşey değil dışardan...
ABD nın ekonomi si çok kötü Çin e Rusya ya birçok ülkeye yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…