Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

benim zihniyetimin tüp kuyrukları tatavası yapan hareketlerini örneklemenizi istesem?

Şu an laf oyunu yapiyorsun ama sirf senin gönlün olsun diye araştırdım buldum

İnönü zamanında ekmek karne ile dağıtıldı, kuyruklar vardı. CHP halkı yokluğa mahkum etti.

-1970ler’de CHP döneminde, petrol, benzin, şeker, yağ kuyrukları vardı

- CHP, İSKİ yolsuzluğu ile Belediyeyi zarara uğrattı

- CHP döneminde İstanbul’u çöp götürüyordu… Nurettin Sözen’in Istanbul’a hiçbir hizmeti olmadı…

- Kılıçdaroğlu SSK’yı batırdı, Rahşan Affı ile kurtuldu...

Vs vs vs

Sizi alalim sahneye...

Yine de dini karistirmamak lazim, hassas konudur. Baska bir boyuttur. Bir gorusu savunmamanin karsilik boyle bir tanimlamayla sonlandirilmamalidir.
Tanriyla araya hicbir sey girmemeli.misal Aliyi savunmamanin karsiligi Tanrisizlik olmamali. Geride kalan hersey medeni bir sekilde tartisilabilir
arkadaş bana aynı tepkiyle gelirken sorun yoktu. madem tarafında olduğumuz partinin geçmişte yaptıklarıyla, kişiyi değerlendiriyoruz. ben de böyle yorum yaptım aksi bir durum göremiyorum.

Sizin gibi cahilleri görmekten gına geldi artık... bir bitin allah aşkına!!!

Bireylere kizamiyorum ben artik. Tum sistem besliyor bu dusunceyi. Dini degerlerimizle propoganda yapiliyor, gizli bir sinir, guvensizlik mevcut toplumda.
Cekirdekten yetisiyoruz artik bu sekilde. Umarim hersey yoluna girer bir gun. Bunu dilemeden baska birsey yapamiyorum

Şu an laf oyunu yapiyorsun ama sirf senin gönlün olsun diye araştırdım buldum

İnönü zamanında ekmek karne ile dağıtıldı, kuyruklar vardı. CHP halkı yokluğa mahkum etti.

-1970ler’de CHP döneminde, petrol, benzin, şeker, yağ kuyrukları vardı

- CHP, İSKİ yolsuzluğu ile Belediyeyi zarara uğrattı

- CHP döneminde İstanbul’u çöp götürüyordu… Nurettin Sözen’in Istanbul’a hiçbir hizmeti olmadı…

- Kılıçdaroğlu SSK’yı batırdı, Rahşan Affı ile kurtuldu...

Vs vs vs

Sizi alalim sahneye...
ee işte belgelemişsiniz başarısızlığınızı. sorun ne?

arkadaş bana aynı tepkiyle gelirken sorun yoktu. madem tarafında olduğumuz partinin geçmişte yaptıklarıyla, kişiyi değerlendiriyoruz. ben de böyle yorum yaptım aksi bir durum göremiyorum.

Arkadasla pekala tartisabilirsiniz, sadece dini bu sekilde kullanmak rahatsiz etti Beni. Yoksa herkes farkli dusunebilir, din dusmani tabiri cok agir.

peki siz de araştırın kıyamet alametleri diye. hepsi olması gerekenler önüne ne kadar geçersen geç bunlar yaşanacak. ve öyle ki bundan sonra pek yüzümüzün gülmesini de beklemeyin.

Seytan her yerde, bunu okumussan bilirsin pekala. Seytanin insanlarla toplumla nasil ic ice olabileceni de tahmin edersin. Hersey bu kadar basit degil. Daha cok ogrenip bildikce dusuncelerin degisecekstir

Seytan her yerde, bunu okumussan bilirsin pekala. Seytanin insanlarla toplumla nasil ic ice olabileceni de tahmin edersin. Hersey bu kadar basit degil. Daha cok ogrenip bildikce dusuncelerin degisecekstir
ee öyle zaten?
kadere, nasibe inanıyor musunuz?
inanan da bilir pekala ne kadar engel olursan ol yazılan gerçekleşir.

Arkadasla pekala tartisabilirsiniz, sadece dini bu sekilde kullanmak rahatsiz etti Beni. Yoksa herkes farkli dusunebilir, din dusmani tabiri cok agir.

Boşverin,ben asla bu zihniyetin din ile ilgili yorumlarından alinmam.
Malum onlara göre ayni siyasi bakis acisina sahip olmayan herkes din düşmanı:)

X