Niye yurtdışına çıkalım beğenmiyorum onaylamıyorjm istemiyorum sözde seçilmişleriDiyeceksiniz , yapacaksaniz, yaptiniz, sectiniz diye konusmayin ayrim yapacaksaniz bu ulkede yurtdisinda yasayin . Haaaa unutum yurtdisi bize kapilari kapatti degilmi? Eee baska care olmadigina göre kendi ülkemizi kurtaracagiz.tabiii kendimizi bi kenara cekip , yaptiniz ettiniz diyerek degil. Onlarin istedigi bizi birbirmize düsürmek zaten , buna firsat vermeyin, vermeyin.
İnsan, kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret edemedikçe yeni okyanuslar keşfedemez.Benim burda buldugum yanlis, siz yaptiniz. Siz sectiniz. Eee ben gelecek insanlardada bi isik görmiyorum acikcasi hepsi birbirinden farksiz.
Dolar 10 TL'yi gececek gibi duruyor. Hala kuyrugu dik tutmaya calisiyorlar. Hala kendileri cok iyi biliyormus gibi davraniyorlar. Onlarin tuzu kuru cunku. Onlar her halukarda maaslarini misliyle alacaklar. Damat beyefendi de kayinbabasinin dediklerini taklit ediyor. Ayni seyleri soyleyip duruyorlar. Daha dibe batilacak bu bence iyi gunleri Turkiye'nin. Yazik yazik ulke batarken hala hot zot mahalle kabadayilari gibi konusan bir cumhurbaşkanı var. Bir yerden patlak verecekti. Secim oncesi zaten belliydi. Papaz sadece sebeplerden bir tanesi.
Tabikide hayir ben hic mutlu mesut degilim ki bizim ailemiz ticaretle gecimini saglayan insanlar.
Cocugum icin kaygiliyim cünkü krese baslayacak. Cocugum icin kaygigiliyim cünkü sosyalesecek. Cocugum icin kaygiliyim , onu nasil bir hayatin bekledigini bilmiyorum.
Benim burda buldugum yanlis, siz yaptiniz. Siz sectiniz. Eee ben gelecek insanlardada bi isik görmiyorum acikcasi hepsi birbirinden farksiz.
Allah korusun.Türkiye'nin bir Irak bir Suriye olmasını istemiyorumBunlar bosuna hukumet taraftari olmayanlara vatan haini demiyor. Secimden sonra kalasnikoflu kutlamalari gordunuz. Ekonomik krizin derinlesmesinin ve herkeslerin islerinin bozulmasinin ardindan bir de gelecek ic savas var. Umarim bu kez yanilirim.
15 temmuz iç savaş denemesiydi diyorlar. Halkın neye nasıl ayaklanıcagını öğrendiler. Önümüzdeki dönemde bir şekilde iç savaş olmasında maalesef bende korkuyorumAllah korusun.Türkiye'nin bir Irak bir Suriye olmasını istemiyorum
Denemeyi hükümetmi yaptı diyorsun?15 temmuz iç savaş denemesiydi diyorlar. Halkın neye nasıl ayaklanıcagını öğrendiler. Önümüzdeki dönemde bir şekilde iç savaş olmasında maalesef bende korkuyorum
sizle bizle ilgili değil, bu tarz olayların üzerinde toplum bilimciler ve strateji uzmanları calısıyor, türk toplumunun kırılma noktalarını bir şekilde çözdüklerini düşünüyorum, olası bir ekonomik krizle küçük olay bir kıvılcım oluverir, bütün ülke ayaklanır, inşallah olmaz diyelimBiz oyuna gelmezsek dış güçler bişi yapamaz gibime geliyor.Sonuşda dış güçler darbe yapın demiyor
Nasıl bir oyun?Eğer ekonomimiz güçlü olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum.Amerika ile her ülkenin anlaşmazlığı oluyordur.Ekonomi böyle etkileniyormu peki?Veya şu an dolar Amerika ile olan anlaşmazlık yüzünden böyle.Peki euro.,sterlin vs neden artıyor.fakat ekonominin bu durumda olmasının dış güçlerin oyunu olarak görmüyorum tabiki
gör mü yorum yazmıştım, yanlış okudunuz sanırım, size kesinlikle o konuda.Nasıl bir oyun?Eğer ekonomimiz güçlü olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum.Amerika ile her ülkenin anlaşmazlığı oluyordur.Ekonomi böyle etkileniyormu peki?Veya şu an dolar Amerika ile olan anlaşmazlık yüzünden böyle.Peki euro.,sterlin vs neden artıyor.
15 temmuz iç savaş denemesiydi diyorlar. Halkın neye nasıl ayaklanıcagını öğrendiler. Önümüzdeki dönemde bir şekilde iç savaş olmasında maalesef bende korkuyorum
Tamam pardon:)gör mü yorum yazmıştım, yanlış okudunuz sanırım, size kesinlikle o konuda.
Nasıl bir oyun?Eğer ekonomimiz güçlü olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum.Amerika ile her ülkenin anlaşmazlığı oluyordur.Ekonomi böyle etkileniyormu peki?Veya şu an dolar Amerika ile olan anlaşmazlık yüzünden böyle.Peki euro.,sterlin vs neden artıyor.
Kuvvetle muhtemelOnlar artmiyor aslinda da o yuzden
TL deger kaybediyor yani turkiye yatirim yapilmamasi gereken bir ulke haline geliyor boylece tabi ki parasi da degersizlesiyor