Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Niye yurtdışına çıkalım beğenmiyorum onaylamıyorjm istemiyorum sözde seçilmişleri
hiçbir şekilde beni temsil etmiyor şuanki yönetim biçimi
Birini kurtarmak için neden ben sen o bedel ödesin
Kendi ülkemiz derken mevcut olan yönetim ülke ile özdeşleşmesin
Ülke demek sözde seçilmiş hükümet değil

Papaz sebep hile degil ki aslinda..
Dun twitterda okudum koskoca 1.dunya savasinin cikis sebebini bir veliahtın öldürülmesi sanan bir millet (ki ders kitaplarinda bunu ezberler gecerdik) tabi ki ekonomik krizin bir anda bir papazla ciktigina inanir diyordu

Aynen 2001 krizinin bir anayasa kitapcigi bir yazar kasa ile bir gunde çıktığına inanmak gibi..

Seçimlerde herkesin vaadleri oldu.
Ve biz bu vaadlere oy verdik.
Sonucunda a, b, c önemi olmaksızın biri kazandı.
Ve her şey tepetaklak,
Ben kendi oyumla bunu yaşasam, muhalefetten önce ben sorarım hesabını, yahu size yetkiyi biz verdik, bu nasıl iş diye...
ama burada oy verenlerin ‘vardır bir bildikleri’ taasubu taraf olmaya zorluyor.
Kimsenin oh oh ne güzel dolar yukseliyor diye sevindiğini düşünmüyorum.
Ama hadi gelin birlikte sesimizi duyuralım dediğimizde, İtiraz etmek gunahmış gibi davranışlar sergileniyor.
Ben buna gelemiyorum..

80 milyonda Berat Albayrak’ı bakan olarak görmek isteyen kaç kişiyiz? merak ediyorum mesela...
Tahminim seçmenin %80 i kesin ve net istemiyordur. Bunu bile bile nasıl olsa oyu aldık at koştururuz mantıgı bana ters. Seçim bitince halkla ilişki bitmiyor.

Bunlar bosuna hukumet taraftari olmayanlara vatan haini demiyor. Secimden sonra kalasnikoflu kutlamalari gordunuz. Ekonomik krizin derinlesmesinin ve herkeslerin islerinin bozulmasinin ardindan bir de gelecek ic savas var. Umarim bu kez yanilirim.

Bunlar bosuna hukumet taraftari olmayanlara vatan haini demiyor. Secimden sonra kalasnikoflu kutlamalari gordunuz. Ekonomik krizin derinlesmesinin ve herkeslerin islerinin bozulmasinin ardindan bir de gelecek ic savas var. Umarim bu kez yanilirim.
Allah korusun.Türkiye'nin bir Irak bir Suriye olmasını istemiyorum

Allah korusun.Türkiye'nin bir Irak bir Suriye olmasını istemiyorum
15 temmuz iç savaş denemesiydi diyorlar. Halkın neye nasıl ayaklanıcagını öğrendiler. Önümüzdeki dönemde bir şekilde iç savaş olmasında maalesef bende korkuyorum

Biz oyuna gelmezsek dış güçler bişi yapamaz gibime geliyor.Sonuçda dış güçler darbe yapın demiyor

fakat ekonominin bu durumda olmasının dış güçlerin oyunu olarak görmüyorum tabiki

Biz oyuna gelmezsek dış güçler bişi yapamaz gibime geliyor.Sonuşda dış güçler darbe yapın demiyor
sizle bizle ilgili değil, bu tarz olayların üzerinde toplum bilimciler ve strateji uzmanları calısıyor, türk toplumunun kırılma noktalarını bir şekilde çözdüklerini düşünüyorum, olası bir ekonomik krizle küçük olay bir kıvılcım oluverir, bütün ülke ayaklanır, inşallah olmaz diyelim

fakat ekonominin bu durumda olmasının dış güçlerin oyunu olarak görmüyorum tabiki
Nasıl bir oyun?Eğer ekonomimiz güçlü olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum.Amerika ile her ülkenin anlaşmazlığı oluyordur.Ekonomi böyle etkileniyormu peki?Veya şu an dolar Amerika ile olan anlaşmazlık yüzünden böyle.Peki euro.,sterlin vs neden artıyor.

gör mü yorum yazmıştım, yanlış okudunuz sanırım, size kesinlikle o konuda.

Onlar artmiyor aslinda da o yuzden
TL deger kaybediyor yani turkiye yatirim yapilmamasi gereken bir ulke haline geliyor boylece tabi ki parasi da degersizlesiyor

Şimdi amerika'yı bırakıp Çin'in kucağına oturacağız yüklü miktarda onlardan borç para alacağız
Üretme potansiyelimiz kıt
Hiç kimse ayağını yorganına göre uzatmıyor çoğunluğun altında son model arabalar
Ekonomi oturmuş değil hiç bir zamanda olmadı o kadar az marka ürettik ki yokuz aslında dünyada ondandır büyük balık küçük balığı yutuyor

Özcan KADIOĞLU

adlı kullanıcının Tweetini gözünden kaçırdıysan
Yaklaşık olarak aynı nüfusa sahip iki ülke Almanya

2018 İhracat Ocak-Haziran : 766 Milyar $ TÜRKİYE

2018 İhracat Ocak-Haziran : 96,3 Milyar $ Kişibaşına Düşen İhracat Almanya

: 9.350 $ Türkiye

: 1.190 $

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…