- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.17 gösteriyor NTV
Bankaların hepsi 7.50 üstüEvet 7 oldu
Bankaların hepsi 7.50 üstü
Hadi ya bu kadar oldu mu? Ülke iflas edecekBankaların hepsi 7.50 üstü
Allah korusun15 temmuz iç savaş denemesiydi diyorlar. Halkın neye nasıl ayaklanıcagını öğrendiler. Önümüzdeki dönemde bir şekilde iç savaş olmasında maalesef bende korkuyorum
bu asla olmaz şükreden bir milletiz isyan ayaklanma olmaz küçükken öğrettilerAllah korusun
Yarın sabah yine 7 civarlarında olacak gibiBankalar kapali iken makasi acik tutar, banka fiyatlari bu yuzden cok ara acik.. Bu arada damat aciklama yapmis, cok net saldiri varmis.. Dusman ataga gecti yane..
Kendimi bir an Don Kisot gibi hissettim, sovalye zirhimi giyip yel degirmenlerine mi saldirsam ben de, netsem?
Allah sonumuzu Hayretsin ins şu aralar işsizlik haberleri ile çalkalanıyor etraf işçi çıkartıyor buradaki bir çok fabrika ve iş yerleri ://
Bunun bı tık sonrası ne onu merak ediyorum hadi tatile çıkmadık zatı kış geliyor elimizdeki telefonu zaten eskiyip kimseye arayamayana kadar kullanqn bı insanimBu baslikta bir arkadas vardi olani biteni tatile cikmayiverin son model telefon almayiverin nolmus yani diye aklamaya calisiyordu
Ve bir fabrikada çalışan yakinimdan duyduğum kadarıyla ihracat yavaşlamış bir çok fabrika küçülmeye gidiyormuşBu baslikta bir arkadas vardi olani biteni tatile cikmayiverin son model telefon almayiverin nolmus yani diye aklamaya calisiyordu
Dusus degil o, gevseme.. Cuma gunu 6.43 kapatmisti, bosluk dolduruyor.Dolar 6,80 lere düştü ve düşüş sürüyor. Euro da 7,80lerde..