Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Bankalar kapali iken makasi acik tutar, banka fiyatlari bu yuzden cok ara acik.. Bu arada damat aciklama yapmis, cok net saldiri varmis.. Dusman ataga gecti yane..:KK64:

Kendimi bir an Don Kisot gibi hissettim, sovalye zirhimi giyip yel degirmenlerine mi saldirsam ben de, netsem?
Yarın sabah yine 7 civarlarında olacak gibi
Allah sonumuzu hayır etsin

Yakinda gene IMFye muraacat.. Bakalim kilif ne olacak? IMF cok ciciymis, bizi kandirmislar filan..

Allah sonumuzu Hayretsin ins şu aralar işsizlik haberleri ile çalkalanıyor etraf işçi çıkartıyor buradaki bir çok fabrika ve iş yerleri ://

Bu baslikta bir arkadas vardi olani biteni tatile cikmayiverin son model telefon almayiverin nolmus yani diye aklamaya calisiyordu

Bu baslikta bir arkadas vardi olani biteni tatile cikmayiverin son model telefon almayiverin nolmus yani diye aklamaya calisiyordu
Bunun bı tık sonrası ne onu merak ediyorum hadi tatile çıkmadık zatı kış geliyor elimizdeki telefonu zaten eskiyip kimseye arayamayana kadar kullanqn bı insanim

Hadi ona da tamam
Hadi kıyafet almayalım onu da geçtim

Ramazan bayrami sonrası patates soğan alıp 20 TL verdiğim günler bile canımı yakıyor

Bakalım daha neler canımizi yakacak ://

Ve bir fabrikada çalışan yakinimdan duyduğum kadarıyla ihracat yavaşlamış bir çok fabrika küçülmeye gidiyormuş

Eşimin iş yeri dahil küçülmeye gidiyor sebebini bağını bilmem ama hala Allah imiz var deniyor yaa

Ne desem boş yaaa seçim öncesi de kimse anlamadı bizi zaten ://

CB sanayicilere ultimatom vermis: Dolar almayin, dolarin cikisini sizden bilirim diye.. Adamlar ne yapsin? Hammaddenin cogu disardan dolarla geliyor. Borclari da dolarla odeniyor. Bu, uretimi durdurun demekle esdeger.. Onlar da yakinda kepenk indirir, yuzbinlerce kisi issizler ordusuna katilir. Ekonomi yonetimi super.. Yonetemeyince hep suclanacak birileri var bu ulkede..

Screenshot_20180813-010559.png

X