Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Evet kesinlikle bilip bilmeden yorum yaptiginiz için düştüğünüz hal ortada

Bir de arkadaşlar hani başkanlık gelince ülkenin karşısında kimse duramayacakti
Ekonomi saha kalkacaktı
Türk lirasi ucacakti
Yazdığınızdanda mi utanmiyorsunuz

Haaayiiiiir hiiiic oyle bisi demediler taam mi haaaaayiiiirrr

Ben zamlari iple cekiyorum ya cabuk gel ekim cabuk

Kardeşim bu seçimlerde ben de Ak Parti’ye oyumu verdim ama tutup şu an körü körüne o partiyi savunamam, alkış tutacağın yeri de bileceksin eleştireceğin yeri de bileceksin.
Valla sizin gibiler yüzünden o partiye oy veren kitlenin tamamı cahil bağnaz koyun olarak algılanıyor.
Valla sizin gibiler yüzünden aynı kişiye oy vermiş olmaktan utanç duyuyorum.

hanımefendi istediğiniz yerde yaşayın, kazanın, harcayın beni hiç alakadar etmez, yazdığımı zahmet edip okursanız derdimin ne olduğunu anlayabilirsiniz. yani inanıyorum bu sefer olucak

Derdinizi anladım sizin dert ettiğiniz şey zaten benim derdim. Ülkemde yaşamıyorum diye söz hakkına sahip olmadığımı düşünüyorsunuz ya hani ben de diyorum ki ben doğma büyüme Ankara'lıyım ve varlığı da yokluğu da biliyorum. Dolar euro fırladı diye bunun acısını benden çıkarırcasina tabi senin işine gelir felan demesin kimse o zaman. Çelişkili çelişkili şeyler diyip duruyorsunuz hepiniz de.

Sizler ülkenizi bu kadar seviyorsunuz bu kadar Atatürkçüsünüz ama burdan bakınca çoğunuzun Nicki de uyduruk saçma yabancı sözlerden ibaret.

Yeterince zamanımı harcadım, şu saatten sonra da değmeyecek.

Temennim daha güzel bir Türkiye. Dualarım bu yönde..

bu arada kendinizi ikna etmek için hep bu argümanı kullanıyorsunuz sanırım ama paranın yüzü herkese sıcak gelmiyor emin olabilirsiniz.

Sen de o koyunlardan birisin o halde, Selam :)

Sorunu hala anlayamadın değil mi, sorun senin Avrupa'da yasaman değil, sorun senin Avrupa değerleri ile alakan olmamasına rağmen, kurdukları daha adil ve eşitlikçi sosyal ve siyasi ortamdan yararlanıp " bizimki en güzeli " diye söylenmen ya da içinde yaşadığın kültürün tam zıttı bir yönetim şekli olması için Türkiye de oy vermen... insanlar da sana bu perhiz bu ne lahana turşusu diyor, bilmem anlatabildim mi.

Arkadaşlar anlamamış ama ben yazayım senin Avrupa'ya neden gıttıgını, evlenerek gittin. Eşin orada büyümüş bir gurbetçi muhtemelen, sen de onunla evlenerek oraya yerleştin.

Neyse en kısa zamanda Tr ye bekliyoruz malum sizinkiler ülkeyi 16 senedir yönetiyor sen de en azından beş senedir oradasınç eee artık gelirsiniz ülkenize ne de olsa istedıgınız yönetim iktidarda ekonomik olarak da uçuyoruz :)))

İngilterede yaşıyorum. 2000 poundla insan gibi yaşıyorum. Bir çocuğum var. Boşa sallamıyorum yani. Burda en az para alan insan bile temel insani ihtiyaçlarından feragat etmiyor. Bakın ben de bir senedir burdayım ve geri dönüyorum malesef geçici geldim. Uzaktan Avrupa İngiltere şöyle Türkiye böyle muhabbetleri çiğ geliyor olabilir. Ama insan kendi deneyimlemeden anlamıyor neyin içinde yaşadığını.

Su partiye oy verenlerin cok garip özellikleri var En basta gelenlerden
1- ülkeyi yapulu malları sanmaları
(mesela yukarida diyor ki siz gidin, kimi nereden kovuyor belli değil Biz batirdik ama batıranlar koltugu gorevi birakmayacagina gore siz gidin diyor)
2-erdoğan=vatan fikri
Bu zaten en tehlikeli ve vahim olani Mesela diyor ki (yukaridaki arkadas degil genelleme yapiyorum) bizi dolarla korkutamazsin vatani satmayiz Ekonomik kriz viz gelir yeter ki vatan baki kalsin vs vs.. Bu milliyetci soylemler 21 senedir koltuktan kalkmayan simdi de bir baska partiye koltuk degnegi olmaktan öte gitmeyen ama 21 senede ulkeye en kritik anlarda maksimum zarari veren Bahceli sayesinde daha da artiyor tabi..

Su tarihi krizi hala din ve milliyetcilik soslu nutuklarla, oturup dua ederek, abd.ye beddua ederek yeneriz saniyorlar Beceremeyen o makamı o koltugu terk etsin diyemiyorlar
Ama dunden bu gune kriz hissedilmedi Ben sizi isten cikarmalar baslayinca gorecegim bakalim ne diyeceksiniz Siz bizzat issiz kalmazsiniz ama işsiz ordusu ortaya cikarsa zincirleme olarak herkes nasil etkileniyor gorecegiz

Bazen kulturlu olmak da kar etmiyor abla, bana kalirsa bazi seylerin farkinda olmak icin bilgiden cok daha fazlasi gerekiyor. Benim babam ulkenin en koklu okullarindan birinden mezun, yuksek lisansli( ki babamin ailesi dusunulunce bunlari basarmasi bir seylerin kanitidir bence) meslegi geregi onlarca ulke gormus, 3 dil bilir ama savundugu seyleri duysan oturur aglarsin :)

kullanıcı adıma, fotoğrafıma falan bakıp bir profil canlandırmaya çalışmasaydınız keşke de kısıtlı zamanınızı sadece söylemeye çalıştıklarımla harcasaydınız, isim ve resimden bir sonuca varamazsınız varsanız da ne olacak sanki. acısını tabiki sizden çıkaran yok keşke o kadar kolay olsa. herkesin bu ülkeyi sevdiğini biliyoruz ama istediğimiz birşeyi Allah'tan isterken bize düşen görevlere ne oldu? emek sarfetmek, sorumluluk almak falan? bence güzel güzel konuşuyoruz, ısrarla okudum her sayfayı daha fazla bakış açısı görebilmek için, siz de kalın anlatın bize bilip bilmediğimiz neler var?

Siz bana satasmadan önce alinti yapacaksiniz bu bir.
Nickim sevdigim filmin adi nick alirken size mi soracaktim bu iki.
Sonuna kadar da Atatürk ilkelerinin izindeyim bunun icin sizin gibi bos atip dolu tutmaya calisan, Euro kullanilan ülkede yasayip burasi güllük gulistanlikmis gibi hayallere kapilan birinden bu konuda icazet alacak degilim bu üç. Sizin gibiler benim Atatürkçülüğüme laf edecek en son insanlarsınız bu da dört.
Şimdi size selametle.

yazımın en başında dediğin gibi dünyayı sömürüyorlar..orada yaşayanlara insanlara versinler bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…