Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Aahahahah neden bu kadar disa bagimli hale geldik demeyin de neden nickleriniz yabanci deyin.. dustukce daha da eglenceli bir hal aliyor ortam :KK53:
Öyle deme onlar otobüs kelimesi yerine çok oturgacli götürgec kelimesi kullanıyorlar
O kadar da milliyetçiler ki ülkesine kendi dilinden irkindan olmayan Türkçe'nin t sini bilmeyen 5 milyon kişi alınınca citlari çıkmıyor

Bugün girdiğim bir eczanede eczacı arkadaş ilaç alamadıklarını, stoklardaki ilaçları sattıklarını, ne yapacaklarını bilmediklerini anlatıyordu telefonda birilerine.

Siz de iphone almayın, lüks yaşamayın canım diyenler duyun bunları. Yarın öbür gün Allah korusun sizin ve bir yakınınızın ihtiyacı olduğunda vurursunuz başınızı dağlara taşlara.

Bugün girdiğim bir eczanede eczacı arkadaş ilaç alamadıklarını, stoklardaki ilaçları sattıklarını, ne yapacaklarını bilmediklerini anlatıyordu telefonda birilerine.

Siz de iphone almayın, lüks yaşamayın canım diyenler duyun bunları. Yarın öbür gün Allah korusun sizin ve bir yakınınızın ihtiyacı olduğunda vurursunuz başınızı dağlara taşlara.

Bak bu da ayri bir olay.. 3 aydir pulmicort 0.25 bulamiyorum ki oglum astim hastasi, dahasi muadili de yok.. neyse allahtan bir tik ustunu kullanmaya basladik da bende sorun bitti ama yegenlerim icin hala bulamiyoruz.. tabi insanin mal varligi sayilamaz hale gelince kriter de iphone x plus falan oluyor :)

Bak bu da ayri bir olay.. 3 aydir pulmicort 0.25 bulamiyorum ki oglum astim hastasi, dahasi muadili de yok.. neyse allahtan bir tik ustunu kullanmaya basladik da bende sorun bitti ama yegenlerim icin hala bulamiyoruz.. tabi insanin mal varligi sayilamaz hale gelince kriter de iphone x plus falan oluyor :)
Geçmiş olsun canım. Astım hastası için pulmicortun önemini bilirim. Umarım yeğenlerin için de kısa zamanda çözüm bulunur.

Milletin aklıyla dalga geçiliyor resmen. Ben muhalif olduğum halde onlar adına utanıyorum artık ya. Biri de çıkıp bu ne diyor ya durum ortada demiyor. Birisi de çıkıp ithalat ihracattan, kurdan bahsetmiyor. Hep boş beleş laflarla sadece bir kişi savunuluyor. Vallahi zoruma gidiyor artık.

Bazen kulturlu olmak da kar etmiyor abla, bana kalirsa bazi seylerin farkinda olmak icin bilgiden cok daha fazlasi gerekiyor. Benim babam ulkenin en koklu okullarindan birinden mezun, yuksek lisansli( ki babamin ailesi dusunulunce bunlari basarmasi bir seylerin kanitidir bence) meslegi geregi onlarca ulke gormus, 3 dil bilir ama savundugu seyleri duysan oturur aglarsin :)
Yani ben hep emekli olunca psikoloji okumak isterdim yani ikinci universiteyi okumak isterdim ama sanirim su son bi kac senedir gorduklerimden sonra sosyoloji okuyacagim , cidden aklim almiyor

Neyine sasırdın Milana, kendisi secim sonucunda eoey keyifliydi, halka sesleniş yaptı burada hatta:)
Hele şahsının “ LGBT ve pedofili” adıyla açtığı bir konusu var ki akıllara zarar!! Bir de bıkmadan usanmadan; temelsiz, asılsız, sagdan soldan duydugu ama “ alıntılamaktan” cekindği seyleri oraya muthiş bir özgüvenle yazması var!!! Yazılanların dogrulugundan hiç şüphe duymaz cunkü “ islamianaliz, islamicizgi, islamiyol vs” gibi adlarla faliyet gösteren yerlerde zaten temelli yazı kolay kolay cıkmaz. Bütün olay “ bizim islam medeniyetimzi en güzeli, batı hep ahlaksız bakın öyle ahlaksızlar ki bu bu bu var” diye konplo teorisi üreterek, kendi kendilerine ne kadar” mükemmeliz propogandası” yapmaktır...

O yüzden şaşırma hiç!

O bahsettiginiz yaziyi okumustum ve gercekten soka girmistim. Birkac dogruyla baslayip cok cok yanlis tarafa cekilmis ve dediginiz gibi hic kaynak yok. Uzun bir cevap yazisi yazmayi dusunuyordum ama cok derin bir konu oldugu icin ve yanlis bir sey yazmak istemedigim icin tatil sonrasina ertelemistim. Gercekle uzaktan yakindan alakasi olmayan seylere " ay ben bunu bilmiyordum" seklinde inanlarin oldugunu gorunce sorumluluk hissettim. Gerci bazen insanlar sadece inanmak istediklerine inaniyorlar.

Burda da ayni sekilde, abd ve avrupanin ekonomik olarak kotu durumda oldugunu soylemisti. Kendisine neyi esas aldigini sordugumda cevap vermedi.

Derdinizi anladım sizin dert ettiğiniz şey zaten benim derdim. Ülkemde yaşamıyorum diye söz hakkına sahip olmadığımı düşünüyorsunuz ya hani ben de diyorum ki ben doğma büyüme Ankara'lıyım ve varlığı da yokluğu da biliyorum. Dolar euro fırladı diye bunun acısını benden çıkarırcasina tabi senin işine gelir felan demesin kimse o zaman. Çelişkili çelişkili şeyler diyip duruyorsunuz hepiniz de.

Sizler ülkenizi bu kadar seviyorsunuz bu kadar Atatürkçüsünüz ama burdan bakınca çoğunuzun Nicki de uyduruk saçma yabancı sözlerden ibaret.

Yeterince zamanımı harcadım, şu saatten sonra da değmeyecek.

Temennim daha güzel bir Türkiye. Dualarım bu yönde..

Rüzgargülücüm çok şükür Atatürkçüyüm tüm sülalemde öyle ne mutlu bana ki Atatürk sayesinde bir kimliği olup onun sayesinde oy kullanıpta Atatürk ne yaptı ki yaah ? diyen Atatürk düşmanları yok!

Minnettarım Atama... O olmasaydı ben bir hiçtim kadının adı yoktu adı şuan kime oy veriyosan onun sayesinde veriyosun unutma derim bu hakkı o verdi

Nicklere gelince uydur kaydır bizimkiler ama seninkinide karga kaçırmak için kulkanıyoruz evde

Rüzgargülücüm çok şükür Atatürkçüyüm tüm sülalemde öyle ne mutlu bana ki Atatürk sayesinde bir kimliği olup onun sayesinde oy kullanıpta Atatürk ne yaptı ki yaah ? diyen Atatürk düşmanları yok!

Minnettarım Atama... O olmasaydı ben bir hiçtim kadının adı yoktu adı şuan kime oy veriyosan onun sayesinde veriyosun unutma derim bu hakkı o verdi

Nicklere gelince uydur kaydır bizimkiler ama seninkinide karga kaçırmak için kulkanıyoruz evde
Sahiden de triskadan nagmeler oldu..

Su partiye oy verenlerin cok garip özellikleri var En basta gelenlerden
1- ülkeyi yapulu malları sanmaları
(mesela yukarida diyor ki siz gidin, kimi nereden kovuyor belli değil Biz batirdik ama batıranlar koltugu gorevi birakmayacagina gore siz gidin diyor)
2-erdoğan=vatan fikri
Bu zaten en tehlikeli ve vahim olani Mesela diyor ki (yukaridaki arkadas degil genelleme yapiyorum) bizi dolarla korkutamazsin vatani satmayiz Ekonomik kriz viz gelir yeter ki vatan baki kalsin vs vs.. Bu milliyetci soylemler 21 senedir koltuktan kalkmayan simdi de bir baska partiye koltuk degnegi olmaktan öte gitmeyen ama 21 senede ulkeye en kritik anlarda maksimum zarari veren Bahceli sayesinde daha da artiyor tabi..

Su tarihi krizi hala din ve milliyetcilik soslu nutuklarla, oturup dua ederek, abd.ye beddua ederek yeneriz saniyorlar Beceremeyen o makamı o koltugu terk etsin diyemiyorlar
Ama dunden bu gune kriz hissedilmedi Ben sizi isten cikarmalar baslayinca gorecegim bakalim ne diyeceksiniz Siz bizzat issiz kalmazsiniz ama işsiz ordusu ortaya cikarsa zincirleme olarak herkes nasil etkileniyor gorecegiz

O da bişey mi uşak belediyesi abdye yaptırım uyguluyomuş google youtube reklam vermeyerek :)

Sınavı kazanmam sıkı çalıştığımı ya da çalışmadığımı bile göstermezken, siyasi görüşümle hakkımda yalnızca yanlış kanaat sahibi olunabilir.

İyi ki İnce kazanmamış, bomba ona patlarmış diye sevinmek de fazla zeka ve akıldan herhalde.

Bir partiye oy vermek; her şeye müstehak olmak demekse, buyrun sizi dşarı alalım. Siz mağdur olmayın canlarım. Malum Avrupa'ya gitmek için can atıyor çoğunuz. Güle güle.

Grilcim ben gittim, euro kazanip euro harciyorum. Cebimdeki para degismedi kur degisimi ile.

Ama turkiyeden hic iyi haberler almiyorum. Ticaretle ugrasan arkadaslarim baticaz diyorlar, ayni meslegi yaptigim arkadaslarimin maasi neredeyse suan yasadigim ulkenin asgari ucreti olmus durumda. Bu insanlar master doktora sahibi. Cocuklari var. El insaf yahu. Hic mi uzulmuyorsunuz, hic mi utanmiyorsunuz. Artik akp hukumetini guzelleyen yorum gormem diye okuyordum forumu. Hala savunanlari gormek gercekten aklim almiyor. Bu batan insanlar senin komsun, akraban, arkadasin. Hic mi vicdan kalmadi.

Grilcim ben gittim, euro kazanip euro harciyorum. Cebimdeki para degismedi kur degisimi ile.

Ama turkiyeden hic iyi haberler almiyorum. Ticaretle ugrasan arkadaslarim baticaz diyorlar, ayni meslegi yaptigim arkadaslarimin maasi neredeyse suan yasadigim ulkenin asgari ucreti olmus durumda. Bu insanlar master doktora sahibi. Cocuklari var. El insaf yahu. Hic mi uzulmuyorsunuz, hic mi utanmiyorsunuz. Artik akp hukumetini guzelleyen yorum gormem diye okuyordum forumu. Hala savunanlari gormek gercekten aklim almiyor. Bu batan insanlar senin komsun, akraban, arkadasin. Hic mi vicdan kalmadi.

Canim artik siyasilerin birlesip tum ekonomistlerini biraraya getirip ulkeyi nasil kurtaririz diye toplanmasi gerek

Ben akpyi elestirmiyorum birlikte artik nasil toparlanicak bu ulke onu dusunuyorum

O devirde oldu o yapti onun yuzunden suclamslar bosa hicbirsey degismiyecek

Lakin bu donemi yasamamizdaki insanlarinda artik kendini silkelemesi gerekiyo bu halde bile ekonomi iyiii azicik luksten kisariz toplarizla olmaz o luksu hic yasayamayan insanlar nasil ekmek alicak? aclik sinirinda yasayan kesim gununu nasil kotaricak bunu bi dusunsunler

arkadaşlar buradaki bazı arkadaşlar hariç diğerlerine önerim
hiç bir şey almayın
banka faizine girmeyin
ne ev ne araba ne telefon ne bilgisayar
bu bir bankacının uyarısıdır (ben değilim o bankacı )

Bu sözler hep boş nerde icraat adama sormazlar mı neden paramız değer kaybediyor ters giden ne boş boş konuşacağına bir çözüm bulsa çok iyi olacak

Bahçemizde çok güzel 7-8 tane incir ağacı var hem siyah hem beyaz incir. İncir demişken aklıma geldi İncirlik hava üssü ... Deli sorular dönüyor gene aklımda ...
İncirlik Amerikan toprağı sayılıyor tabi artık:KK43:

X