- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
sizi davet etmemi mi istiyorsunuz yani? ben kimi zorladım ya biri de çıkıp desin ki “ya evet mor -veya mosmor, morcivert, iqsu düşük, geri kafalı hepsine okeyim- sen beni müslümanlığa zorladın zorba”Hadislerin kitapta yazmadığını bilecek kadar idrak sahibiyim evelallah..
İnandığın dinin kitabından bahsettim ben... ve orada da hadislerde de kimseyi inanmaya zorlamaz. Davet eder..
Buna sarılacak kadar tükendin mi yoksa..?
Devşirme akıl da bir yere kadar tabi...
neden çalıştırmasın? sanki bedavaya çalıştırıyor. sanki kanunsuz iş yapıyor. suriyeli olması neyi değiştirir işçi mi işçi.Neden suriyeli çalıştırıyo babanız?
Ya siz ya babanız dedim! Durum açık, neden gittiğiniz zira ülkesini bu kadar seven ve her koşulda sahiplenen insan yurt dışında duramaz! neyse tartışmaya gerek yok ama içinde bulunmadığınız ülkenin durumunu da güzel göstermeye hiç gerek yok!İşte bilip bilmeden herşeye yorum yapmak böyle birşey :)
Babamın buraya geldiğini nerden biliyorsun? Çünkü ben o hükumetin verdiği hizmetlerden yararlandım. Ecevit zamanı ile AKP hükumeti zamanı arasındaki farkları kendi gözlerimle gördüm. Yaşadım biliyorum ve onaylıyorum. Doğma büyüme Fransa'lı da değilim. Ayrıca Erdoğan'ı desteklememe de kimse karışamaz sadece saygı duyabilirsiniz.
Madem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.Desene euro 8 tl'ye yaklaşıyor, işime geliyor diye
Dinim her eve girecek mesajını siz yazmadınız mı ?sizi davet etmemi mi istiyorsunuz yani? ben kimi zorladım ya biri de çıkıp desin ki “ya evet mor -veya mosmor, morcivert, iqsu düşük, geri kafalı hepsine okeyim- sen beni müslümanlığa zorladın zorba”haddim değil haşa.
bı hadisi şerif ve bu şekilde yazmadım.Dinim her eve girecek mesajını siz yazmadınız mı ?
Başka sözüm yok :)))
İşimiz gücümüz para mıMadem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.
hadisi şerifler kitabımızda yazmaz yalnız“din her eve girecek dedim oturun yerinize” tavrıyla yazıyor kaynaklarda da dimi?
Madem ülkeni bu kadar seviyorsun yönetimden bu kadar memnunsun niye ülkeye gelmiyorsunMadem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.
Sigortaları var mı? Sigortalı çalıştırıcak adam suriyeli almazda ondan soruyorumneden çalıştırmasın? sanki bedavaya çalıştırıyor. sanki kanunsuz iş yapıyor. suriyeli olması neyi değiştirir işçi mi işçi.
Gercekten cok garip, belki buraya yazan insanlarin esleri kepenk kapatacak, doviz borcu var, isten cikarilacak. Hic mi empati yapmiyorsunuz? Isiniz gucunuz para ne demek. Bir gunde paramiz yuzde kac deger kaybetti baberiniz var mi?Madem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.
Bu kadar memnunsanız ülkenin durumundan ve para da sizin için bir önem arz etmiyorsa si buyurun gelin öz vatanınıza.. uzaktan kahraman olunmuyor... sonuna kadar direndik dersiniz :)))Madem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.
Geliyorlar ya izinlerinde alışveriş yapıyolar tatil yapıyolar ekonomimiz canlanıyoMadem ülkeni bu kadar seviyorsun yönetimden bu kadar memnunsun niye ülkeye gelmiyorsun
eşim özel sektörde işçi. babam bizzat özel sektörde patron. iş bizim. sizin kadar dert etmiyoruz üstesinden geliriz. ha evet zorlanırız ama geliriz şu saatten sonra yazacaklarımız doları düşürmüyor farkındaysanız? Allah kimseyi aç açıkta bırakmasın gerisi hallolur ailem bana bunu öğretti.
yok babam tekstil sektöründe son derece bizi etkileyen bir sektör. ama ne yapabiliriz yani ben burda çığırınca trump mı duyacak? Allah başkasına muhtaç etmesin diyoruz sadece hepimiz lüksümüzden ödün verecek durumdayız
Ben izine gidemiyorum uzun zamandır :)Geliyorlar ya izinlerinde alışveriş yapıyolar tatil yapıyolar ekonomimiz canlanıyo
Yok siz gelin hiç bir sey yapmayı düşünmüyoruz ama kusura bakmayinGelince bir Koç kesecek misiniz bana gelişimin şerefine
Tamam sıkı durun inşallah gelmeyi düşünüyoruz. Reisimize yakından destek olcaz
Erdoğanı destekliyorum diyen birini görünce çapraz ateşe alıyorsunuz, benim de canım var yapmayın
Minik bebeğimle ilgilenmeye gidiyorum. Sizleri seviyorum. Vallahi bak seviyorum yeminle :))
Canınız sağolsunYok siz gelin hiç bir sey yapmayı düşünmüyoruz ama kusura bakmayin
Getirdiğiniz parayla siz kesersiniz malum bizim paranın değeri yerlerde. Bizi böyle sefalete düşüren kimseye de sevgim, saygım hatta tahammülüm bile kalmadı benim.Gelince bir Koç kesecek misiniz bana gelişimin şerefine
Tamam sıkı durun inşallah gelmeyi düşünüyoruz. Reisimize yakından destek olcaz
Erdoğanı destekliyorum diyen birini görünce çapraz ateşe alıyorsunuz, benim de canım var yapmayın
Minik bebeğimle ilgilenmeye gidiyorum. Sizleri seviyorum. Vallahi bak seviyorum yeminle :))