Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Hohlayarak ısıncaklar o halde mum ışığında yemek pişirirler lüksten ödün verirler fena mı böylece dolar düşer çünkü lüksümüzden dolar çıkıyo fakirleşince düşer
çarpıtıyorsunuz farkındaysanız. söylemek istediğimi gayet iyi anladınız da işinize böyle geliyor. ee bi yerlerden destek almak lazım, yalnız başa çıkması zor oluyor:işsiz:

ben kimi zorladım şaka mı yapıyosun? sen daha hadisi şerifi kavrayamamışsın. kafalarına silah dayayarak evlerine dinimizi sokacağımızı falan zannediyorsun sanırım, zavallı zihniyet sendeki.
Sensin zavallı... ben sürünüyorum herkes sürünsün kafası ile geçmez bu hayat..
“ din her eve girecek “ cümlesi bir dayatmadır.. ağzımdan çıkanı bir kulağın duysun evvela.. herkes aptal bir sen akıllı...
Okuduğun kitaptan haberin yok...

ecevit ülkeyi yönetemediği için ekonomik kriz çıkmıştı ya
dolar o yüzden 1.3 liradan ozamanın parası 1.6 liraya çıkmıştı
ecevit sezere kitapçık fırlattığı için dolar yükselmişti krizdeydik
maşallah dolar 7 liraya dayanacak krizde mrizde değiliz elhamdülillah
Çünkü bakınız: ikiyüzlü
sıfat (iki'yüzlü) mecaz
sıfat Özü sözü bir olmayan, riyakâr, mürai.
"Kocasının zayıf bir adam olduğunu bilmez miydi, bilirdi, şimdi bir de ikiyüzlü olduğunu gözleriyle görüyordu." - A. İlhan
Kaynak: TDK

:KK53:

Bırakınız bu zırcahiller böyle konuşmaya devam etsinler. Fikirlerini değiştirmeye uğraşmayın. Türkiye Cumhuriyeti'nin batışının müsebbibi kimler unutmayalım.

Bilirsiniz bunlar çabuk kamufle olurlar, sıkışınca yarın Atatürkçüyüz biz diye gezerler. Ama bu sefer bu milletin çocuklarının geleceğinin kimlere peşkeş çekildiğini unutmayacağız.

ben sizi aşağılamadım ama şahsım aşağılandı. eğitim durumuma, karakterime hakaret duydum. cevap vermedim o kişiye. yediğim linç bu benim. tüm sayfaları okuyun, beni aşağılayan kadınlarla mücadele ettim gücüm yettiği kadar.
Ulke durumu malum, herkes gelecekten endiseli. Boyle bir ortamda dalga gecercesine cevaplar yazdiniz konuya, alkislanmayi mi bekliyordunuz? Herkesin belli bir siniri var, ulke kosullari goz onune alindiginda insanlarin bu siniri artik koruyamamasini normal buluyorum, sahsen sakin bir yapiya sahibim normalde ama son zamanlarda hic olmadigi kadar sinirleniyorum bazi seylere, verdigim tepkilere inanamiyorum. Dusunun ki bir tasitta seyahat halindesiniz, sofor araci israrla ucuruma surukluyor, yolcularin onemli bir kismi sofore methiyeler duzuyor, avuclari patlarcasina alkisliyor, "senin canin sagolsun" diyor. Tepkiniz ne olurdu?

“ din her eve girecek “ cümlesi bir dayatmadır.. ağzımdan çıkanı bir kulağın duysun evvela.. herkes aptal bir sen akıllı...
Kendini niye yoruyorsun canım
Kurtuluşumuz dinde olsaydı şimdiye kanatlarımız çıkmış uçuyorduk :KK66:

yaşarım ben yukardaki standartlarda. emin olun insanlar normal ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma da gelse son model telefonundan ödün vermez. en fakirinin elinde son model.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Verebileceğiniz tek örnek bu en fakirin elinde son model telefon . Telefon milyon dolarlık ya
Bakın alınmış ev kredilerine bankalara ödenemediği için yüzde kaç oranında bankaya kalmış ev ?
Siz yaşarsınız insanlar kira vermek zorunda lüksünden ödün verip çadırda mı yaşasın biraz gözlüğünüzü çıkartın

Okuduğun kitaptan haberin yok...
hadisi şerifler kitabımızda yazmaz yalnız :KK70: “din her eve girecek dedim oturun yerinize” tavrıyla yazıyor kaynaklarda da dimi?

Ulke durumu malum, herkes gelecekten endiseli. Boyle bir ortamda dalga gecercesine cevaplar yazdiniz konuya, alkislanmayi mi bekliyordunuz? Herkesin belli bir siniri var, ulke kosullari goz onune alindiginda insanlarin bu siniri artik koruyamamasini normal buluyorum, sahsen sakin bir yapiya sahibim normalde ama son zamanlarda hic olmadigi kadar sinirleniyorum bazi seylere, verdigim tepkilere inanamiyorum. Dusunun ki bir tasitta seyahat halindesiniz, sofor araci israrla ucuruma surukluyor, yolcularin onemli bir kismi sofore methiyeler duzuyor, avuclari patlarcasina alkisliyor, "senin canin sagolsun" diyor. Tepkiniz ne olurdu?
ben tam olarak nerede dalga geçmişim? benim fikirlerim sizin nazarınızda dalgaya alındı, bak şuan da söylüyorsunuz. hakettiğimi de söylediniz. helal olsun ne diyebilirim artık.

Verebileceğiniz tek örnek bu en fakirin elinde son model telefon . Telefon milyon dolarlık ya
Bakın alınmış ev kredilerine bankalara ödenemediği için yüzde kaç oranında bankaya kalmış ev ?
Siz yaşarsınız insanlar kira vermek zorunda lüksünden ödün verip çadırda mı yaşasın biraz gözlüğünüzü çıkartın
Ç A R P I T M A
arkadaşım
Ç A R P I T M A
böyle tartışması inan hoş olmuyor

çarpıtıyorsunuz farkındaysanız. söylemek istediğimi gayet iyi anladınız da işinize böyle geliyor. ee bi yerlerden destek almak lazım, yalnız başa çıkması zor oluyor:işsiz:

Ben hiçbişeyi çarpıtmıyorum desteğede ihtiyacım yok.
Doğalgaza gelen zamdan haberiniz var mı sizin ? Ve daha gelecek olanlardan ?
Siz lüksten kastınız neyse onu bırakıp yaşayabilirsiniz bende yaşayabilirim ayşede ama büyük bi çoğunluk yaşıyamaz bunu anlamıyosunuz
Herşey çok pahalı 10 liraydı soğan patates, patates almadım çoğu şeyi almam gerekenden az alıyorum mutfak masrafım ona rağmen fazla ödüyorum bunu ödeyemeyecekler var anlamıyosunuz
Asgari ücretle çalışan kaç kişi var bu ülkede fikriniz var mı ? Zaten lüksleri yok o dediğiniz telefonlarını satsaklara anca bi aylarını kurtarır sonra elde avuçta hiçbişey yok

ben tam olarak nerede dalga geçmişim? benim fikirlerim sizin nazarınızda dalgaya alındı, bak şuan da söylüyorsunuz. hakettiğimi de söylediniz. helal olsun ne diyebilirim artık.
Dalga gectiginizi soylemedim ama oyle seyler yazdiniz ki sahsen ben ciddiyetiniz hususunda supheye dustum. Hak ettiginizi de soylemedim ama tahammul seviyelerimizin onemli olcude dustugu bir devirdeyiz, ben yazilanlar karsisinda soka ugramiyorum artik.

Ben hiçbişeyi çarpıtmıyorum desteğede ihtiyacım yok.
Doğalgaza gelen zamdan haberiniz var mı sizin ? Ve daha gelecek olanlardan ?
Siz lüksten kastınız neyse onu bırakıp yaşayabilirsiniz bende yaşayabilirim ayşede ama büyük bi çoğunluk yaşıyamaz bunu anlamıyosunuz
Herşey çok pahalı 10 liraydı soğan patates, patates almadım çoğu şeyi almam gerekenden az alıyorum mutfak masrafım ona rağmen fazla ödüyorum bunu ödeyemeyecekler var anlamıyosunuz
Asgari ücretle çalışan kaç kişi var bu ülkede fikriniz var mı ? Zaten lüksleri yok o dediğiniz telefonlarını satsaklara anca bi aylarını kurtarır sonra elde avuçta hiçbişey yok
kimse kimsenin fikrini değiştiremiyor. tartışmaya gerek yok o halde. o sizin fikriniz bu benim. sınırı aşmadığı sürece saygım vardır. iyi akşamlar

Dalga gectiginizi soylemedim ama oyle seyler yazdiniz ki sahsen ben ciddiyetiniz hususunda supheye dustum. Hak ettiginizi de soylemedim ama tahammul seviyelerimizin onemli olcude dustugu bir devirdeyiz, ben yazilanlar karsisinda soka ugramiyorum artik.
peki. tartışmanın lüzumu yok o halde. iyi akşamlar diliyorum size de. kibar yorumlara saygım +100

X