Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Getirdiğiniz parayla siz kesersiniz malum bizim paranın değeri yerlerde. Bizi böyle sefalete düşüren kimseye de sevgim, saygım hatta tahammülüm bile kalmadı benim.
Fikirlerine saygi duymak zorundasin yine de. Hatta Hitler destekcisi Alman dede-ninelere de, neonazilere, klu klux klancilere de saygi duyacaksin. Vakit kalirsa bir de PKK'ya saygi duymayi unutma.

Fikirlerine saygi duymak zorundasin yine de. Hatta Hitler destekcisi Alman dede-ninelere de, neonazilere, klu klux klancilere de saygi duyacaksin. Vakit kalirsa bir de PKK'ya saygi duymayi unutma.
Sonuçta fikir değil mi
Hepsi iyi bir amaç için yaptıklarına inanıyorlardır zaten ne kötülük yapıyorlarsa

Buradaki gelecek kaygılarına, bunalıma sahip olmayıp "distikçi girinci sildiriyirsiniz" diyenlere ciddi ayarım

Hanimefendi gelecekmis ki hic sanmiyorum, az biraz matematigi olan donmez. Ama milletin ac kalmamak icin sattigi evini ucuza kapatip , oh be vatan gibisi var mi diyen cok olacaktir.

“ şeyh uçmaz mürid uçurur “ lafının tastamam karşılığıdır bu “ distikçi girince sildiriyorsunuz “ argümanı :)))

Yok daha neler. Konu Pkk ya gelecekse eğer CHP nin hdpkk ya kazandırdığı oylardan da bahsedelim.

Hanımefendi burada fikir alışverişi göremiyorum bilinçlenme vs farkında mısınız bilmem sadece insanlar birbirine kin nefret kusuyor ve kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor...

“ şeyh uçmaz mürid uçurur “ lafının tastamam karşılığıdır bu “ distikçi girince sildiriyorsunuz “ argümanı :)))

Babasının kaç suriyeli çalışanı olduğunu bilmiyorum ama suriyeli çalıştırma kanunu biliyorum ve zeytinburnuyla kıyasladığına göre yasalara uygun değil
Zira yasalarımız 1 suriyeli için 10 türk çalışan ister toplam suriyeli sayısı toplam türk sayısının yüzde onunu geçemez 100 türk varsa enfazla 10 suriyeli olabilir
Suriyeli çalıştırmak için izin almak zorunludur ve bununiçinde devkete ücret ödemek gerekiyo

Sigortasız çalıştırmak suç enaz asgari ücret vermek zorunda şimdi bu saydıklarımı yapan kaç firma var ?

Hanimefendi gelecekmis ki hic sanmiyorum, az biraz matematigi olan donmez. Ama milletin ac kalmamak icin sattigi evini ucuza kapatip , oh be vatan gibisi var mi diyen cok olacaktir.

Almanyada doğup büyüyen arkadaşım ctesi evleniyo istanbulda ev aldı. Kız şuan evleniceğine üzülüyo keşke 1 2 yıl daha çalışsaydım bir ev daha alırdım türkiyede üç kuruşa iş aramak zorunda kalmazdım diyo
Haklı mı haklı ama biz burda 10 yıl çalışsak 7,5 yıl geriden gidicez hatta fazlası bunu anlatamıyoruz işte

Hanımefendi burada fikir alışverişi göremiyorum bilinçlenme vs farkında mısınız bilmem sadece insanlar birbirine kin nefret kusuyor ve kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor...
Duse kalka tartismayi ogrenecegiz, evet uslup bazen sadece gol atmaya yonelik oluyor ama bu bile kor sagir dilsizi oynamaktan iyidir.

Burada hiç kimse bilinçlenmiyor. Herkes birbirine saygısızlık yapıp fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyor.

farkındasınızdır umarım.
Hani ülke batiyor gibi ya,ondan olabilir mi ?
Biraz bilinçlenelim,fikir telakkisi edelim diye mesela...

Orada pkk'ya ciddi anlamda destek vermekten bahsedilmiyor, bazı olmayacak fikirlere saygı beklenmesinin absürdlüğünden bahsediyor
Gerçekten anlamadınız yani
Hayir anladım.

Insan düşünen bir varlıktır. Yazarken ve konuşurken düşünmesi gerekir. Aksi halde insan sıfatının bir manası kalmaz değil mi :)
Hayırlı akşamlar..

gömdünüz mü yani şimdi? pek kaale alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…