Fikirlerine saygi duymak zorundasin yine de. Hatta Hitler destekcisi Alman dede-ninelere de, neonazilere, klu klux klancilere de saygi duyacaksin. Vakit kalirsa bir de PKK'ya saygi duymayi unutma.Getirdiğiniz parayla siz kesersiniz malum bizim paranın değeri yerlerde. Bizi böyle sefalete düşüren kimseye de sevgim, saygım hatta tahammülüm bile kalmadı benim.
Sonuçta fikir değil miFikirlerine saygi duymak zorundasin yine de. Hatta Hitler destekcisi Alman dede-ninelere de, neonazilere, klu klux klancilere de saygi duyacaksin. Vakit kalirsa bir de PKK'ya saygi duymayi unutma.
Hanimefendi gelecekmis ki hic sanmiyorum, az biraz matematigi olan donmez. Ama milletin ac kalmamak icin sattigi evini ucuza kapatip , oh be vatan gibisi var mi diyen cok olacaktir.Sonuçta fikir değil mi
Hepsi iyi bir amaç için yaptıklarına inanıyorlardır zaten ne kötülük yapıyorlarsa
Buradaki gelecek kaygılarına, bunalıma sahip olmayıp "distikçi girinci sildiriyirsiniz" diyenlere ciddi ayarım
“ şeyh uçmaz mürid uçurur “ lafının tastamam karşılığıdır bu “ distikçi girince sildiriyorsunuz “ argümanı :)))Sonuçta fikir değil mi
Hepsi iyi bir amaç için yaptıklarına inanıyorlardır zaten ne kötülük yapıyorlarsa
Buradaki gelecek kaygılarına, bunalıma sahip olmayıp "distikçi girinci sildiriyirsiniz" diyenlere ciddi ayarım
İktisat 7. Ders.Hanimefendi gelecekmis ki hic sanmiyorum, az biraz matematigi olan donmez. Ama milletin ac kalmamak icin sattigi evini ucuza kapatip , oh be vatan gibisi var mi diyen cok olacaktir.
Hani ülke batiyor gibi ya,ondan olabilir mi ?
Biraz bilinçlenelim,fikir telakkisi edelim diye mesela...
Yok daha neler. Konu Pkk ya gelecekse eğer CHP nin hdpkk ya kazandırdığı oylardan da bahsedelim.Fikirlerine saygi duymak zorundasin yine de. Hatta Hitler destekcisi Alman dede-ninelere de, neonazilere, klu klux klancilere de saygi duyacaksin. Vakit kalirsa bir de PKK'ya saygi duymayi unutma.
“ şeyh uçmaz mürid uçurur “ lafının tastamam karşılığıdır bu “ distikçi girince sildiriyorsunuz “ argümanı :)))
Anlamanızı beklememiştik zaten ironiyiYok daha neler. Konu Pkk ya gelecekse eğer CHP nin hdpkk ya kazandırdığı oylardan da bahsedelim.
Hanimefendi gelecekmis ki hic sanmiyorum, az biraz matematigi olan donmez. Ama milletin ac kalmamak icin sattigi evini ucuza kapatip , oh be vatan gibisi var mi diyen cok olacaktir.
Ahaha ironi oluyor hemen de konu CHP oluncaAnlamanızı beklememiştik zaten ironiyi
Duse kalka tartismayi ogrenecegiz, evet uslup bazen sadece gol atmaya yonelik oluyor ama bu bile kor sagir dilsizi oynamaktan iyidir.Hanımefendi burada fikir alışverişi göremiyorum bilinçlenme vs farkında mısınız bilmem sadece insanlar birbirine kin nefret kusuyor ve kimse kimsenin fikrine saygı duymuyor...
Orada pkk'ya ciddi anlamda destek vermekten bahsedilmiyor, bazı olmayacak fikirlere saygı beklenmesinin absürdlüğünden bahsediyorAhaha ironi oluyor hemen de konu CHP olunca
Hani ülke batiyor gibi ya,ondan olabilir mi ?
Biraz bilinçlenelim,fikir telakkisi edelim diye mesela...
Peki hdpnin meclis yasağı nasıl kaldırıldı onu konuşalım miYok daha neler. Konu Pkk ya gelecekse eğer CHP nin hdpkk ya kazandırdığı oylardan da bahsedelim.
Hayir anladım.Orada pkk'ya ciddi anlamda destek vermekten bahsedilmiyor, bazı olmayacak fikirlere saygı beklenmesinin absürdlüğünden bahsediyor
Gerçekten anlamadınız yani
Chpli oldugumu da nereden cikardiniz?Yok daha neler. Konu Pkk ya gelecekse eğer CHP nin hdpkk ya kazandırdığı oylardan da bahsedelim.
gömdünüz mü yani şimdi? pek kaale alamadımsizin gibi teslim olmak istiyorum.
her söylenene inanmak, her yapılana bir sebebi vardır demek.. dünyayı kendi kabuğumdan ibaret sanmak, körü körüne birine inanmak.
bu mertebeye nasıl eriştiniz yardımcı olun mehmet ali bey..
sigortalı canım ne münasebet?Sigortaları var mı? Sigortalı çalıştırıcak adam suriyeli almazda ondan soruyorum