Ç A R P I T M A
arkadaşım
Ç A R P I T M A
böyle tartışması inan hoş olmuyor
Ç A R P I T M A
arkadaşım
Ç A R P I T M A
böyle tartışması inan hoş olmuyor
Fransa da hayat nasıl? Ülke iyi durumda ise neden dönmüyorsunuz sonucta iç savaştan kaçmadınız değil mi? Allah razı olsun dahi diyemediğiniz ve sizlerden hiç de hazsetmeyen “gavur ellerde” ne işiniz var?
Yalan haber ve kışkırtmadan dolayı ekran görüntüsü alıp şahsınızı egmye şikayet ettim. Kimden bu bilgiyi aldıysanız emniyete hesap verin. Kaldı ki bu devleti kimsenin gözünde küçük düşürmeye hakkınız yok.Devlet memur maaşlarını kesebilirmiş
Devlet memur maaşlarını kesebilirmiş
Euroyla para kazanıp Türk lirasiyla harcamak çok güzel çünküFransa da hayat nasıl? Ülke iyi durumda ise neden dönmüyorsunuz sonucta iç savaştan kaçmadınız değil mi? Allah razı olsun dahi diyemediğiniz ve sizlerden hiç de hazsetmeyen “gavur ellerde” ne işiniz var?
durumlar böyle değil hepimiz biliyoruz ki..Mor babanın işçilerinden biri babandan çalarsa ve babanın binmek ne kelime yanından geçmeye dahi cesaret edemediği arabaya binerse, lütfen karşısına geç ve “ demet akalından ne eksiğin var, tabi ki alacaksın” de olur mu. Nede olsa devlet yönetmek senin nazarında maası belli olan ve öaası ve sartları belli olan bir işe talip olmak değil! Öyle olsa nereden geldiği belli olmayan( aslında olan) parayla neyi aldıgının hesabını sorardın çünkü inan ya da inanma, o cantanın ğarası senin de cebinden cıktu!
Ben hiçbişeyi çarpıtmıyorum desteğede ihtiyacım yok.
Doğalgaza gelen zamdan haberiniz var mı sizin ? Ve daha gelecek olanlardan ?
Siz lüksten kastınız neyse onu bırakıp yaşayabilirsiniz bende yaşayabilirim ayşede ama büyük bi çoğunluk yaşıyamaz bunu anlamıyosunuz
Herşey çok pahalı 10 liraydı soğan patates, patates almadım çoğu şeyi almam gerekenden az alıyorum mutfak masrafım ona rağmen fazla ödüyorum bunu ödeyemeyecekler var anlamıyosunuz
Asgari ücretle çalışan kaç kişi var bu ülkede fikriniz var mı ? Zaten lüksleri yok o dediğiniz telefonlarını satsaklara anca bi aylarını kurtarır sonra elde avuçta hiçbişey yok
Kaç suriyeli çalışıyodur orada çok merak ediyorumDeğil çünkü halk fakirleşirse babası da daha ucuza calıstıracak işçi bulur, kendi karı inı attırır!
Peki Fransada yaşayıp da burdaki hükümeti savunmak neden? İçinde değilsiniz, ülke krize girse zerre etkilenmezsiniz peki amaç ne? Fazla para kazanmak için ya siz ya da babalarınız gitmiş zamanında. Neden? burda kazanılmıyor mu? Sıkıyorsa şu ekonomik buhranda gelip burda tutunmaya çalışın.!Öpüyorum bütün hatunları
Bizi de buralara bir getiren var.. Ayrıca Allah razı olsun diyemediğimi de nereden çıkardın sevgili Philly :)
Onlar bizden hazetmesinler, biz bir tebessüm bile olsa onların kalplerine bir tohum ekebiliyoruz. Insan özde insan olduğunu unutmaz ise dünyada kavga dövüş olmaz.. Fransa'da hava bugün yağmurlu :) Sevgiler..
Fransa da hayat nasıl? Ülke iyi durumda ise neden dönmüyorsunuz sonucta iç savaştan kaçmadınız değil mi? Allah razı olsun dahi diyemediğiniz ve sizlerden hiç de hazsetmeyen “gavur ellerde” ne işiniz var?
inanın bunun hesabına dahi girmedim. ilginç..Değil çünkü halk fakirleşirse babası da daha ucuza calıstıracak işçi bulur, kendi karını attırır!
zeytinburnu’nda kaç suriyeli varsa o kadar çalışıyor. neyse ki kul hakkı gözeten insanlarız, kimsenin alın terini yemeyiz.Kaç suriyeli çalışıyodur orada çok merak ediyorum
Desene euro 8 tl'ye yaklaşıyor, işime geliyor diyeÖpüyorum bütün hatunları
Bizi de buralara bir getiren var.. Ayrıca Allah razı olsun diyemediğimi de nereden çıkardın sevgili Philly :)
Onlar bizden hazetmesinler, biz bir tebessüm bile olsa onların kalplerine bir tohum ekebiliyoruz. Insan özde insan olduğunu unutmaz ise dünyada kavga dövüş olmaz.. Fransa'da hava bugün yağmurlu :) Sevgiler..
Euro 6 Türk lirasını geçmişken bu soru oldu mu Phillycim
Evet hakliOnların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var Allah’ımız var” dedi.
Hadislerin kitapta yazmadığını bilecek kadar idrak sahibiyim evelallah..hadisi şerifler kitabımızda yazmaz yalnız“din her eve girecek dedim oturun yerinize” tavrıyla yazıyor kaynaklarda da dimi?
Neden suriyeli çalıştırıyo babanız?zeytinburnu’nda kaç suriyeli varsa o kadar çalışıyor. neyse ki kul hakkı gözeten insanlarız, kimsenin alın terini yemeyiz.
İşte bilip bilmeden herşeye yorum yapmak böyle birşey :)Peki Fransada yaşayıp da burdaki hükümeti savunmak neden? İçinde değilsiniz, ülke krize girse zerre etkilenmezsiniz peki amaç ne? Fazla para kazanmak için ya siz ya da babalarınız gitmiş zamanında. Neden? burda kazanılmıyor mu? Sıkıyorsa şu ekonomik buhranda gelip burda tutunmaya çalışın.!