Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Ç A R P I T M A
arkadaşım
Ç A R P I T M A
böyle tartışması inan hoş olmuyor

Mor babanın işçilerinden biri babandan çalarsa ve babanın binmek ne kelime yanından geçmeye dahi cesaret edemediği arabaya binerse, lütfen karşısına geç ve “ demet akalından ne eksiğin var, tabi ki alacaksın” de olur mu. Nede olsa devlet yönetmek senin nazarında maası belli olan ve öaası ve sartları belli olan bir işe talip olmak değil! Öyle olsa nereden geldiği belli olmayan( aslında olan) parayla neyi aldıgının hesabını sorardın çünkü inan ya da inanma, o cantanın parası senin de cebinden cıktu!

image.jpeg
Ç A R P I T M A
arkadaşım
Ç A R P I T M A
böyle tartışması inan hoş olmuyor

Öpüyorum bütün hatunları :KK39::KK200:
Fransa da hayat nasıl? Ülke iyi durumda ise neden dönmüyorsunuz sonucta iç savaştan kaçmadınız değil mi? Allah razı olsun dahi diyemediğiniz ve sizlerden hiç de hazsetmeyen “gavur ellerde” ne işiniz var?

Bizi de buralara bir getiren var.. Ayrıca Allah razı olsun diyemediğimi de nereden çıkardın sevgili Philly :)
Onlar bizden hazetmesinler, biz bir tebessüm bile olsa onların kalplerine bir tohum ekebiliyoruz. Insan özde insan olduğunu unutmaz ise dünyada kavga dövüş olmaz.. Fransa'da hava bugün yağmurlu :) Sevgiler..

Fransa da hayat nasıl? Ülke iyi durumda ise neden dönmüyorsunuz sonucta iç savaştan kaçmadınız değil mi? Allah razı olsun dahi diyemediğiniz ve sizlerden hiç de hazsetmeyen “gavur ellerde” ne işiniz var?
Euroyla para kazanıp Türk lirasiyla harcamak çok güzel çünkü
Gurbetçilerin bu durumdan memnun olmalarindan doğal bir sey olamaz
Ben de cevap yazarken size göre dolar iki lira mi diyorum meger onlara göre 1 euro 1 dolar olduğu icin sorun yokmuş

Of Offf 15 temmuzz fetö yetti beeee yetiiii yeter artık oyuncak gibi fetöyü bağladınız bakın bu Ada'm çözdür kimdir dediğimizde başımızı yediniz yeter artık yeter fetö filan benim banka hesabım dolar zengin oldum vah içimdeki vatan Sevda'sına keşke benim kadar dolar hesabınız olsaydıda of offff sıktı artık din İman yeter be r tek sizmi müslümansınız yeter artık geçen hafta 17 .500 tl vergi ödedim ben kendi ellerimle sakın benimle ülke şahlAndı diye konuşma yerim o tatlı canını yeter artık yeterrrrr sıktınız BATIYORUZ BATIYORUZ yeter artık dar beyinlerinizi biraz genişletin bu arada ben en az 2 daire alırım kur farkından ama en çık ben tedirginim yetti beeeee yettii Allah sadece sizinmi ne zannediyorsunuz kendinizi Rabbimin Tokat'ını yiyeceksiniz bekleyin siz sıktınız artık

Mor babanın işçilerinden biri babandan çalarsa ve babanın binmek ne kelime yanından geçmeye dahi cesaret edemediği arabaya binerse, lütfen karşısına geç ve “ demet akalından ne eksiğin var, tabi ki alacaksın” de olur mu. Nede olsa devlet yönetmek senin nazarında maası belli olan ve öaası ve sartları belli olan bir işe talip olmak değil! Öyle olsa nereden geldiği belli olmayan( aslında olan) parayla neyi aldıgının hesabını sorardın çünkü inan ya da inanma, o cantanın ğarası senin de cebinden cıktu!
durumlar böyle değil hepimiz biliyoruz ki..
peki siz haklısınız, ben yıldım galiba kendimi anlatmaya çalışmaktan. iyi akşamlaaarr

Ben hiçbişeyi çarpıtmıyorum desteğede ihtiyacım yok.
Doğalgaza gelen zamdan haberiniz var mı sizin ? Ve daha gelecek olanlardan ?
Siz lüksten kastınız neyse onu bırakıp yaşayabilirsiniz bende yaşayabilirim ayşede ama büyük bi çoğunluk yaşıyamaz bunu anlamıyosunuz
Herşey çok pahalı 10 liraydı soğan patates, patates almadım çoğu şeyi almam gerekenden az alıyorum mutfak masrafım ona rağmen fazla ödüyorum bunu ödeyemeyecekler var anlamıyosunuz
Asgari ücretle çalışan kaç kişi var bu ülkede fikriniz var mı ? Zaten lüksleri yok o dediğiniz telefonlarını satsaklara anca bi aylarını kurtarır sonra elde avuçta hiçbişey yok

Değil çünkü halk fakirleşirse babası da daha ucuza calıstıracak işçi bulur, kendi karını attırır!

Bizi de buralara bir getiren var.. Ayrıca Allah razı olsun diyemediğimi de nereden çıkardın sevgili Philly :)
Onlar bizden hazetmesinler, biz bir tebessüm bile olsa onların kalplerine bir tohum ekebiliyoruz. Insan özde insan olduğunu unutmaz ise dünyada kavga dövüş olmaz.. Fransa'da hava bugün yağmurlu :) Sevgiler..
Peki Fransada yaşayıp da burdaki hükümeti savunmak neden? İçinde değilsiniz, ülke krize girse zerre etkilenmezsiniz peki amaç ne? Fazla para kazanmak için ya siz ya da babalarınız gitmiş zamanında. Neden? burda kazanılmıyor mu? Sıkıyorsa şu ekonomik buhranda gelip burda tutunmaya çalışın.!

Euro 6 Türk lirasını geçmişken bu soru oldu mu Phillycim:KK8:

Desene euro 8 tl'ye yaklaşıyor, işime geliyor diye :rolleyes:

Euro 6 Türk lirasını geçmişken bu soru oldu mu Phillycim:KK8:

Bazen rastlıyorum türkiye deyince “ kesin müslüman şu gavurları azıcık çekiştireyim’” diye neler neler diyorlar adamların ne ahlaksızlıgı ne pisliği kalıtor, sonra usulca ceplerine yagancı pasaportların koyup , bir dahaki “hiristiyan ellerde gavur protestosuna” çıkıyorlar...

hadisi şerifler kitabımızda yazmaz yalnız :KK70: “din her eve girecek dedim oturun yerinize” tavrıyla yazıyor kaynaklarda da dimi?
Hadislerin kitapta yazmadığını bilecek kadar idrak sahibiyim evelallah..
İnandığın dinin kitabından bahsettim ben... ve orada da hadislerde de kimseyi inanmaya zorlamaz. Davet eder..
Buna sarılacak kadar tükendin mi yoksa..? :KK48:
Devşirme akıl da bir yere kadar tabi...

Cebinde biraz doları olan , ülkedeki ekonomik krizi düşünmeden , dolarini takip edip seviniyor.

Türkiye de herşey dolar endeksli. Döviz yüksekliğinde her şey zamlaniyor.

Bu şekilde olduğunda da ürün satılmıyor, stok yapılıyor , yastık altları çoğalıyor.

Alış yok veriş yok.

Peki Fransada yaşayıp da burdaki hükümeti savunmak neden? İçinde değilsiniz, ülke krize girse zerre etkilenmezsiniz peki amaç ne? Fazla para kazanmak için ya siz ya da babalarınız gitmiş zamanında. Neden? burda kazanılmıyor mu? Sıkıyorsa şu ekonomik buhranda gelip burda tutunmaya çalışın.!
İşte bilip bilmeden herşeye yorum yapmak böyle birşey :)
Babamın buraya geldiğini nerden biliyorsun? Çünkü ben o hükumetin verdiği hizmetlerden yararlandım. Ecevit zamanı ile AKP hükumeti zamanı arasındaki farkları kendi gözlerimle gördüm. Yaşadım biliyorum ve onaylıyorum. Doğma büyüme Fransa'lı da değilim. Ayrıca Erdoğan'ı desteklememe de kimse karışamaz sadece saygı duyabilirsiniz.

X