Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Hadislerin kitapta yazmadığını bilecek kadar idrak sahibiyim evelallah..
İnandığın dinin kitabından bahsettim ben... ve orada da hadislerde de kimseyi inanmaya zorlamaz. Davet eder..
Buna sarılacak kadar tükendin mi yoksa..? :KK48:
Devşirme akıl da bir yere kadar tabi...
sizi davet etmemi mi istiyorsunuz yani? ben kimi zorladım ya biri de çıkıp desin ki “ya evet mor -veya mosmor, morcivert, iqsu düşük, geri kafalı hepsine okeyim- sen beni müslümanlığa zorladın zorba” :KK70: haddim değil haşa.

İşte bilip bilmeden herşeye yorum yapmak böyle birşey :)
Babamın buraya geldiğini nerden biliyorsun? Çünkü ben o hükumetin verdiği hizmetlerden yararlandım. Ecevit zamanı ile AKP hükumeti zamanı arasındaki farkları kendi gözlerimle gördüm. Yaşadım biliyorum ve onaylıyorum. Doğma büyüme Fransa'lı da değilim. Ayrıca Erdoğan'ı desteklememe de kimse karışamaz sadece saygı duyabilirsiniz.
Ya siz ya babanız dedim! Durum açık, neden gittiğiniz zira ülkesini bu kadar seven ve her koşulda sahiplenen insan yurt dışında duramaz! neyse tartışmaya gerek yok ama içinde bulunmadığınız ülkenin durumunu da güzel göstermeye hiç gerek yok!

sizi davet etmemi mi istiyorsunuz yani? ben kimi zorladım ya biri de çıkıp desin ki “ya evet mor -veya mosmor, morcivert, iqsu düşük, geri kafalı hepsine okeyim- sen beni müslümanlığa zorladın zorba” :KK70: haddim değil haşa.
Dinim her eve girecek mesajını siz yazmadınız mı ?
Başka sözüm yok :)))

Dinim her eve girecek mesajını siz yazmadınız mı ?
Başka sözüm yok :)))
bı hadisi şerif ve bu şekilde yazmadım.
“gün gelecek bu dinin girmediği ev kalmayacak”
yani demek istiyor ki; gün gelecek hakikat olan bu dinin gerçekliğini bilmeyen kimse kalmayacak. neden anlaması bu kadar zor? pardon çarpıtması bu kadar kolay?

Madem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.
İşimiz gücümüz para mı :deli: Gel burada herhangi bir işe gir 1600 tl maaş al o zaman anlarsın ne çektiğimizi
Orada euro alıp oy basmakla olmuyor
Bu arada fırsatım olsa bir an düşünmeden yerleşirim zaten

hadisi şerifler kitabımızda yazmaz yalnız :KK70: “din her eve girecek dedim oturun yerinize” tavrıyla yazıyor kaynaklarda da dimi?

sizin gibi teslim olmak istiyorum.
her söylenene inanmak, her yapılana bir sebebi vardır demek.. dünyayı kendi kabuğumdan ibaret sanmak, körü körüne birine inanmak.
bu mertebeye nasıl eriştiniz yardımcı olun mehmet ali bey..

Gercekten cok garip, belki buraya yazan insanlarin esleri kepenk kapatacak, doviz borcu var, isten cikarilacak. Hic mi empati yapmiyorsunuz? Isiniz gucunuz para ne demek. Bir gunde paramiz yuzde kac deger kaybetti baberiniz var mi?

Bu kadar memnunsanız ülkenin durumundan ve para da sizin için bir önem arz etmiyorsa si buyurun gelin öz vatanınıza.. uzaktan kahraman olunmuyor... sonuna kadar direndik dersiniz :)))
Seyrettik demekten iyidir..
Ha sana ne diyecekseniz ? Sie de ne derim bende...
Defalarca Allah razı olsun diyebildim ben burada korkmadan. Hiç de sorum yaşamadım... kimse de niye dedin demedi :))
Bir hep mağdursunuz.. hiç mağrur olamadınız..

O kadar kolay yani, lüksünüzden vazgeçince atlatiliyor ekonomik kriz.
Son 2 yildir ne dev firmalar batti haberdarsinizdir heralde. Sevenhill, parkbravo batti. Adananin en büyük tekstilcilerinden biri batti. Türkiyenin en büyüklerinden sanko holding bile krizden dolayi antepteki tekstil fabrikasıni kapatti.
Binlerce kisi işsiz kaldi.Siz bu firmalardan da büyüķ olmalisiniz dolarin yükselmesini sadece lüksten vazgeçerek atlatacaginiza emin olduğunuza göre.
eşim özel sektörde işçi. babam bizzat özel sektörde patron. iş bizim. sizin kadar dert etmiyoruz üstesinden geliriz. ha evet zorlanırız ama geliriz şu saatten sonra yazacaklarımız doları düşürmüyor farkındaysanız? Allah kimseyi aç açıkta bırakmasın gerisi hallolur ailem bana bunu öğretti.

yok babam tekstil sektöründe son derece bizi etkileyen bir sektör. ama ne yapabiliriz yani ben burda çığırınca trump mı duyacak? Allah başkasına muhtaç etmesin diyoruz sadece hepimiz lüksümüzden ödün verecek durumdayız

Gelince bir Koç kesecek misiniz bana gelişimin şerefine :KK70:
Tamam sıkı durun inşallah gelmeyi düşünüyoruz. Reisimize yakından destek olcaz :KK200:
Erdoğanı destekliyorum diyen birini görünce çapraz ateşe alıyorsunuz, benim de canım var yapmayın :duduk:
Minik bebeğimle ilgilenmeye gidiyorum. Sizleri seviyorum. Vallahi bak seviyorum yeminle :))

Tamam sıkı durun inşallah gelmeyi düşünüyoruz. Reisimize yakından destek olcaz :KK200:
Erdoğanı destekliyorum diyen birini görünce çapraz ateşe alıyorsunuz, benim de canım var yapmayın :duduk:
Minik bebeğimle ilgilenmeye gidiyorum. Sizleri seviyorum. Vallahi bak seviyorum yeminle :))
Yok siz gelin hiç bir sey yapmayı düşünmüyoruz ama kusura bakmayin

Getirdiğiniz parayla siz kesersiniz malum bizim paranın değeri yerlerde. Bizi böyle sefalete düşüren kimseye de sevgim, saygım hatta tahammülüm bile kalmadı benim.

X