- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.476
Valla buluruz hatta az anlatsam gaza gelip özgürlük anıtının enini boyunu hesaplayıp bayrak siparişi verirlerSokağa çıksam buna inanan 100 bin kişi bulurum, net.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla buluruz hatta az anlatsam gaza gelip özgürlük anıtının enini boyunu hesaplayıp bayrak siparişi verirlerSokağa çıksam buna inanan 100 bin kişi bulurum, net.
ecevit ülkeyi yönetemediği için ekonomik kriz çıkmıştı yaGezi'de 1.88'den 1.92'ye yükseldi diye ekonomiyi batırdınız demişlerdi Şimdi de iktidarla ne ilgisi var diyorlar
Hayir baskı görmüyoruz. Egosu tavan yapmış, kendi doğrularını illa zorla kabul ettirmeye çalışan kadınlarla mücadele ediyoruzBaski mi goruyorsunuz yoksa, kiyamam.
Gezi'de 1.88'den 1.92'ye yükseldi diye ekonomiyi batırdınız demişlerdi Şimdi de iktidarla ne ilgisi var diyorlar
Kardeşim, eşim de ben de kamuda çalışıyoruz bunun kamu ile özel ile ilgisi yok endişeleniyoruz başımız ağrıyor canımız yanıyor.Yok ya cidden bak beni guldurerek sevaba girdiniz
Esim ozel sektorde calisiyor Iki aylik bebegim var Sabahtan beri dovizi takip ediyorum endiseleniyorum Kendi veya esi ozelde calisanlar ne demek istedigimi anlarlar Tabi ekonomiyi batirip hala din ve milliyetcilik nutku atan basta baskan erdogan ve beceriksiz tayfasina da icimden cok mubarek dualar ediyorum
Bu kadar moral bozuklugunda bazi mesajlar yuzumu gulduruyor Aslinda kara mizah gibi ama olsun
topyekün dinsiz değiller elbet. zira mehdi (a.s) her bir ülkeden en az bir talebesi var :)Bati ulkelerinin topyekun dinsiz oldugunu da nereden cikardiniz?
Sahsen kimseyi linc ettigimi dusunmemekle beraber, verdigim tepkinin arkasindayim. Hicbir inanana saygisizlik etmedim, dalga gecmedim, asagilanmayi hak etmedigimi dusunuyorum. Beni tanimladigini dusundugum bir sozcugun hakaret olarak kullanilmasini hos bulmuyorum, zaten hakaret degil.ilk kez din linci yedik, tarihe not alıyorum
Ya hani bunlar karı koca çok müslümanlar ya çantaya o parayı vermek haram değilmidir israf degilmidir hocam?hepsine tamam da bu denli kini hakedecek ne yapmış olabilir hükümet? baksana para kazanmayı haketmediğini dahi söyleyen var şaka gibi. çantayı haketmiyormuş bu nankörlüktür.
Kendinizi mi tanimladiniz bu kelimelerle? Hakarete ugramamayi istemek ne zamandan beri kendi dogrusunu kabul ettirmeye calismak olarak goruluyor?Hayir baskı görmüyoruz. Egosu tavan yapmış, kendi doğrularını illa zorla kabul ettirmeye çalışan kadınlarla mücadele ediyoruz
ben sizi aşağılamadım ama şahsım aşağılandı. eğitim durumuma, karakterime hakaret duydum. cevap vermedim o kişiye. yediğim linç bu benim. tüm sayfaları okuyun, beni aşağılayan kadınlarla mücadele ettim gücüm yettiği kadar.Sahsen kimseyi linc ettigimi dusunmemekle beraber, verdigim tepkinin arkasindayim. Hicbir inanana saygisizlik etmedim, dalga gecmedim, asagilanmayi hak etmedigimi dusunuyorum. Beni tanimladigini dusundugum bir sozcugun hakaret olarak kullanilmasini hos bulmuyorum, zaten hakaret degil.
kendi doğrunuz ne size göre dolar iki lira mıHayir baskı görmüyoruz. Egosu tavan yapmış, kendi doğrularını illa zorla kabul ettirmeye çalışan kadınlarla mücadele ediyoruz
dışarı çıkmaya gerek yok..burda vardır kesin..mesela ben :) ama öyle bayrak dikmek falan yok..alev toplarını bekliyorum amaSokağa çıksam buna inanan 100 bin kişi bulurum, net.
israf, ben vermem. verene nasıl verirsin diyemem. kendi tercihleri ne yapabilirim?Ya hani bunlar karı koca çok müslümanlar ya çantaya o parayı vermek haram değilmidir israf degilmidir hocam?
Kardeşim, eşim de ben de kamuda çalışıyoruz bunun kamu ile özel ile ilgisi yok endişeleniyoruz başımız ağrıyor canımız yanıyor.
yok babam tekstil sektöründe son derece bizi etkileyen bir sektör. ama ne yapabiliriz yani ben burda çığırınca trump mı duyacak? Allah başkasına muhtaç etmesin diyoruz sadece hepimiz lüksümüzden ödün verecek durumdayız
belli bölgelerde istese de soba yakamaz yasakMesela doğalgazlı evde soba mı yakıcaksınız ? Kettle yerine sobanın üstünde mi suyu kaynatıcaksınız?
Masraf olmasın diye ekmekle suyla mı karnınızı doyuracaksınız?
Lüksten ödün vermek nedir interneti kapatırsınız tatile gitmezsiniz sinemaya gitmezsiniz dışarıda yemeğe çıkmazsınız eee standart olması gerekenler neolucak banyo yapmayıp tv izlemeyip yemek yemeden mi yaşıycaksınız ?
İnsanlar maaşlarını alamıyo büyük bi kesim ya geç ya yarım alıyo hergün kapanan işyeri sayısı artıyo çıkın bi caddeye binin bi dolmuşa 10 dakikalık mesafede kaçtane kiralık yazısı görüceksiniz sayın
Bu insanlar lüks değil normal ihtiyaçlarını karşılayamıyacak ne ödününden bahsediyosunuz?
Din linci yediniz demek
belli bölgelerde istese de soba yakamaz yasak
yaşarım ben yukardaki standartlarda. emin olun insanlar normal ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma da gelse son model telefonundan ödün vermez. en fakirinin elinde son model.Mesela doğalgazlı evde soba mı yakıcaksınız ? Kettle yerine sobanın üstünde mi suyu kaynatıcaksınız?
Masraf olmasın diye ekmekle suyla mı karnınızı doyuracaksınız?
Lüksten ödün vermek nedir interneti kapatırsınız tatile gitmezsiniz sinemaya gitmezsiniz dışarıda yemeğe çıkmazsınız eee standart olması gerekenler neolucak banyo yapmayıp tv izlemeyip yemek yemeden mi yaşıycaksınız ?
İnsanlar maaşlarını alamıyo büyük bi kesim ya geç ya yarım alıyo hergün kapanan işyeri sayısı artıyo çıkın bi caddeye binin bi dolmuşa 10 dakikalık mesafede kaçtane kiralık yazısı görüceksiniz sayın
Bu insanlar lüks değil normal ihtiyaçlarını karşılayamıyacak ne ödününden bahsediyosunuz?