- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
Canim ben de kamuda calisiyorum bizim en azindan is güvencemiz var ama ozelde inan bana bugun itibariyle herkes cok tedirgin
çarpıtıyorsunuz farkındaysanız. söylemek istediğimi gayet iyi anladınız da işinize böyle geliyor. ee bi yerlerden destek almak lazım, yalnız başa çıkması zor oluyorHohlayarak ısıncaklar o halde mum ışığında yemek pişirirler lüksten ödün verirler fena mı böylece dolar düşer çünkü lüksümüzden dolar çıkıyo fakirleşince düşer
Sensin zavallı... ben sürünüyorum herkes sürünsün kafası ile geçmez bu hayat..ben kimi zorladım şaka mı yapıyosun? sen daha hadisi şerifi kavrayamamışsın. kafalarına silah dayayarak evlerine dinimizi sokacağımızı falan zannediyorsun sanırım, zavallı zihniyet sendeki.
Çünkü bakınız: ikiyüzlüecevit ülkeyi yönetemediği için ekonomik kriz çıkmıştı ya
dolar o yüzden 1.3 liradan ozamanın parası 1.6 liraya çıkmıştı
ecevit sezere kitapçık fırlattığı için dolar yükselmişti krizdeydik
maşallah dolar 7 liraya dayanacak krizde mrizde değiliz elhamdülillah
Ulke durumu malum, herkes gelecekten endiseli. Boyle bir ortamda dalga gecercesine cevaplar yazdiniz konuya, alkislanmayi mi bekliyordunuz? Herkesin belli bir siniri var, ulke kosullari goz onune alindiginda insanlarin bu siniri artik koruyamamasini normal buluyorum, sahsen sakin bir yapiya sahibim normalde ama son zamanlarda hic olmadigi kadar sinirleniyorum bazi seylere, verdigim tepkilere inanamiyorum. Dusunun ki bir tasitta seyahat halindesiniz, sofor araci israrla ucuruma surukluyor, yolcularin onemli bir kismi sofore methiyeler duzuyor, avuclari patlarcasina alkisliyor, "senin canin sagolsun" diyor. Tepkiniz ne olurdu?ben sizi aşağılamadım ama şahsım aşağılandı. eğitim durumuma, karakterime hakaret duydum. cevap vermedim o kişiye. yediğim linç bu benim. tüm sayfaları okuyun, beni aşağılayan kadınlarla mücadele ettim gücüm yettiği kadar.
Kendini niye yoruyorsun canımSensin zavallı... ben sürünüyorum herkes sürünsün kafası ile geçmez bu hayat..
“ din her eve girecek “ cümlesi bir dayatmadır.. ağzımdan çıkanı bir kulağın duysun evvela.. herkes aptal bir sen akıllı...
yaşarım ben yukardaki standartlarda. emin olun insanlar normal ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma da gelse son model telefonundan ödün vermez. en fakirinin elinde son model.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
hadisi şerifler kitabımızda yazmaz yalnızSensin zavallı... ben sürünüyorum herkes sürünsün kafası ile geçmez bu hayat..
“ din her eve girecek “ cümlesi bir dayatmadır.. ağzımdan çıkanı bir kulağın duysun evvela.. herkes aptal bir sen akıllı...
Okuduğun kitaptan haberin yok...
kapamasında :)
ben tam olarak nerede dalga geçmişim? benim fikirlerim sizin nazarınızda dalgaya alındı, bak şuan da söylüyorsunuz. hakettiğimi de söylediniz. helal olsun ne diyebilirim artık.Ulke durumu malum, herkes gelecekten endiseli. Boyle bir ortamda dalga gecercesine cevaplar yazdiniz konuya, alkislanmayi mi bekliyordunuz? Herkesin belli bir siniri var, ulke kosullari goz onune alindiginda insanlarin bu siniri artik koruyamamasini normal buluyorum, sahsen sakin bir yapiya sahibim normalde ama son zamanlarda hic olmadigi kadar sinirleniyorum bazi seylere, verdigim tepkilere inanamiyorum. Dusunun ki bir tasitta seyahat halindesiniz, sofor araci israrla ucuruma surukluyor, yolcularin onemli bir kismi sofore methiyeler duzuyor, avuclari patlarcasina alkisliyor, "senin canin sagolsun" diyor. Tepkiniz ne olurdu?
Devlet memur maaşlarını kesebilirmişCanim ben de kamuda calisiyorum bizim en azindan is güvencemiz var ama ozelde inan bana bugun itibariyle herkes cok tedirgin
Sitede nerdeyse Allah razı olsun bile diyemiycez.
Ç A R P I T M AVerebileceğiniz tek örnek bu en fakirin elinde son model telefon . Telefon milyon dolarlık ya
Bakın alınmış ev kredilerine bankalara ödenemediği için yüzde kaç oranında bankaya kalmış ev ?
Siz yaşarsınız insanlar kira vermek zorunda lüksünden ödün verip çadırda mı yaşasın biraz gözlüğünüzü çıkartın
çarpıtıyorsunuz farkındaysanız. söylemek istediğimi gayet iyi anladınız da işinize böyle geliyor. ee bi yerlerden destek almak lazım, yalnız başa çıkması zor oluyor
Dalga gectiginizi soylemedim ama oyle seyler yazdiniz ki sahsen ben ciddiyetiniz hususunda supheye dustum. Hak ettiginizi de soylemedim ama tahammul seviyelerimizin onemli olcude dustugu bir devirdeyiz, ben yazilanlar karsisinda soka ugramiyorum artik.ben tam olarak nerede dalga geçmişim? benim fikirlerim sizin nazarınızda dalgaya alındı, bak şuan da söylüyorsunuz. hakettiğimi de söylediniz. helal olsun ne diyebilirim artık.
Ben de inanırdım çocukken...dışarı çıkmaya gerek yok..burda vardır kesin..mesela ben :) ama öyle bayrak dikmek falan yok..alev toplarını bekliyorum ama
kimse kimsenin fikrini değiştiremiyor. tartışmaya gerek yok o halde. o sizin fikriniz bu benim. sınırı aşmadığı sürece saygım vardır. iyi akşamlarBen hiçbişeyi çarpıtmıyorum desteğede ihtiyacım yok.
Doğalgaza gelen zamdan haberiniz var mı sizin ? Ve daha gelecek olanlardan ?
Siz lüksten kastınız neyse onu bırakıp yaşayabilirsiniz bende yaşayabilirim ayşede ama büyük bi çoğunluk yaşıyamaz bunu anlamıyosunuz
Herşey çok pahalı 10 liraydı soğan patates, patates almadım çoğu şeyi almam gerekenden az alıyorum mutfak masrafım ona rağmen fazla ödüyorum bunu ödeyemeyecekler var anlamıyosunuz
Asgari ücretle çalışan kaç kişi var bu ülkede fikriniz var mı ? Zaten lüksleri yok o dediğiniz telefonlarını satsaklara anca bi aylarını kurtarır sonra elde avuçta hiçbişey yok
peki. tartışmanın lüzumu yok o halde. iyi akşamlar diliyorum size de. kibar yorumlara saygım +100Dalga gectiginizi soylemedim ama oyle seyler yazdiniz ki sahsen ben ciddiyetiniz hususunda supheye dustum. Hak ettiginizi de soylemedim ama tahammul seviyelerimizin onemli olcude dustugu bir devirdeyiz, ben yazilanlar karsisinda soka ugramiyorum artik.