- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
şarap çünkü. hava su toprağa dördüncü olarak eklendi. hangi devirde yaşıyoruz canım içkisiz ev mi olurmuş geri kafalılar (!)yok ben katılıyorum, şarabını evde yapamıyorsa içmesin efendim.. 80 derece saf alkol nelerine yetmiyor aşkolsun.. bunlar hep şükürsüzlük mor, sen bakma bunlara..
ya işte bakın öyle bolluk ki kaliteli içki ihtiyaç haline geliyor. şaka gibisiniz ya şaşırıyorum gerçekten!Yahu belki ihtiyacı o, ona mı takıldın... hadi onu geç milyonlar var yahu yoksullukla boğuşan, evet temel yaşam giderleri uçuyor , çok mu zor anlamak, sizin ki "ölüyorsun bak ama kalp krizinden ya araba kazası geçirseydin demek" resmen... insanlar pazardan 200 liradan az çıkamıyorum elektrık su faturası kışın gaz faturası ödemekten tek kuruş bana kalmıyor diyor, sen tatava yapıyorsun hala.
küçük de olsa bir eviniz var. ve size yetiyor mu?
kısıtlı da olsa internetiniz var.
az da olsa meyvenizi sebzenizi alıyorsunuz.
gözünüz hep yükseklerde gördüğünüz üzere söylediklerimi tasdiklediniz. size yetiyor demek ki şu şartlar hala yaşamınızı sürdürebildiğinize göre. kaliteli içki bile çok paraymış. ucuza kaliteli içki arıyorsunuz yani. gördüğünüz üzere hiçbir şeyden eksik kalmayım ama az para ödeyim istiyorsunuz. tam olarak şükürsüzlük.
şarap çünkü. hava su toprağa dördüncü olarak eklendi. hangi devirde yaşıyoruz canım içkisiz ev mi olurmuş geri kafalılar (!)
Valla benim dolarimda var euromda. Gerisini gerisi dusunsun.
çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorumCok calisip az alin, oturun birde alabildiginiz icin şükür edin diyorsun aqgdgsjsg
Sen öyle dıyorsun ama karikatürü çizen bildiğin dalga geçmiş .
Allah afetsin . Hidayet versin.
Çok yanlış bir çizim.
HiçValla benim dolarimda var euromda. Gerisini gerisi dusunsun.
Şarap bulamayan kolonya içsinyok ben katılıyorum, şarabını evde yapamıyorsa içmesin efendim.. 80 derece saf alkol nelerine yetmiyor aşkolsun.. bunlar hep şükürsüzlük mor, sen bakma bunlara..
Mustehak .Oturdugum yerden param degerleniyor. O kazandiklarimla bayramda yunanistanda tatil yapacagim. Sabah bi ara 6.40 di garantide sarip 6.20den geri alabilsem sahane olacakti o ara iste kacirdim. Bir tek o a üzülüyorum.yine de yazmadan duramıyor insan ya.. aşırı eğlenceli, yanda da döviz kuru açık
çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
Ne ayıp ya. Hayinlik yapıyorsun bak. Pompala o 11 euroyu piyasalara. Bak o zaman kriz mriz kalıyor mu? Valla hiç vatansever değilsinizHiç
Benimde 11 eurom varmış
Zengin olmama dakikalar kaldı
çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
b*ktan sanatçıların her bir sahne kıyafetine, takısına döktükleri servet göze batmıyor da bir çantaya 50 bin vermişmiş. sanane? varmış vermiş. tek sorun başkan eşi olması mı? ingiltere kraliçesi 1. elizabeth yapsa offff batı mükemmel yaaa offf vizyonluk akıyor çantaya bak yaaa bu kral da amma mütevazi! dersiniz.Bende ulkesinden ve insanlarindan cok sahis kollayanlarin bu kadar cok olmasina sasiriyorum.
Neticede halka herseyiniz tam olsun ama az odemek istemeyin yok oyle bir dunya diyen bir vatandasin
Leydimizin 50 binlik cantasina, yazlik icin kesilen binlerce agaca, sarayin yuksek gider kalemlerine de donup bir yorum yapmasini beklerim.
Vazgectim beklemiyorum.
şu yazdıklarımdan yolsuzlukları savunduğumu düşünüyorsanız zaten dümdüz duvara konuşuyorum ben.god damn it yine katılıyorum ya.. Kpss den 95 alıp mülakatta elenip, kpps den 60 alıp torpille atanabiliyor insanlar.. hayır anlayamıyorum devlet daha ne yapsın kolaylık olarak kız haklı litfen..