Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

şu yazdıklarımdan yolsuzlukları savunduğumu düşünüyorsanız zaten dümdüz duvara konuşuyorum ben.

aaaa aşkolsun siz savunmazsınız hatta şiddetle karşısınız lütfen :) çantaya var ki vermiş diyorsanız buna da demek ki sınava kimse girmemiş demeniz gerekiyordu zira aynı şey..

çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
İktidar da halkla aynı durumda olsa bir nebze hak verebilirdim belki. Emine hanım Hermes çanta takıyor sen halka azla yetinin diyorsun. Ayıp yahu insan söylemeye utanır.

Dolarla iphone alamayacaksınız yazmışsın. Hanımefendiğicim dişin kırılsa mazallah gidip yaptıramazsın zira hepsi dolarla yurtdışından geliyor. Bu bir örnekti daha da çoğaltılabilir.

Samani bile ithal ettiğimiz bir devirde yazdıklarınıza bak. Nasıl gelişiriz diye düşünmeyin sakın aman ha. Hep azla yetinelim. Başımızdakiler rahat etsin yeter.

çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
Yakında temel ihtiyaçlara vs. bir sürü yeni zam eklenecek o zaman doyacakmıyız doymayacakmıyız göreceğiz.İktidarda o vardı bu vardı diye bakmamak gerek bu devletimizin sorunudur.Kamuda iyi para alıp keyif sürülüyormuş ,kolaylıklar sağlanmış vs. demişsiniz.Peki,asgari ücretli ev geçindiren ,çocuk okutan bu gariban vatandaşımızdan neden bahsetmiyorsunuz.Getirdiğiniz mültecilerden daha hiç bahsetmedim bak .Senin gariban vatandaşın öbür ayı zor getiriyor,asgari ücret faturalara kiraya yetmiyor ,açlıktan ölecek hele de büyükşehirdeyse.Kendi vatandaşını düşünüp de asgari ücretler artırılabilirdi ,yeni iş sahaları açılabilirdi,eğitimde kalite yapılabilirdi.Biz neredeyiz ,yerlerdeyiz. Bence bu halk gözünü, kulağını ,beynini kapatmaya devam ederse venezuelladan da beter halde olacağız.Bu ödediğimiz vergiler vs. ile birileri ne yapıyor gerçekten merak ediyorum.Doymadılar mı halen ne zaman birilerini doyuracağız?

İktidar da halkla aynı durumda olsa bir nebze hak verebilirdim belki. Emine hanım Hermes çanta takıyor sen halka azla yetinin diyorsun. Ayıp yahu insan söylemeye utanır.

Dolarla iphone alamayacaksınız yazmışsın. Hanımefendiğicim dişin kırılsa mazallah gidip yaptıramazsın zira hepsi dolarla yurtdışından geliyor. Bu bir örnekti daha da çoğaltılabilir.

Samani bile ithal ettiğimiz bir devirde yazdıklarınıza bak. Nasıl gelişiriz diye düşünmeyin sakın aman ha. Hep azla yetinelim. Başımızdakiler rahat etsin yeter.

millete hava, su, toprak kendilerine Hermes.. sebep de "var ki vermiş" :KK53:

Tartisma nerelere gelmis, saka gibi..
Dolarin suan bu duruma gelmesinin rahip olayiyla alakasi bir yere kadar. Abd abd deyip iciniz rahatliyor fln ama oyle degil. En basitinden ekonomi bakani tercihi, merkez bankasina karisilmasi bunlar da mi kader.Basitlestirmeye calisiyorum. Ulkemize yabanci yatirimci gelmesi gerekiyor ama hic bir yatirimci bu sartlarda gelmez. Ikincisi dunyada amerikanin fazladan para dagittigi donemde herkes uretime , argeye para harcayip gelisrken bizim sadece insaat sektorune yuklenmemiz ve onun da suan tikanmasi. Suan cok kotu bir kisir donguye girdik, enflasyon , issizlik. Allah kitapla ne alakasi var. Cozum yapisal reform.
http://www.mahfiegilmez.com/2018/08/ekonomide-ksr-donguler-ve-cks-yolu.html?m=1

ya işte bakın öyle bolluk ki kaliteli içki ihtiyaç haline geliyor. şaka gibisiniz ya şaşırıyorum gerçekten!

b*ktan sanatçıların her bir sahne kıyafetine, takısına döktükleri servet göze batmıyor da bir çantaya 50 bin vermişmiş. sanane? varmış vermiş. tek sorun başkan eşi olması mı? ingiltere kraliçesi 1. elizabeth yapsa offff batı mükemmel yaaa offf vizyonluk akıyor çantaya bak yaaa bu kral da amma mütevazi! dersiniz.

Saka misin sen, bir üyenin içki lafı yüzünden sanki milyonlar içkı ıcemıyor da ondan yakınıyora getırıyorsun. Abartma istersen yani, sıradan günlük hayattan bahset...

Gerçekten mi çalışarak doymuyorlardı , Allah varya sizleri bildiği gibi yapsın, bak ben işçi çocuğuyum babam tek maaşla ve tek ek iş ile beni ve beş kardeşi üni. okuttu hem de ıstanbul da hem de karnımız tok sırtımız pek şekılde!

Ayrıca sana ne sanatçıdan, başkanın politikacının ısı belli aldığı maaş belli, eşi de çalışmıyor ise, o para nereden geliyor.? Eskiden nereden buldun yasası vardı, akp onu da kaldırdı kim" çantaya " verdiğin para nereden geliyor sormayalım!,

Son düzenleme:
b*ktan sanatçıların her bir sahne kıyafetine, takısına döktükleri servet göze batmıyor da bir çantaya 50 bin vermişmiş. sanane? varmış vermiş. tek sorun başkan eşi olması mı? ingiltere kraliçesi 1. elizabeth yapsa offff batı mükemmel yaaa offf vizyonluk akıyor çantaya bak yaaa bu kral da amma mütevazi! dersiniz.

boktan sanatçının aldığı çanta kıyafet parası benim cebimden çıkmıyor. ama emine erdoğanın çantasının parası benim cebimden çıkıyor. senin cebinden de çıkıyor yani bilesin.

Elizabetin ulkesinde halk TL nin yukselisi karsisinda dehsete kapilsaydi
Kralicem cok yasa derler miydi acabaaa ahahaha
Keske bizde onlarin halki gibi refah icerisinde olsaydik da
Leydimize de ne cok yakismis yarasin diyebilseydik :KK70:

aaaa aşkolsun siz savunmazsınız hatta şiddetle karşısınız lütfen :) çantaya var ki vermiş diyorsanız buna da demek ki sınava kimse girmemiş demeniz gerekiyordu zira aynı şey..
demet akalının kısa bir avm turu için gucciden giyinmesi gözünüze batmıyor nedense? erdoğan uykusuz uykusuz onca şeyle uğraşıyor. beğendiği bir çantayı da mı alamayacak?

demet akalının kısa bir avm turu için gucciden giyinmesi gözünüze batmıyor nedense? erdoğan uykusuz uykusuz onca şeyle uğraşıyor. beğendiği bir çantayı da mı alamayacak?
abla bak bi daha söylüyprum. demet ne alıyorsa kendi parası ile.
erdoğan ne alıyorsa bizim verdiğimiz paralar ile.

neyi anlamıyosun?

millete hava, su, toprak kendilerine Hermes.. sebep de "var ki vermiş" :KK53:
anam sanki hava su toprakla yetinirken kadın çanta takmış. hey Allahım sizinle uğraşılmaz tek işiniz cümleleri çarpıtmak mantıklı tek açıklamanız yok.

demet akalın benden mi kazanıyor? kadın şarkı söylüyor, kazanıyor en fazla gitmezsin senin paranla almaz.. diğeri maaşından mı alıyor? aldığı maaş 40 bin çanta 49 bin dolar, sayı saymayı biliyorsanız hesaplarsınız.. kaldı ki uykusuz kalmak yeterli mi? şaka mısınız yahu?

X