Mustehak .Oturdugum yerden param degerleniyor. O kazandiklarimla bayramda yunanistanda tatil yapacagim. Sabah bi ara 6.40 di garantide sarip 6.20den geri alabilsem sahane olacakti o ara iste kacirdim. Bir tek o a üzülüyorum.
şu yazdıklarımdan yolsuzlukları savunduğumu düşünüyorsanız zaten dümdüz duvara konuşuyorum ben.
İktidar da halkla aynı durumda olsa bir nebze hak verebilirdim belki. Emine hanım Hermes çanta takıyor sen halka azla yetinin diyorsun. Ayıp yahu insan söylemeye utanır.çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
Yakında temel ihtiyaçlara vs. bir sürü yeni zam eklenecek o zaman doyacakmıyız doymayacakmıyız göreceğiz.İktidarda o vardı bu vardı diye bakmamak gerek bu devletimizin sorunudur.Kamuda iyi para alıp keyif sürülüyormuş ,kolaylıklar sağlanmış vs. demişsiniz.Peki,asgari ücretli ev geçindiren ,çocuk okutan bu gariban vatandaşımızdan neden bahsetmiyorsunuz.Getirdiğiniz mültecilerden daha hiç bahsetmedim bak .Senin gariban vatandaşın öbür ayı zor getiriyor,asgari ücret faturalara kiraya yetmiyor ,açlıktan ölecek hele de büyükşehirdeyse.Kendi vatandaşını düşünüp de asgari ücretler artırılabilirdi ,yeni iş sahaları açılabilirdi,eğitimde kalite yapılabilirdi.Biz neredeyiz ,yerlerdeyiz. Bence bu halk gözünü, kulağını ,beynini kapatmaya devam ederse venezuelladan da beter halde olacağız.Bu ödediğimiz vergiler vs. ile birileri ne yapıyor gerçekten merak ediyorum.Doymadılar mı halen ne zaman birilerini doyuracağız?çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
İktidar da halkla aynı durumda olsa bir nebze hak verebilirdim belki. Emine hanım Hermes çanta takıyor sen halka azla yetinin diyorsun. Ayıp yahu insan söylemeye utanır.
Dolarla iphone alamayacaksınız yazmışsın. Hanımefendiğicim dişin kırılsa mazallah gidip yaptıramazsın zira hepsi dolarla yurtdışından geliyor. Bu bir örnekti daha da çoğaltılabilir.
Samani bile ithal ettiğimiz bir devirde yazdıklarınıza bak. Nasıl gelişiriz diye düşünmeyin sakın aman ha. Hep azla yetinelim. Başımızdakiler rahat etsin yeter.
yok ben katılıyorum, şarabını evde yapamıyorsa içmesin efendim.. 80 derece saf alkol nelerine yetmiyor aşkolsun.. bunlar hep şükürsüzlük mor, sen bakma bunlara..
kolonya içsin neyine yetmiyor.
80 lerde kolonya bile yoktu, çiçeklere elimizi sürerdik ferahlamak içün :/
ya işte bakın öyle bolluk ki kaliteli içki ihtiyaç haline geliyor. şaka gibisiniz ya şaşırıyorum gerçekten!
çok çalışıp az almak? 80li yıllarda insanlar günlerininim yarısını çalışarak geçirip üstüne doymuyorlardı. iktidarda kim vardı? şuan orta halli bi işte max çalışma saati 10. kamudaysanız 8. hayli iyi para alıp keyif sürüyoruz hep beraber. peki bu duruma nasıl geldik? tüm kolaylıklar sağlandığı halde ülkesini bu kadar sevmeyen çok az millet vardır ayakta alkıslıyorum
b*ktan sanatçıların her bir sahne kıyafetine, takısına döktükleri servet göze batmıyor da bir çantaya 50 bin vermişmiş. sanane? varmış vermiş. tek sorun başkan eşi olması mı? ingiltere kraliçesi 1. elizabeth yapsa offff batı mükemmel yaaa offf vizyonluk akıyor çantaya bak yaaa bu kral da amma mütevazi! dersiniz.
kolonya sıraları vardı, annem hep anlatırdı. karneyle alırlarmış :/
b*ktan sanatçıların her bir sahne kıyafetine, takısına döktükleri servet göze batmıyor da bir çantaya 50 bin vermişmiş. sanane? varmış vermiş. tek sorun başkan eşi olması mı? ingiltere kraliçesi 1. elizabeth yapsa offff batı mükemmel yaaa offf vizyonluk akıyor çantaya bak yaaa bu kral da amma mütevazi! dersiniz.
mesela beni 3 yaş büyük yazdırmış kolonya için
asdşljfskdlf
yalnız kafası çok güzel ya olsa da içsek
demet akalının kısa bir avm turu için gucciden giyinmesi gözünüze batmıyor nedense? erdoğan uykusuz uykusuz onca şeyle uğraşıyor. beğendiği bir çantayı da mı alamayacak?aaaa aşkolsun siz savunmazsınız hatta şiddetle karşısınız lütfen :) çantaya var ki vermiş diyorsanız buna da demek ki sınava kimse girmemiş demeniz gerekiyordu zira aynı şey..
abla bak bi daha söylüyprum. demet ne alıyorsa kendi parası ile.demet akalının kısa bir avm turu için gucciden giyinmesi gözünüze batmıyor nedense? erdoğan uykusuz uykusuz onca şeyle uğraşıyor. beğendiği bir çantayı da mı alamayacak?
anam sanki hava su toprakla yetinirken kadın çanta takmış. hey Allahım sizinle uğraşılmaz tek işiniz cümleleri çarpıtmak mantıklı tek açıklamanız yok.millete hava, su, toprak kendilerine Hermes.. sebep de "var ki vermiş"
demet akalının kısa bir avm turu için gucciden giyinmesi gözünüze batmıyor nedense? erdoğan uykusuz uykusuz onca şeyle uğraşıyor. beğendiği bir çantayı da mı alamayacak?