- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
ayrıca sanane emine erdoğandan?? ırgat gibi çalışıp kıt kanaat geçinen bir milletken, daha az çalışıp daha fazka lükse sahip olduğumuz şu duruma geldik ama kimse kimseye yaranamıyor pes!Saka misin sen, bir üyenin içki lafı yüzünden sanki milyonlar içkı ıcemıyor da ondan yakınıyora getırıyorsun. Abartma istersen yani, sıradan günlük hayattan bahset...
Gerçekten mi çalışarak doymuyorlardı , Allah varya sizleri bildiği gibi yapsın, bak ben işçi çocuğuyum babam tek maaşla ve tek ek iş ile beni ve beş kardeşi üni. okuttu hem de ıstanbul da hem de karnımız tok sırtımız pek şekılde!
Ayrıca sana ne sanatçıdan, başkanın politikacının ısı belli aldığı maaş belli, eşi de çalışmıyor ise, o para nereden geliyor.? Eskiden nereden buldun yasası vardı, akp onu da kaldırdı kim" çantaya " verdiğin para nereden geliyor sormayalım!,
anam sanki hava su toprakla yetinirken kadın çanta takmış. hey Allahım sizinle uğraşılmaz tek işiniz cümleleri çarpıtmak mantıklı tek açıklamanız yok.
he hiç çalışmıyor yani? bizim kaşımıza gözümüze çalışıyor adam. vallahi nankörsünüz.abla bak bi daha söylüyprum. demet ne alıyorsa kendi parası ile.
erdoğan ne alıyorsa bizim verdiğimiz paralar ile.
neyi anlamıyosun?
Fetöcü diye içeri alınmadığına dua et pampaBensiz siyasi konu olur mu ya
Kızlar küçüklükten beri sakladığım 1 dolarım vardı. Ne yapacağım bununla diyordum. Biraz daha bekleyip arsa mı alsam
yılbaşında yaptığı konserden minimum 700bin ₺ alıyor. bunu da çıkardığı mekan cebinden mi ödüyor? bizim milletimiz gidiyor mekana. o parayı yiyor kış boyu. bu sadece yılbaşı sermayesi. bunun yaz sermayesi var. plaj konserleri vs vs. yine bizim milletimizin lüks düşkünlüğünden çıkıyor bilesinboktan sanatçının aldığı çanta kıyafet parası benim cebimden çıkmıyor. ama emine erdoğanın çantasının parası benim cebimden çıkıyor. senin cebinden de çıkıyor yani bilesin.
Sen merak etme dolar tüyünden yastığı vardır onun. Mışıl mışıl uyuyordur. Asıl gırtlağına kadar borca batmış esnafı düşün onlar için dua et.demet akalının kısa bir avm turu için gucciden giyinmesi gözünüze batmıyor nedense? erdoğan uykusuz uykusuz onca şeyle uğraşıyor. beğendiği bir çantayı da mı alamayacak?
Anlamadigindan bilmediginden degil, fanatizm yapiyorlar. Baskalarina olan nefretleri cok guzel manipule edildi. Boyle cesur konustuklarina bakmayin. Nasil degisecekler biz bile sasiracagiz.Cavusevskuya bakin derim.abla bak bi daha söylüyprum. demet ne alıyorsa kendi parası ile.
erdoğan ne alıyorsa bizim verdiğimiz paralar ile.
neyi anlamıyosun?
biz müslümanız bizim milletimiz hiçbir zaman bundan memnun olmaz sen merak etmeElizabetin ulkesinde halk TL nin yukselisi karsisinda dehsete kapilsaydi
Kralicem cok yasa derler miydi acabaaa ahahaha
Keske bizde onlarin halki gibi refah icerisinde olsaydik da
Leydimize de ne cok yakismis yarasin diyebilseydik
adam ülke yönetiyor onda dahi yeterince çalışmadığı söyleniyor. asıl siz şakasınız. hesabını verin ne diyebilirim ki.demet akalın benden mi kazanıyor? kadın şarkı söylüyor, kazanıyor en fazla gitmezsin senin paranla almaz.. diğeri maaşından mı alıyor? aldığı maaş 40 bin çanta 49 bin dolar, sayı saymayı biliyorsanız hesaplarsınız.. kaldı ki uykusuz kalmak yeterli mi? şaka mısınız yahu?
benim duam hepsine sen rahat ol.Sen merak etme dolar tüyünden yastığı vardır onun. Mışıl mışıl uyuyordur. Asıl gırtlağına kadar borca batmış esnafı düşün onlar için dua et.
adam ülke yönetiyor onda dahi yeterince çalışmadığı söyleniyor. asıl siz şakasınız. hesabını verin ne diyebilirim ki.
bayıldığınız batıda taş üstünde taş kalmayınca sizinle irtibatta olmak isterim.Anlamadigindan bilmediginden degil, fanatizm yapiyorlar. Baskalarina olan nefretleri cok guzel manipule edildi. Boyle cesur konustuklarina bakmayin. Nasil degisecekler biz bile sasiracagiz.Cavusevskuya bakin derim.
Uykusunu kaçıran şeyin Emine’ye çanta almak olmadığına eminimdemet akalın benden mi kazanıyor? kadın şarkı söylüyor, kazanıyor en fazla gitmezsin senin paranla almaz.. diğeri maaşından mı alıyor? aldığı maaş 40 bin çanta 49 bin dolar, sayı saymayı biliyorsanız hesaplarsınız.. kaldı ki uykusuz kalmak yeterli mi? şaka mısınız yahu?
bayıldığınız batıda taş üstünde taş kalmayınca sizinle irtibatta olmak isterim.
aynen office bu dünya kimseye kalmaz hepimiz rahat olalım siz çok kastınız.amiiiiin.. zaten senin söylemenle değil morcivert, rabbim tek tek tek tek sorsun kayırmaların, torpillerin, dönen ve yenen paraların hesabını herkesten tek tek tek inşallah..
Soğan ekmek yiyerek tabi onu da bulabilirsek:)Insallah ironi yapmışsınızdır
Eğer ironi değilse ,
Nasıl boyun eğmeyeceksiniz mesela biraz anlatir misiniz ?
he hiç çalışmıyor yani? bizim kaşımıza gözümüze çalışıyor adam. vallahi nankörsünüz.
e gitmesin millet. zorla mı gidiyolar? ben gitmiyorum mesela.yılbaşında yaptığı konserden minimum 700bin ₺ alıyor. bunu da çıkardığı mekan cebinden mi ödüyor? bizim milletimiz gidiyor mekana. o parayı yiyor kış boyu. bu sadece yılbaşı sermayesi. bunun yaz sermayesi var. plaj konserleri vs vs. yine bizim milletimizin lüks düşkünlüğünden çıkıyor bilesin
aynen office bu dünya kimseye kalmaz hepimiz rahat olalım siz çok kastınız.