doları Allahın değil, 91 bin açıkta kalan ortaokul öğrencisinin bulunduğu sistemin yükselttiğini öğrendikleri gün iyi şok olacaklar yalnız..
ben diyorum dinlemiyorsunuz.. bunlar hala avm, araba, telefon geyiği yapıyor çünkü fiyatlara yansımadı henüz dolar.. Ekimde - kasımda görüşelim, nete verecek paraları olursa.. zannediyorlar ki hayat böyle gidecek, dolar kendi kendine eğleniyor..
asıl siz bolluğun farkında değilsiniz. ben biliyorum doların yükselmesinin ne demek olduğunu, milletin üzerindeki etkisini anlatıyorum size bilmem farkında mısınız?Siz şaka mısınız ?
Troll falan mısınız ?
Neyin rahat batması hanımefendi ? İnsanlar evlerine alacak ucuz şey bulamıyorlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Hiç mi ülkenin durumundan haberiniz yok ? Çıkın bir insanlara sorun en son ne zaman tatile gitmişler,hatta soruyu şöyle sorun ''hayatınızda hiç tatile gittiniz mi''.Iphone alamıyorlar diye kızıyorlar demişsiniz,sizin için dolar bir tek Iphone ise bilemedim yani size ben çok üzüldüm yalan söylemeyeceğim.
aynen olabilir. helal olsun size.O zaman şöyle diyeyim ;
Ben ithalatçıyım. Kendi firmam var.
Parasını 4.74 ve 4.86 kur ile ödediğim 5 konteyner malım dün depoma girdi.
Yani benim malım yolda iken yüzde 40 değer kazandı sadece kurdan... çocuğumda yok üstelik :)) pasaportum var, param var... yaşayacağım ülkeyi seçme özgürlüğüm de varken,
neden acaba gelip burada ülke ve ekonomisi için endişe edip uykularımı kaçırıyorum?
Nasıl bir rahat ki bu akşama yemeye ekmeği olmayana batmıyor da bana batıyor ?
Damarlarındaki kandan olabilir mi ?
Artık üzülmüyorum ya.Evet ben de zor durumda kalacağım doğru ama üzülmüyorum.Her halk hak ettiğini yaşar diye bir söz var,çok da doğru.
asıl siz bolluğun farkında değilsiniz. ben biliyorum doların yükselmesinin ne demek olduğunu, milletin üzerindeki etkisini anlatıyorum size bilmem farkında mısınız?
küçük de olsa bir eviniz var. ve size yetiyor mu?Arabam yok.
Küçük bir evde yaşıyorum.
İnternetim kısıtlı.
Tatile çıkamıyorum.
Meyve sebze dolu dolu alamıyorum,param yok.
Kaliteli bir eğitim alamıyorum maddi yetersizlikten.Kendim çabalamak zorundayım.
İstediğim gibi gezip eğlenemiyorum,kaliteli içki bile dünya para.
Telefon alacağım diyorum aylardır,istediğim telefonun fiyatı gün geçtikçe artıyor.
Bilgisayar oyunu oynamak gibi bir hobim var,eskiden yine oyun alabiliyordum,şimdi indirimdeyken bile almam imkansız.
Pardon bunun neresi bolluk ?
zamaninda iyi beslenememkten bunlar hep karbonhidrat turevlerinin sucu anliyorum ben sizi..senin kimseyi aşağılamaya hakkın yok. aynı zamanda eğitim durumunu. ne okudun bilmiyorum da kendini geliştiremediğin besbelli. densiz.
umarım ban yersin.
evet kaliteli beslenemedim param yoktu. nerde o vakitlerde şimdiki bollukzamaninda iyi beslenememkten bunlar hep karbonhidrat turevlerinin sucu anliyorum ben sizi..
Arabam yok.
Küçük bir evde yaşıyorum.
İnternetim kısıtlı.
Tatile çıkamıyorum.
Meyve sebze dolu dolu alamıyorum,param yok.
Kaliteli bir eğitim alamıyorum maddi yetersizlikten.Kendim çabalamak zorundayım.
İstediğim gibi gezip eğlenemiyorum,kaliteli içki bile dünya para.
Telefon alacağım diyorum aylardır,istediğim telefonun fiyatı gün geçtikçe artıyor.
Bilgisayar oyunu oynamak gibi bir hobim var,eskiden yine oyun alabiliyordum,şimdi indirimdeyken bile almam imkansız.
Pardon bunun neresi bolluk ?
şükürsüzsün canım, allah nefes vermiş nefes.. sen nefes alamayan kaç ölü var toprak altında biliyor musun? arabaya da binme efendim, ekmeği 2 günde bir ye, gezip eğlenme aç a haberi izle bak ülke şahlanıyor.. ben anlamıyorum ki netin var, nefes alıyorsun hala gözün yükseklerde.. yazık.. :/
Evet öyleymiş,ben de aydınlandım az önce şimdi şükür etmeye başladım.
ucuza kaliteli içki istemesine yorum yok? hani içiyor da kalitesini ucuza içemiyor diye tatava yapıyor şaka gibisiniz.şükürsüzsün canım, allah nefes vermiş nefes.. sen nefes alamayan kaç ölü var toprak altında biliyor musun? arabaya da binme efendim, ekmeği 2 günde bir ye, gezip eğlenme aç a haberi izle bak ülke şahlanıyor.. ben anlamıyorum ki netin var, nefes alıyorsun hala gözün yükseklerde.. yazık.. :/
ucuza kaliteli içki istemesine yorum yok? hani içiyor da kalitesini ucuza içemiyor diye tatava yapıyor şaka gibisiniz.
Evet öyleymiş,ben de aydınlandım az önce şimdi şükür etmeye başladım.
ucuza kaliteli içki istemesine yorum yok? hani içiyor da kalitesini ucuza içemiyor diye tatava yapıyor şaka gibisiniz.
aynen öyle... tek çözüm önerisi "yastık altındakileri bozun!"Yahu belki ihtiyacı o, ona mı takıldın... hadi onu geç milyonlar var yahu yoksullukla boğuşan, evet temel yaşam giderleri uçuyor , çok mu zor anlamak, sizin ki "ölüyorsun bak ama kalp krizinden ya araba kazası geçirseydin demek" resmen... insanlar pazardan 200 liradan az çıkamıyorum elektrık su faturası kışın gaz faturası ödemekten tek kuruş bana kalmıyor diyor, sen tatava yapıyorsun hala.