Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Ülkede hala İnternet denen şeyi kullanamamış binlerce insan var buraya gelip ''rahat battı'' yazıyor ya.Çıldırmamak elde değil !

Şu particiliğinizi bir bırakın.A partisi B partisi adı ne olursa olsun.Azıcık kendinizi sevin,değer verin kendinize ya,ben neden bu paraya çalışıyorum bu şartlarda,benim verdiğim vergiler nereye gidiyor diye bir sorun ! Neden bir şey üretmiyoruz bunca vergiye,borca rağmen diye bir sorgulayın !

doları Allahın değil, 91 bin açıkta kalan ortaokul öğrencisinin bulunduğu sistemin yükselttiğini öğrendikleri gün iyi şok olacaklar yalnız..

Öğrenecek olan simdi de öğrenirdi.
Yazık ki bunların yüzünden hepimiz etkileneceğiz.

Yetkiyi verin dedi verdiler ama düşmedi. Insan bi elestiri bi sorgulama yapmaz mi? Yapmıyor iste.

Koskoca ülke yöneticisi Allahimiz var diyor. Yav insan saçma da olsa ekonomik çözümler sunar. Kendi secmenlerinin aklıyla dalga geçiyor adam bunlar hala işin koyduk kısmında.

Doları durduramıyorlarsa ya dolarları çok ya isi bilmiyorlar bu kadar basit. Rahip mahip hak getire.

Artık üzülmüyorum ya.Evet ben de zor durumda kalacağım doğru ama üzülmüyorum.Her halk hak ettiğini yaşar diye bir söz var,çok da doğru.

asıl siz bolluğun farkında değilsiniz. ben biliyorum doların yükselmesinin ne demek olduğunu, milletin üzerindeki etkisini anlatıyorum size bilmem farkında mısınız?

aynen olabilir. helal olsun size.

asıl siz bolluğun farkında değilsiniz. ben biliyorum doların yükselmesinin ne demek olduğunu, milletin üzerindeki etkisini anlatıyorum size bilmem farkında mısınız?

Arabam yok.
Küçük bir evde yaşıyorum.
İnternetim kısıtlı.
Tatile çıkamıyorum.
Meyve sebze dolu dolu alamıyorum,param yok.
Kaliteli bir eğitim alamıyorum maddi yetersizlikten.Kendim çabalamak zorundayım.
İstediğim gibi gezip eğlenemiyorum,kaliteli içki bile dünya para.
Telefon alacağım diyorum aylardır,istediğim telefonun fiyatı gün geçtikçe artıyor.
Bilgisayar oyunu oynamak gibi bir hobim var,eskiden yine oyun alabiliyordum,şimdi indirimdeyken bile almam imkansız.

Pardon bunun neresi bolluk ?

küçük de olsa bir eviniz var. ve size yetiyor mu?
kısıtlı da olsa internetiniz var.
az da olsa meyvenizi sebzenizi alıyorsunuz.
gözünüz hep yükseklerde gördüğünüz üzere söylediklerimi tasdiklediniz. size yetiyor demek ki şu şartlar hala yaşamınızı sürdürebildiğinize göre. kaliteli içki bile çok paraymış. ucuza kaliteli içki arıyorsunuz yani. gördüğünüz üzere hiçbir şeyden eksik kalmayım ama az para ödeyim istiyorsunuz. tam olarak şükürsüzlük.

Burada dini konu açmak yasak ,çünkü her dinden, inançtan insan var.. Peki aynı şekilde, yine burada her siyasi görüşten insan varken " siyasi konu " açmak neden yasak değil?

şükürsüzsün canım, allah nefes vermiş nefes.. sen nefes alamayan kaç ölü var toprak altında biliyor musun? arabaya da binme efendim, ekmeği 2 günde bir ye, gezip eğlenme aç a haberi izle bak ülke şahlanıyor.. ben anlamıyorum ki netin var, nefes alıyorsun hala gözün yükseklerde.. yazık.. :/

Evet öyleymiş,ben de aydınlandım az önce şimdi şükür etmeye başladım.

ucuza kaliteli içki istemesine yorum yok? hani içiyor da kalitesini ucuza içemiyor diye tatava yapıyor şaka gibisiniz.

ucuza kaliteli içki istemesine yorum yok? hani içiyor da kalitesini ucuza içemiyor diye tatava yapıyor şaka gibisiniz.

yok ben katılıyorum, şarabını evde yapamıyorsa içmesin efendim.. 80 derece saf alkol nelerine yetmiyor aşkolsun.. bunlar hep şükürsüzlük mor, sen bakma bunlara..

Yahu belki ihtiyacı o, ona mı takıldın... hadi onu geç milyonlar var yahu yoksullukla boğuşan, evet temel yaşam giderleri uçuyor , çok mu zor anlamak, sizin ki "ölüyorsun bak ama kalp krizinden ya araba kazası geçirseydin demek" resmen... insanlar pazardan 200 liradan az çıkamıyorum elektrık su faturası kışın gaz faturası ödemekten tek kuruş bana kalmıyor diyor, sen tatava yapıyorsun hala.

tamam şükredelim haklısınız da. neden ülkemiz diğer ülkelerin gözünde bu duruma düşsün. bize ekonomik darbe yapıyorlar. bu bir ekonomik savaş. neden bir çözüm yok... neden bir çözüm önerisi yok. Allahımız tabiki var. buna şüphe yok. ama sen tüm yetkiyi bana verin dedin. düzelecek dedin. hani nerde çözüm. hiç durmuyor artışş.. sürekli artıyor yaaa sürekliii. çıkdırıcam....

aynen öyle... tek çözüm önerisi "yastık altındakileri bozun!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…