Kabak çekirdeği 9 usd / kgen Ateist ülke olan Fransa da akrabanın işe alınması açığa alınma ve hapis sebebi.. bak bu ateist ülke..
ya ben nereden düştüm yine siyasete ya, çekirdeğim nerede benim
haa hpsi kiyamtten yani oyle mi ??? alemet usdnin 7 tl olmasi mi hazinenin basina kucuk damadin gelmesi mi???
kes ya seni kaale almıyorum ben, kalibremde değilsin.haa hpsi kiyamtten yani oyle mi ??? alemet usdnin 7 tl olmasi mi hazinenin basina kucuk damadin gelmesi mi???
Gülmeye geldim
Allahimiz bizi sevse doları düşürürdü bence.
salavat zinciri başlamış ne diyeceğimi bilemiyorum ya..
salavat zinciri başlamış ne diyeceğimi bilemiyorum ya..
Burada yazan arkadaşların çoğunun böyle dertleri yok zaten... dolar 15 de olsa ben tatilimi yaparım.emin olun darda kalırsam evimi de geçindiririm kimseye ihtiyacım yok. kendi ayaklarımın üzerinde dururum. varsın benim 100₺ 20₺ olsun. ben geçiniyorsam sıkıntı yoktur fazlasında gözüm yok çünkü. bu millet yıllardır aşırı bolluğa alıştığı için keyiflerinden ödün vermek zor geliyor. şu halde bile gayet rahat geçinir bi aile de sırf ‘deniz, kum, güneş’ tatilini yapamıyor diye işsizlik var der. sırf iphone yeni çıkan telefonunu alamadı diye doların yükselmesine köpürür. rahatlık batması böyle bir şey çünkü. ha ben bunları yapmıyor muyum? yapıyorum, ama bunlarsız olmaz demiyorum, ben bunlar olmadan da yapabilirim, tatil yapamamak benim nazarımda bir sorun değildir. ne zaman ki ekmeğimi alamam karnımı doyuramam açıkta kalırım o zaman benim sorunumdur. neyse Allah sonumuzu hayır etsin başka birşey demiyorum
Ahahah salavat çekerek ne elde edeceklermiş, yüz kişi salavat çekerse dolar bir kuruş düşecek
rahat batması var rahat batması. torunlarımızın torunlarına kalırsa bu dünya düşünürüz borcunuBurada yazan arkadaşların çoğunun böyle dertleri yok zaten... dolar 15 de olsa ben tatilimi yaparım.
Rahatımı bozacak gelecek kaygım yok. Zamanında çalışmış kazanmış yapmışım. Hala da çalışıyorum.. endişemiz konfor ve rahatımız değil..
Doğmamış çocuklarımızın geleceği((
torunlarımızın torunları dahi borçlandı...
Meseleye karın doyurmak gözü işe bakmiyoruz..
O kolay :))
Burada yazan arkadaşların çoğunun böyle dertleri yok zaten... dolar 15 de olsa ben tatilimi yaparım.
Rahatımı bozacak gelecek kaygım yok. Zamanında çalışmış kazanmış yapmışım. Hala da çalışıyorum.. endişemiz konfor ve rahatımız değil..
Allahtan önce halkımız var demiş galiba bizi pazarlayacaklar satacaklar iç organlarımızdan başlarlar artık.
Burada yazan arkadaşların çoğunun böyle dertleri yok zaten... dolar 15 de olsa ben tatilimi yaparım.
vaşşş kalibreymiş ne okudun ne gordun entellektuel birikimin nedir bilmem ama sizin gibi cahil otesi tek tipler yuzunden sacma sapan bi ulke olduk ciktik.Size iyi a hber izlemeler sayin mosmor!kes ya seni kaale almıyorum ben, kalibremde değilsin.
rahat batması var rahat batması. torunlarımızın torunlarına kalırsa bu dünya düşünürüz borcunu
Siz şaka mısınız ?
Troll falan mısınız ?
Neyin rahat batması hanımefendi ? İnsanlar evlerine alacak ucuz şey bulamıyorlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Hiç mi ülkenin durumundan haberiniz yok ? Çıkın bir insanlara sorun en son ne zaman tatile gitmişler,hatta soruyu şöyle sorun ''hayatınızda hiç tatile gittiniz mi''.Iphone alamıyorlar diye kızıyorlar demişsiniz,sizin için dolar bir tek Iphone ise bilemedim yani size ben çok üzüldüm yalan söylemeyeceğim.
O zaman şöyle diyeyim ;rahat batması var rahat batması. torunlarımızın torunlarına kalırsa bu dünya düşünürüz borcunu
senin kimseyi aşağılamaya hakkın yok. aynı zamanda eğitim durumunu. ne okudun bilmiyorum da kendini geliştiremediğin besbelli. densiz.vaşşş kalibreymiş ne okudun ne gordun entellektuel birikimin nedir bilmem ama sizin gibi cahil otesi tek tipler yuzunden sacma sapan bi ulke olduk ciktik.Size iyi a hber izlemeler sayin mosmor!