Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

en Ateist ülke olan Fransa da akrabanın işe alınması açığa alınma ve hapis sebebi.. bak bu ateist ülke..

ya ben nereden düştüm yine siyasete ya, çekirdeğim nerede benim
Kabak çekirdeği 9 usd / kg
Ay çekirdeği 6.86 usd / kg şu anda...
Az yesen iyi olur :))) Bilgine

Burada yazan arkadaşların çoğunun böyle dertleri yok zaten... dolar 15 de olsa ben tatilimi yaparım.
Rahatımı bozacak gelecek kaygım yok. Zamanında çalışmış kazanmış yapmışım. Hala da çalışıyorum.. endişemiz konfor ve rahatımız değil..
Doğmamış çocuklarımızın geleceği ((
torunlarımızın torunları dahi borçlandı...
Meseleye karın doyurmak gözü işe bakmiyoruz..
O kolay :))

rahat batması var rahat batması. torunlarımızın torunlarına kalırsa bu dünya düşünürüz borcunu

Ya ne anlatıyorsun Allahaşkına yakınan herkesin lüksünden eksildi diye yakındığını sanıyor, sanıyor ki ülkenın yarısı tatillerde keyif çatıyor.. Allah korusun yarın colugu çocuğu hastaneye düşünce anlar, ilaç alamazsın , Alman gerekir ama alamazsın çünkü ssk nın ödemediği ilacı Alman imkansız hale gelir, hala boş boş konuşuyorlar. Çoğu da ev kadını , yangının farkında değiller sanırım...

Doların 1 kuruş bile artması dış borcu etkiliyor ve bunun farkında değiller. Dış borçla birlikte ödeyeceğimiz her şey artıyor.

Ama olsun dolar 10 tl de olsa onlar bize koydu.
15 de olsa koydular ya o koymanın sevinci onlara yeter.

Bu kafayla tartışmayın.

rahat batması var rahat batması. torunlarımızın torunlarına kalırsa bu dünya düşünürüz borcunu

Siz şaka mısınız ?
Troll falan mısınız ?
Neyin rahat batması hanımefendi ? İnsanlar evlerine alacak ucuz şey bulamıyorlar siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Hiç mi ülkenin durumundan haberiniz yok ? Çıkın bir insanlara sorun en son ne zaman tatile gitmişler,hatta soruyu şöyle sorun ''hayatınızda hiç tatile gittiniz mi''.Iphone alamıyorlar diye kızıyorlar demişsiniz,sizin için dolar bir tek Iphone ise bilemedim yani size ben çok üzüldüm yalan söylemeyeceğim.

ben diyorum dinlemiyorsunuz.. bunlar hala avm, araba, telefon geyiği yapıyor çünkü fiyatlara yansımadı henüz dolar.. Ekimde - kasımda görüşelim, nete verecek paraları olursa.. zannediyorlar ki hayat böyle gidecek, dolar kendi kendine eğleniyor..

O zaman şöyle diyeyim ;
Ben ithalatçıyım. Kendi firmam var.
Parasını 4.74 ve 4.86 kur ile ödediğim 5 konteyner malım dün depoma girdi.
Yani benim malım yolda iken yüzde 40 değer kazandı sadece kurdan... çocuğumda yok üstelik :)) pasaportum var, param var... yaşayacağım ülkeyi seçme özgürlüğüm de varken,
neden acaba gelip burada ülke ve ekonomisi için endişe edip uykularımı kaçırıyorum?
Nasıl bir rahat ki bu akşama yemeye ekmeği olmayana batmıyor da bana batıyor ?
Damarlarındaki kandan olabilir mi ?

vaşşş kalibreymiş ne okudun ne gordun entellektuel birikimin nedir bilmem ama sizin gibi cahil otesi tek tipler yuzunden sacma sapan bi ulke olduk ciktik.Size iyi a hber izlemeler sayin mosmor!
senin kimseyi aşağılamaya hakkın yok. aynı zamanda eğitim durumunu. ne okudun bilmiyorum da kendini geliştiremediğin besbelli. densiz.
umarım ban yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…