Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

7 oldu düştü ytd:confused:

aslında söz bitti, şimdi oturup izleme zamanı.. kimin fikrini neden değiştirmeye çalışıyoruz, he evet kötü yönetiliyoruz deseler ne değişecek? bırakın amarıga oyunu, böyyük resim diye devam etsinler sonuç kaçınılmaz zaten.. bakan 45 dakikadır konuşuyor, tercüman gerek anlamak için.. bu şekilde sabaha 7.5 la kalkarız (ytd) hala darbe derler.. he darbe sen ne yapacaksın peki? dolara atlet mi tıkayacaksın? çözümün ne? neyse, diyorum ya en iyisi izlemek..

e onların da Allahı var, hatta aynı Allah.. çok iyi tanıdığım hristiyanlar var god dediği zaman pıtr pıtır göz yaşı döken, çalmayan, kul hakkından korkan.. hadi bakalım şimdi ne olacak?
Benım inanışıma göre Allah bir şekle sokulamaz ve ben bunu gördüğümde karşı gelirim .
Ne oldu bişey olmadı ?

Benım inanışıma göre Allah bir şekle sokulamaz ve ben bunu gördüğümde karşı gelirim .
Ne oldu bişey olmadı ?

ben onu demiyorum ki, bizim allahımız var sözünüze istinaden yazdım ona cevap bekledim.. diyorum ki onların da allahı var, paralarının üzerinde bile allaha güveniriz yazıyor şimdi ne olacak o zaman.. allah sadece bizim allahımız mı?

e onların da Allahı var, hatta aynı Allah.. çok iyi tanıdığım hristiyanlar var god dediği zaman pıtr pıtır göz yaşı döken, çalmayan, kul hakkından korkan.. hadi bakalım şimdi ne olacak?

Hayır hala anlamıyorlar ve anlayamayacaklar , dinlerine inançlarına birilerinin iki karikatürü değil, dalga geçmesi değil

Allah Allah diyerek " çalanlar , kandıranlar , kul hakkı yiyenler " zarar veriyor.

Allah Allah diyerek " kafa kesen, insan yakan, kadınları cariye diye satanlar " veriyor..

İnsanlarda demek ki " bu inanç böyle bir şey, öyle olmasa inananları neden bunları yapsınlar " diyor... Bizimkiler hala " inancıma aykırı " diye saçma sapan seyleri takıyor ondan alınıyor, adam zaten inanmıyor senin inandığın seye ona neden alınıyor eleştiriyorsun da, aynı ınanca sahip olduğunu düşündüğün insanların haksızlıklarına göz yumuyor inancının negatıflşjle anılmasından rahatsızlık duymuyorsun...

Bir şeye inanıyorsam onu eleştirenlere değil, aynı şeye inandığını söyleyip zıttı hareket edip, inancıma kötü örnek oluşturanlara düşman olurdum... hala anlamadım ben bizim milleti..

Son düzenleme:
ben onu demiyorum ki, bizim allahımız var sözünüze istinaden yazdım ona cevap bekledim.. diyorum ki onların da allahı var, paralarının üzerinde bile allaha güveniriz yazıyor şimdi ne olacak o zaman.. allah sadece bizim allahımız mı?
Ama ben yorumumu yapılan karikatüre yaptım . Allahı insan biçimine sokmalarına yaptım .

Hayır hala anlamıyorlar ve anlayamayacaklar , dinlerine inançlarına birilerinin iki karikatürü değil, dalga geçmesi değil

Allah Allah diyerek " çalanlar , kandılarnlar , kul hakkı yiyenler " zarar veriyor.

Allah Allah diyerek " kafa kesen, insan yakan, kadınları cariye diye satanlar " veriyor..

İnsanlarda demek ki " bu inanç böyle bir şey, öyle olmasa inananları neden bunları yapsınlar " diyor... Bizimkiler hala " inancıma aykırı " diye saçma sapan seyleri takıyor ondan alınıyor, adam zaten inanmıyor senin inandığın seye ona neden alınıyor eleştiriyorsun da, aynı ınanca sahip olduğunu düşündüğün insanların haksızlıklarına göz yumuyor inancının negatıflşjle anılmasından rahatsızlık duymuyorsun...

Bir şeye inanıyorsam onu eleştirenlere değil, aynı şeye inandığını söyleyip zıttı hareket edip, inancıma örnek oluşturanlara düşman olurdum... hala anlamadım ben bizim milleti..

yani burada inancımıza aykırı olup şerbet gibi içilen zibilyon tane şey yazarım.. BENİM İNANCIMA GÖRE demekle olmuyor, senin inancına göre haram olan neler var neler yapılan.. neyse işte philly..

Yok be office nerede bizde o bolluk :deli:Allah eskiden herkesin Allahıydı. Şimdi sadece hükümet ve yandaşlarının oldu.

bizim dinler farklı ona eminim zaten Mata, biz farklı şekilde farklı dinlere inanıyoruz sadece isimler ortak, yakında o da değişir tahminim..
Bence de farklı. Biz cumhurbaşkanı Allah dedi diye doların 6 lira olduğunu unutmuyoruz mesela.

Memleketi en müslüman değil ekonomiyi en iyi bilen yönetir ama anlayamazlar bunu.

hayır karikatüre değil, diğer yoruma yaptığınız yorumu alıntıladım ben yeniden okuyun isterseniz..
Yalnız o dalga geçmiyor.

Bu söz buyuk bır söz.
Bir sürü caps paylaşılıyor.
Allahımız var Elhamdülillah .
Bunu paylaşarak neyi ima ediyorsunuz ?
Bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denır. Adamda ona istinaden birşey söylemiş . Dalga konusu olsun dıye değil .
Demişim .

Karikatürü eleştirmişim . Ve Yorumalarda sanki dalga geçilerekk heeee Allah yardım edenlere sitemde bulunmuşum ..

Hiçbir şekilde kendı inancımdan başka bir inanç yok demedim . Aksine diğer yorumlarımda belirttim eğer Allah inancın yoksa saygı duyarım bile dedim . Müslümanlar ak pak demedim . Ki ben insanları hayvanlar kadar sevmem ..

Evet benımde Allaha inanan ama peygamberlerımıze inanmayan bir çok arkadaşım var. Bu gune kadar ne onlar bana saygısızlık yapmıştır ne ben onlara..

İnanışlar farklı olabılır .Önemli olan kimsenın inanışına terbiyesizlik yapmamak ..

peki, varayım ben başka gezegenden gelmiş olayım, siz hep haklı olun.
Masallah genç yaşta ne kadar çok şeyin farkindasiniz eminin geleceğiniz çok parlak olacaktır. Size iki ay aileniz veya eşiniz olmadan çalışıp ev gecindirin desem daha çok farkına varirsiniz herşeyin çünkü son bir yılda bıle mahalle pazarında 100 TL 20 TL gibi oldu.

Türkiye’ye yönelik ekonomik yaptırımlarına yenilerini ekleyeceklerini açıkladılar. Sadece Türkiye de değil Çin İran ve Rusya için de. Öyle ki bir çok firma İran’dan çekilme kararı aldı. Durumları çok vahim. Bu konuda Ersan Şen’in bir konuşması var (Türkiye’ye müdahale -askeri- edilmesini isteyen bazı gruplar ve basın yayın organları var ona yönelik bir konuşma) ben yüzde yüz Ersan Bey’e katılıyorum.

Yalnız o dalga geçmiyor.

Bu söz buyuk bır söz.
Bir sürü caps paylaşılıyor.
Allahımız var Elhamdülillah .
Bunu paylaşarak neyi ima ediyorsunuz ?
Bütün kötülüklerde Allah yardımcımız olsun denır. Adamda ona istinaden birşey söylemiş . Dalga konusu olsun dıye değil .
Demişim .

Karikatürü eleştirmişim . Ve Yorumalarda sanki dalga geçilerekk heeee Allah yardım edenlere sitemde bulunmuşum ..

Hiçbir şekilde kendı inancımdan başka bir inanç yok demedim . Aksine diğer yorumlarımda belirttim eğer Allah inancın yoksa saygı duyarım bile dedim . Müslümanlar ak pak demedim . Ki ben insanları hayvanlar kadar sevmem ..

Evet benımde Allaha inanan ama peygamberlerımıze inanmayan bir çok arkadaşım var. Bu gune kadar ne onlar bana saygısızlık yapmıştır ne ben onlara..

İnanışlar farklı olabılır .Önemli olan kimsenın inanışına terbiyesizlik yapmamak ..

hala farklı şeyler anlatıyorsunuz.. ben diyorum ki onların da Allahı var, yani meselenin Allah ile uzaktan yakından alakası yok tövbe haşa.. borçla köprü yaptırırken Allah yaptırdı demiyorsanız battığınızda da kader, kısmet, Allah, kitap demeyeceksiniz.. Allah şu anda onların yanında olduğu için biz bu haldeyiz bu mantıkla biliyorsunuz değil mi? saygı duymak da lütuf değil her ne kadar son 10 senedir öyle görünse de.. yaptığınız olması gereken bir şey, bunun yanında karikatüre gelene kadar çok ciddi kul hakları var çiğnenen..

Bence de farklı. Biz cumhurbaşkanı Allah dedi diye doların 6 lira olduğunu unutmuyoruz mesela.

Memleketi en müslüman değil ekonomiyi en iyi bilen yönetir ama anlayamazlar bunu.

en Ateist ülke olan Fransa da akrabanın işe alınması açığa alınma ve hapis sebebi.. bak bu ateist ülke..

ya ben nereden düştüm yine siyasete ya, çekirdeğim nerede benim :KK53:

peki siz de araştırın kıyamet alametleri diye. hepsi olması gerekenler önüne ne kadar geçersen geç bunlar yaşanacak. ve öyle ki bundan sonra pek yüzümüzün gülmesini de beklemeyin.
haa hpsi kiyamtten yani oyle mi ??? alemet usdnin 7 tl olmasi mi hazinenin basina kucuk damadin gelmesi mi???

Masallah genç yaşta ne kadar çok şeyin farkindasiniz eminin geleceğiniz çok parlak olacaktır. Size iki ay aileniz veya eşiniz olmadan çalışıp ev gecindirin desem daha çok farkına varirsiniz herşeyin çünkü son bir yılda bıle mahalle pazarında 100 TL 20 TL gibi oldu.
emin olun darda kalırsam evimi de geçindiririm kimseye ihtiyacım yok. kendi ayaklarımın üzerinde dururum. varsın benim 100₺ 20₺ olsun. ben geçiniyorsam sıkıntı yoktur fazlasında gözüm yok çünkü. bu millet yıllardır aşırı bolluğa alıştığı için keyiflerinden ödün vermek zor geliyor. şu halde bile gayet rahat geçinir bi aile de sırf ‘deniz, kum, güneş’ tatilini yapamıyor diye işsizlik var der. sırf iphone yeni çıkan telefonunu alamadı diye doların yükselmesine köpürür. rahatlık batması böyle bir şey çünkü. ha ben bunları yapmıyor muyum? yapıyorum, ama bunlarsız olmaz demiyorum, ben bunlar olmadan da yapabilirim, tatil yapamamak benim nazarımda bir sorun değildir. ne zaman ki ekmeğimi alamam karnımı doyuramam açıkta kalırım o zaman benim sorunumdur. neyse Allah sonumuzu hayır etsin başka birşey demiyorum

X