- 12 Temmuz 2006
- 55.832
- 214.542
- 52
sevgiliMune
1-sıyaset konusu polemiksiz nasıl konusulur sorarım ?
2-kımseye hakaret etmedim ne ederim nede ettiririm..
3-insanlar tam siyasetçi olup ortalığı karıştırıyor bu tuzağa düşeni banlıyorsun pes..
4-o kadar tartıstımda hıcbırını KİB lemedim. ben kiblenmişim söyleyecek bişey bulamadım..
5-hafatsonu evde bakma fırsatım olmadıgı için şimdi anladım banlandığımı..
siyaset gercekten de polemik olmadan olmuyor. Bir de din konusunun yasak olmasini dogru bulmuyorum siyasal islamla yonetilirken hem de... :)
Ben de katiliyorum. Bu kadar tahrik flan varken neden sen banlandin ben de anlamadim. karsi taraf hic ceza almamis...
şimdi şöyle oluyor,diyelim ikimiz tartıştık ben seni kib ledim sen beni kiblemedin.yöneticiler kib lere bakıyor ve ben seni bildirdiğim için sen direkt ceza alıyorsun ben almıyorum.
23 nisan gelirken ve ben kuralları bu ka güzel bilirken bir günlüğüne mune nin koltuğuna oturmak istiyorum
Sana katılıyorum dine girmemek mümkün değil siyaset tartışırken. Zaten önceden yasak da değildi birkaç kişi beni ve bazı arkadaşları dinden çıkardığı için çirkinleşen bir konu yüzünden en son yasaklandı. Oysa dini konuları yasaklamak yerine konuyu çirkinleştirenleri banlamak lazım illa bir şeyleri yasaklayacaksak.
Din konularının konuşulmasıdan yanayım yönetime sesleniyorum
Alıntıladığım arkadaşlar ve yönetimin uygulamalarına Katılan veya Katılmayan herkese cevap olsun bu yorum.
27.01,
Siz üsluptan ceza aldınız, bilmem neresinin kılıyım diyenleri destekliyorsunuz, ben gözümle okudum siz nerenizde okudunuz gibi bir yorum hoş değildir, siyaset polemiksiz olmaz evet ama bununda bir adabı Olmalı.
Aklındakini dile getirmekten sakınmayan biriyim, o yüzden şimdiden hepinizden özür dilerim ama gördüklerimi yazayım, Cumhurbaşkanıyla, AKP'yle ilgili bir topik Açılıyor, sevenlerinin üstüne tabii size bilmem nerenize bilmem ne yapanlar müstahak, yetmemiş biraz daha ...... koysunlar yorumu yapılıyor, yetmiyor, taraflar gruplaşıp birbirine dalıyor.
Burda bana adlı adınca yazdırtmayın Yorumları, yalnız bu her iki tarafında yaptığı birşey, bakıyorsun diğer tarafta heee demek hepiniz CHP'lisiniz, ğılıçtaroğlu, SGK'yı soyan, dinsiz vs gibi yorumlar yapıyorlar.
Sorarsanız AKP'li birinin söylediği söz vurgulanıyor ama içten içe laf sokulmuş oluyor mu oluyor, diğer taraf keza öyle, nerden vursamda alt etsem, dur Atatürk'e saydırayım, bunların yumuşak Karnı Atatürk denip sataşılıyor.
Hiiiiççç kusura bakmayın siyaset tartışmak böyle olmaz, belaltı vurarak siyaset yapılmaz.
Din konusu mu valla onda da kusura bakmayın, Müslümanlar Ateistlere sövüyor, Ateistler Müslümanlar'a laf sokuyor, öyle laf sokuyor diyorum ama yumuşatarak anlatıyorum, burda peygamberimize bile neler sövüldü, Hz. İsa hakkında neler yazılıp çizildi, kimsenin kimseye inanç konusunda saygısı yok, saygı olmayan bir yerde din konuşulmaz, banlıyoruz da ne oluyor, dönünce aynı Saygısızlık devam ediyor.
Polemiksiz olmaz diyorsunuz ya, 1 sene önce Nisan ayında burda polemiği serbest bıraktık, 1 hafta dayanabildi üyeler, o günlere Şahit olanlar yazsın, serbest olsun diye çırpınanlar bile özelden bana ne olur Mune hepimizi banla, dayanamıyorum artık Mesajı attı, çünkü neden, o polemikler senin partin var yaaa diye Başlayan çok afedersiniz mahalle kavgalarına döndü.
Konular ilerlemedi, olduğu yerde sayıp elini beline koyup birbirinin saçını yolan kadınlar grubuna döndü.
Sitenin Kuralları bunlar, polemik, hakaret, küfür vs yasak. Kurallar değişmeyecek, esnemeyecek.
Benden bu kadar, elimde cımbız gezerim, kurallara uymayanları da banlarım.
K.İ.B butonuna basın bildirin, sanmayın ki her Kiblendiğinizde banlanıyorsunuz, ben kimin kurallar sebebiyle, kimin Şahsi garez nedeniyle bildirim yaptığını anlayacak kadar Tecrübe sahibiyim, kriterim site Kuralları, kurallara uyan hiçbir yoruma Şahsi garezi Olanları mutlu etmek için uyarı vermedim.
Amaaa karşısındaki aşağılayan, hakaret eden, Saygısızlık yapanı da affetmem, adım Hıdır, elimden gelen budur.