- 19 Kasım 2014
- 425
- 417
kim kimm.. kılıçdaroğlumu namusluu.. evet tamam tayyip ile alakalı bir konu açılsa hemen saldırıya geçiyoruz ve kılıçı sürüyoruz öne .. ama kardişşş sen hiç bu forumda chp nin olumsuzlukları için konu açıldığını gördünmü.. hee.. gördünmüü..sakın bana olumsuzlukları yokki deme yemezlerr.. hani akp ye oy verenleri cahillikle suçluyosunuz yaa. kendinizi nasıl görmüyorsunuz ona şaşırıyorumm.....haa akp seçmenleri neden chp nin rezilliklerini anlatmıyor diceksin.. neden konu açmıyor diceksin..uğraşamayızki annemm o adam için konu açmaya bile değmezz.artık eskisi gibi değil bir laf sürerseniz ortaya anında cevabını alırsınız. öptüm annemm..Bu kadari bence sizofreni...
Erdogan durust namuslu lider gibi lider gilicdarogliii kotuu bik bik bik. Bi bitmediniz arkadas. Kullanin su beyninizin loblarini yazik olmasin bosuna tasimayin...Okumayip arastirmiyosunuz adam suratiniza tukurse yarabbi sukur diyosunuz sonra size cahil diyince biz suclu oluyoruz.
Erdogana her karsi kisiyi chp destekcisi sanmak da gercekten fikir yoksunlugu. Erdogandan nefret etmek icin chpli olmaya gerek yok, akp parti sempatizani olmamak yeterli.
Cumhurbaskaninizin sanatci hanimefendilerin kicina memesine bakarkenki agzinin icine duserkenki raki icerkenki resimlerini de ya gormediniz ya gormek istemiyorsunuz ya da daha kotu bisey var gorup de algilayamiyorsunuz. Defne Samyeli mevzusunu da kimse unutmadi.
Kilicdaroglunu aptal buluyorum sevmiyorum da ama keske hepiniz onun kadar namuslu durust olabilseniz.
Tayyibe gelince yakalanmis kare Kilicdarogluna gelince memesine bakmis sapik. Yemezler annem yemezler gulum baska kapiya...
Konuya gelirsek malumun ilani olmus. Ama simdi kesin derler dis gucler ilerleyen turkiyeyi kiskani.... burda keser puhahaa diye gulerim. tipki dunya siyasetinde bize biyerleriyle guldukleri gibi ...