- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siz ayri bir konu acin kemal kilicdaroglu capsleri diye erdoganin adina karsit her haberde akliniza kilicdaroglu geliyo bari ayri bi konuda dokun icinizi:))iyi bak ne görüyorsun oralarda
aaaaa.. bak bu iyi fikirmiş. sağol annemm.Bence siz ayri bir konu acin kemal kilicdaroglu capsleri diye erdoganin adina karsit her haberde akliniza kilicdaroglu geliyo bari ayri bi konuda dokun icinizi:))
Rica ederim annemmaaaaa.. bak bu iyi fikirmiş. sağol annemm.
ne kılıçtaroğlumu ne erdoğanı seviyorum. her ikisinde fotoğraflarını koyabilirler. hiç umurumda değil. oyumuda boş vereceğimAaa lütfen ama buraya gıllıçdarogli nun meme dikizi resimlerini falan koymayınnnn. Burada arkadaşlar RTE nın bakışlarını yukarı kaldırirken yakalanmış resmi ve Türkiyi çok seven çooook düşünen dış ülkerinin analizleri ile 13 yıldır uğradıkları hezimet karşısında kin kusup rahatlıyorlar:)) AK parti seçmenine itafende ' bunlar bu zekada oldukça' gibi cümleler kullanıp, kendi zeka acziyet ve hadsizliklerini sergileyerek hemde:)
Aaa o yk olurmu arkadaşlar kin ve nefretini kusuyollaaaa ğıllıçdar ile bölmeyekne kılıçtaroğlumu ne erdoğanı seviyorum. her ikisinde fotoğraflarını koyabilirler. hiç umurumda değil. oyumuda boş vereceğim
ne alaka bu foto ben çözemedimiyi bak ne görüyorsun oralarda
beyazgri
Keşke tayyip seni görsede yanına alsa belki maaşa fln bağlar buralarda böyle kendini elin herifi için perişan ediyorsun.
Birde hep bir böyle gülerek dalga gecer gibi üslupla yazmaya calısıyorsun iyice üzülüyorum, kim bilir klavyenin başında nasıl sinirleniyorsun aslında, gercekler yüzüne carpıldıkca.
Ah canım kıyamam sana.
Ve umarım siyasi fikirlerin hiç değişmez hep akpli kalırsın, çünkü bu tarz tartışan biriyle aynı görüşü paylaşırsam kendimden şüphe etmek zorunda kalırım.
Ve gevezeyim canım bu kılıçdaroğlu capslerini gördükçe inan akp'ye içim ısınmaya başladı, az daha bu tarz capsler paylasırsan beni ikna ediceksin.
Tartışma dediğin böyle olur zaten, kılıçdaroğlunun heykelin memelerine baktıgı caps fikirlerimi sorgulamamı sağladı. Gidip melih gökçeğin transformerslarıyla hatıra fotografı cektirerek işe başlayacağım. Teşekkürler.
Tartışma dediğin böyle olur zaten, kılıçdaroğlunun heykelin memelerine baktıgı caps fikirlerimi sorgulamamı sağladı. Gidip melih gökçeğin transformerslarıyla hatıra fotografı cektirerek işe başlayacağım. Teşekkürler.
Ay hunharca güldüm ahhahha, sinirim bozuldu gene
Herkesin sinirleri bozuldu medim sinirden ekmek arası krem peynir yiyom istermisin sanada hazırlayım
Afiyet olsun ablacım, malum bir l beden olarak rejimdeyim
Ayyy huyum kurumasın kaşımayı çok severim.
Evet RTE biriletinin yüzüne çok güzel tükürüyor, darbeci cuntacılarin, vatanhainlerinin pkk bitiyor diye dhkp-c yi cilalayıp öne dürenlerin 90 yıllık ülkede 80 yıldır halkı inletenlerin yüzüne çok güzrl tükürüyor, tükrüğü yiyenlerde kudurup RTE düşmanı kesiliyor:)) Ulan cehepe li olsan ne mehepe li olsan ne hdp li olsan ne hepiniz bir degilmisiniz:) çatıları başlarına çöken çatı değilmisiniz:)
Evet birileri o kadar cahil ki liderleri bile ' ben kitap okumam arkadaşlar çizer ben onların çizdikleri yerleri okurum, hazreti Ali bir islam düşünürü ' gibi binlerce ilmi sözleri var:) onu seçenlerin cehaletini bırakın konuşmayalim bile: zira lideri bu olanin kendi ne olur siz düşünun Bir söz vardır ' ben çok akıllıyım diyenden uzak durun zira en gerizekalı odur''
Ayrıca iftira ederken az destekli atında bu kadar bir tarafı ile gülmesin insanlar
o dış ülkeler her 10 yılda derbe olup 80 yılda 80 adım ilerleyemeyen Türkiyeye gülüyorlardı canemmm şimdi aynen sizin gibi sinirden kendilerini yiyollaaa:))))