Hangi birini alıntılayacağımı bilemedim yine. Neyse zaten döndürüp dolastırıp aynı seyi yazmıssınız o yuzden alıntıya da gerek yok. Tek cevap yeter
Akp'nin yaptıgı iyi şeyler yok mu onları neden gormuyorsunuz diyorsunuz.
Elbette var. Sağlık alanında iyi anlamda reformlar yapıldı, begenebileceğim projeler yapıldı, cogu belediye iyi calısıyor, kürdüm demeye utanan insanlar vardı şimdi gururla söyleyebiliyorlar (ha bunun ayrı bir boyutu da olustu tabi neyse), toki konutlarıyla bir cok insan ev sahibi yapıldı, ekonomik krizi hafif atlattık vs vs.
Ama bunlar yanlışlarının yanında devede kulak ki bunları da babasının hayrına cebinden yapmadı senin benim vergimle yaptı, yapmak zorundaydı ki yaptı.
Şimdi yanlışlarından da bahsedelim.
Tüm yayın organlarını ele geçirdi, yargıyı ele geçirdi. Hakkında yazılan her olumsuz eleştiri sonucu insanlar işlerinden kovuldu yetmedi bir cok gazeteci, öğrenci içeri girdi. Baskıcı bir rejim olusturdu.
Balyoz, ergenekon adı altında tum tsk çökertildi sonrada kandırılmışız dedi bu kadar basit mi insanları onursuzlastırmak hayatlarını mahvetmek?
Sınavların cogunda kopyalar şaibeler gundeme geldi. Kendilerine yakın tum isimler bakanlıklarda devletin kurumlarında yuksek makamlarda işe alındı. Bir cok insanın hakkı yendi.
Of neyse içim şişti daha fazla uzatmayacağım.
Maaşlar yukseldi bilmem ne de denmiş.
Maaşlar yukseldi de ekmek yerinde mi saydı? Enflasyonun ne oldugundan haberiniz var mı sizin?
Benzinden ne haber peki?