- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
İşinin ustasi piirimm
ban ustası mune birazdan gelince gerçek usta kimmiş hepimiz göreceğiz bence,hem onun cımbızdan bal da damlamıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşinin ustasi piirimm
Bahsettiğiniz derecede fakir insanlar elbet vardir ancak eskiden olduğu kadar değil, artık devlet, özürlüye, özürlüye bakana, yaşlıya, dula, yetime herkese yardım dağıtıyor. Eskiden parasizliktan hastaneye götürmezdi annem beni, şimdi öyle mi? Simdi özel hastaneye bile gidebiliyoruz.... öyle bir bahsediyorsunuz ki, biz çok zengin bi ulkeydik sanki eskiden. Eskiden IMFye dileniyorduk, hatırlayın. Ve eskiyle kıyaslandığında emekli maaşı da memur maaşı da çok çok arttı.Verdiği firelerin, yaptıgı hataların farkında olmanız guzel elbet.
Ama hiç şüphem yokki yapılan yolsuzlugu, hırsızlığı kabul etmiyorsunuzdur yahut olsun yapsın deyip oy vermeye devam edeceksiniz.
Ne yazıkki durum ağaçların kesilmesinden cok daha vahim.
Bakın hiç geziye, berkine yada baska seylere girmeyeceğim. Seninde, benimde, sokakta gördüğün her hangi birinin de yakındıgı dertleri yazacağım.
Emeğiniz çalınıyor, emeğimiz çalınıyor.
İnsanlar evlerinde faturam fazla gelmesin diye tek odasının peteğini yakıp oturuyor, donuyor.
Kurban bayramında belki yiyor et.
Beyaz peynirden baska peynirin tadını bilmeyen insanımız var, ha az daha zenginse kaşar peyniri de yiyorlar belki:)
Ay sonunu denk getiremiyor insanlar.
Sırf mesaiden az daha ucret alabileyim diye insanlar pazar gunu bile çalısıyor.
Şimdi bunlar varken ben seninle asgari ücreti, emekli maaşını nasıl tartısabilirim?
Sen asgari ücret artmalı dersen ben senin samimiyetine nasıl inanabilirim?
Çünkü gidip sarayda oturan adamı savunacaksın yine.
Biz bu açlıkla savasırken o adamın o lüx içinde yasamasını için alıyormu?
O sarayın parasıyla, parasını da gectim 1 senelik faturasıyla neler napılabilirdi bu ulkede sen düşün.
Emekliye ikramiye verirsek ekonomi çöker derken sarayı neyle yaptılar düşün.
Senin hakkın alın terin yokmu o sarayın her bir taşında? Benim var.
Ben hakkımı helal etmiyorum.
Bir seylerin adamakıllı tartısabilineceği bir durum kalmadı artık.
Umarım bu kadar içten yazdıklarımdan sonra cıkıp dalga gecen uslubunuzla konusmazsınız yıkılırım yani
Tuvalet terligi ayaga cis sicramasi diye ayagi korur alaturka tuvaletlerde kullanilir.Genel olarakda kirli pis terliktir.Kotulemw kelimeleride espri olmus wayyyy anasiniii
Yeni caps bulayim sana tuvalet fircasii....at bunu tweetleee
Ben kaciyorum dogrusu benim kiblenecek biseyim yok ama ...Munecimmm sevgilerrrban ustası mune birazdan gelince gerçek usta kimmiş hepimiz göreceğiz bence,hem onun cımbızdan bal da damlamıyo
yaş önemnli tabi ve sen tuvalet terliğini bilemedin öylemii vay vay gençlik ne hale gelmişş..
Benim yazdığım ile bunun ne alakası var? Size Erdoğan ile ilgili bir cevap yazmıştım ama cevap gelmedi hiç şaşırtmıyorsunuz beni :)
Bi de şunu dicem, tamam ak partinin icraatlarını begenmiyorsunuz, yahu 12 senedir hiç mi güzel bir iş yapmadılar -size göre-. Yapilan herseyi ama herseyi elestiriyorsunuz. Yiğidi öldür ama hakkını ver diye bi söz var. Yaptıkları megaprojeleri, yapılan düzenlemeleri goremiyor musunuz? Eger hiç iyi birsey yapılmadı diyorsanız, objektif degilsinizdir benceBirazdan yazcam alıntılayan arkadaslara şimdi çok az işim cıktı öf tamda konusmanın ortasında
bunları görmezler işlerine gelmezz.. şu iktidarın şu şu güzel yanlarınıda gördük helal olsun demezlerrr.. anlamazlarr bir zamanlar dedilerkBahsettiğiniz derecede fakir insanlar elbet vardir ancak eskiden olduğu kadar değil, artık devlet, özürlüye, özürlüye bakana, yaşlıya, dula, yetime herkese yardım dağıtıyor. Eskiden parasizliktan hastaneye götürmezdi annem beni, şimdi öyle mi? Simdi özel hastaneye bile gidebiliyoruz.... öyle bir bahsediyorsunuz ki, biz çok zengin bi ulkeydik sanki eskiden. Eskiden IMFye dileniyorduk, hatırlayın. Ve eskiyle kıyaslandığında emekli maaşı da memur maaşı da çok çok arttı.
canım cevap vermicem sana ..daha çok yolun var bu hayat yolundaa..nalaka yasla... siz 38 yasindaymissiniz ben 22 yasindayim simdi noldu ne alaka yasla ?
Tuvalet terligini niye bu kadar kafaya taktiniz yaa siz kilicdaroglu ve mankenin memesini takmistiniz noldu
Mhp=CHP. "Ekmek" i unutmadiniz dimiÖnünüzde içinize tam anlamıyla sinen hiçbir alternatif yok. Akp'yi destekleyenlerde Mhp'ye bir kayma var. Size az buçuk uyuyorsa ona verebilirsiniz. Beğenmediğiniz birçok yönü olabilir ama şans vermek lazım. Akp yine seçilir zaten ama oyları biraz düşerse en azından ders almış olur haksız mıyım? "Biz ne yaparsak yapalım seçiliriz" havasından çıkmaları gerek.
canım cevap vermicem sana ..daha çok yolun var bu hayat yolundaa..
hayır neye şaşırıyorum biliyormusunuz kızıyorlar şu akp ye bak hele oy zamanı şunu bunu dağıtıyorlar( haa.. bu bana göre etikmi asla değil..)ama geçen seçimlerde kapı çalındı chpli ailemi soruyor oy istiyoruz diyorlar birisi kapalı birisi açık kadın ..kii ben şu yakıştırmayı bile doğru bulmuyorumm kadın kadındır bana göre baş örtüsü takar takmaz insanın kendi tercihidirr...ellerinde bir kutu bana uzatıyorlarr nedir bu dedim el sabunu ve minik bir kolanya ama en adi el sabunu dedim ben akp ye oyumu verecem hani bişi dağıtmıyordunuz ne oldu dedimm. kızıyordunuz oy için dağıtıyorlar milleti kandırıyorlar tavsip etmediğinizi siz niye yapıyorsunuz dedimm.. ses yokkk çıt yokk..Mhp=CHP. "Ekmek" i unutmadiniz dimi
laiklikmi olsa iyi canımm iktidara gelsin chp 6 ay sonra baş örtüsüne ezana din derslerine takar kafayı yahu fıtratları dinsizlik diyorum başka yokk .. herkeslerde beni kapalı bir bayan sanacak değilim .. ben .. belirteyimde ..Mhp ve CHP megaprojeleri hayal bile edemezler. Onların bir tane derdi var; o da laiklik...
Yok canim onların sokaktaki kadının başörtüsüne lafları yok zaten. Başörtülü kadin ogretmen, doktor, milletvekili, öğretim üyesi olunca ifrit oluyorlar sadece. Onlara göre başörtülü kadin sadece temizlik gorevlisi olabilir.laiklikmi olsa iyi canımm iktidara gelsin chp 6 ay sonra baş örtüsüne ezana din derslerine takar kafayı yahu fıtratları dinsizlik diyorum başka yokk .. herkeslerde beni kapalı bir bayan sanacak değilim .. ben .. belirteyimde ..
olmayada devam etsinler canımmm ben bir kadınım ve dini inancı için örtünenin yanındayım ve bu doktorda olacak avukatta hemşirede gazetecideY
Yok canim onların sokaktaki kadının başörtüsüne lafları yok zaten. Başörtülü kadin ogretmen, doktor, milletvekili, öğretim üyesi olunca ifrit oluyorlar sadece. Onlara göre başörtülü kadin sadece temizlik gorevlisi olabilir.
oooo bu böyle uzar gider yayın organları evet bu ülkede bir zamanlar doğan grubu vardı halada varda forsu kalmadıı bitirdiler allaha şükürr. o saydıkların 13 sene evvelde vardıı . nerdeydin o zamannn ..kii bir üstte saydıklARIN DA YOKTUU ÇÖPLÜK SU AKMAMAlarr.. o kadar çok varki boşver güzelim yaa..Hangi birini alıntılayacağımı bilemedim yine. Neyse zaten döndürüp dolastırıp aynı seyi yazmıssınız o yuzden alıntıya da gerek yok. Tek cevap yeter
Akp'nin yaptıgı iyi şeyler yok mu onları neden gormuyorsunuz diyorsunuz.
Elbette var. Sağlık alanında iyi anlamda reformlar yapıldı, begenebileceğim projeler yapıldı, cogu belediye iyi calısıyor, kürdüm demeye utanan insanlar vardı şimdi gururla söyleyebiliyorlar (ha bunun ayrı bir boyutu da olustu tabi neyse), toki konutlarıyla bir cok insan ev sahibi yapıldı, ekonomik krizi hafif atlattık vs vs.
Ama bunlar yanlışlarının yanında devede kulak ki bunları da babasının hayrına cebinden yapmadı senin benim vergimle yaptı, yapmak zorundaydı ki yaptı.
Şimdi yanlışlarından da bahsedelim.
Tüm yayın organlarını ele geçirdi, yargıyı ele geçirdi. Hakkında yazılan her olumsuz eleştiri sonucu insanlar işlerinden kovuldu yetmedi bir cok gazeteci, öğrenci içeri girdi. Baskıcı bir rejim olusturdu.
Balyoz, ergenekon adı altında tum tsk çökertildi sonrada kandırılmışız dedi bu kadar basit mi insanları onursuzlastırmak hayatlarını mahvetmek?
Sınavların cogunda kopyalar şaibeler gundeme geldi. Kendilerine yakın tum isimler bakanlıklarda devletin kurumlarında yuksek makamlarda işe alındı. Bir cok insanın hakkı yendi.
Of neyse içim şişti daha fazla uzatmayacağım.
Maaşlar yukseldi bilmem ne de denmiş.
Maaşlar yukseldi de ekmek yerinde mi saydı? Enflasyonun ne oldugundan haberiniz var mı sizin?
Benzinden ne haber peki?